thanocaster Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως επικεντρώνομαι περισσότερο στο γδύσιμο παρά στο ντύσιμο... Είναι και πιο εύκολο. Κάιζερσόζε> Νομίζω ότι έχει/είχε ένα στην Ι. Μεταξά στη Γλυφάδα λίγο μετά τα Έβερεστ. Αλλά δεν κόβω και μόριο.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Για δωστε καμια οδηγια (ή ακομα κανενα site, καμια διευθυνση για να βαλω στο GPS) γιατι Ηρακλειο-Γλυφαδα δεν ειναι και γειτονακια Ευχαριστω εκ των προτερων
Absinthe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Οπως ερχεσαι απο παραλιακη, στο φαναρι πριν τα αστερια της γλυφαδας (ξερεις, εκει που εχει συνυπαρξει το ντιβαιν διδυμο λεπα-λαιδη) στριβεις αριστερα. Για πιο ευκολο εντοπισμο, θα δεις μια εκκλησια αριστερα σου και στο αμεσως επομενο φαναρι, τικαρεις φλασακι για αριστερα. Ολο ευθεια μετα απο 150 μετρα περιπου στο αριστερο σου χερι θα το δεις.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Tελεια. Ερωτηση, ειναι μαγαζι FCUK ή μαγαζι ασχετο που εχει FCUK(για ναδω πως θα το καταλαβω, γιαυτο ρωταω)
Spok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μπαίνει χειμώνας, τί παίζει φέτος; Τί προτάσεις υπάρχουν;
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μπαίνει χειμώνας, τί παίζει φέτος; Τί προτάσεις υπάρχουν; evabb η γούνα δεν αρκεί?
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 evabb η γούνα δεν αρκεί? ενοεις λευκη με μαυρες ζαρτιερες μονο απο κατω;
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 αχχχ δεν βρήκα αρκούδι με ζαρτιέρες αλλά ζαρτιέρες με αρκούδι can't really picture it
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 αυτο δεν ειναι ζαρτιερα. αν και εχω δεν ξερω τι να το κανω και που να το βαλω...... οχι δεν εχει αρκουδακι πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.