million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Spooky δεν μας λες και εμας το κολπο με το counter ειναι αρκετα ψαρωτικο πιστευω
sp00k3rStrikesB Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για καλό και για κακό...μιλάς για γυναίκες ή άντρες? περισσότερο για άντρες. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν γουστάρω ούτε γυναίκες το βράδυ με σαγιονάρα. Λες και δεν έχουν να βάλουν κανά πιο σοβαρό πέδιλο. και τώρα που το θυμήθηκαααααααααα! Το τραγικότερο παπούτσι για γυναίκα είναι οι μπαλαρίνες!!! ffs δηλαδή. Αυτό το παπούτσι οπτικά δεν είναι και τίποτα ενδιαφέρον και πηγαίνει μόνο σε ιδιαίτερο group γυναικών. . . . τραγικό απλά. Εσύ γυναίκα που διαβάζεις κατα 99% δεν ανήκεις σε αυτό το group.
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 αυτο με το πεδιλο και την σαγιοναρα ειναι οντως θεμα
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Spooky δεν μας λες και εμας το κολπο με το counter ειναι αρκετα ψαρωτικο πιστευω Δεν είναι κόλπο. Είναι τα πρώτα του post μ αυτό το account. Τα παλιότερα είναι banned αν δεν κάνω λάθος :> Στο μπλα-μπλα είπαμε δεν "μετράνε" τα posts
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Spooky δεν μας λες και εμας το κολπο με το counter ειναι αρκετα ψαρωτικο πιστευω Όταν ποστάρεις στο μπλα μπλα,δεν μετράνε τα posts.Απλό περισσότερο για άντρες. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν γουστάρω ούτε γυναίκες το βράδυ με σαγιονάρα. Λες και δεν έχουν να βάλουν κανά πιο σοβαρό πέδιλο. Α,ντάξει.Νόμιζα πως έλεγες κυρίως για γυναίκες.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το τραγικότερο παπούτσι για γυναίκα είναι οι μπαλαρίνες!!! ffs δηλαδή. Αυτό το παπούτσι οπτικά δεν είναι και τίποτα ενδιαφέρον και πηγαίνει μόνο σε ιδιαίτερο group γυναικών. . . . τραγικό απλά. Εσύ γυναίκα που διαβάζεις κατα 99% δεν ανήκεις σε αυτό το group.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για κατι τετοια thread αγαπαω αυτο το φορουμ.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Aν έβγαζε αυτό το έκτρωμα απ'τα πόδια της θα ήταν πιο ευχάριστο για τους οφθαλμούς μου πάντως. ΥΓ. προτιμώ τις γκόμενες του Luci με τις αρβύλες. xD
Spok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Για δειτε και μια προωθημένη πρόταση για καθημερινή εμφάνιση από Φθινοπωρο, με τζιν παντελόνι και ποκάμισο ή t-shirt, και πείτε γνώμες
livewire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Για κατι τετοια thread αγαπαω αυτο το φορουμ. Νο οφένς
Dikemou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ανοίγω το τόπικ, για να μιλήσουμε για τα ρούχα που μας αρέσουν, από που ψωνίζουμε, να αναδείξουμε τις νέες τάσεις και να ανταλλάξουμε και πληροφορίες για ευκαιρίες ή για μαγαζιά που ανακαλύπτουμε.Αρχίζω λοιπόν. Για καλοκαίρι προσωπικά προτιμώ πουκαμίσα λινή με μαο γιακά, τζιν στενό ξεφτισμένο και σνίκερς ή εναλλακτικά παντελόνα λινή με σανδάλια ή αθλητικά. Για βράδι μια πουκαμίσα μαο λινή λευκή και τζιν με αθλητικό παπούτσι. Χαλαρά το πιο ghey-fabtastic topic (και post) του insomnia...
Spok Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ρίξτε και μια ματιά εδώ http://www.chroniclesofnever.com για ιντελέκτουαλ, αλλά και αντεργκράουντ.
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 βασικα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας το τι σου παει και τι σου αρεσει στον αλλο προσωπικα (αν και δεν ξερω ουτε την Tren ουτε την QueLastima) με τραβαει περισσοτερο το στυλακι της Tren γιατι χοντρα χοντρα μου δειχνει ανθρωπο που εχει ψιλοξεπερασει ταμπου,στερεοτυπα κλπ κλπ και ειναι ο εαυτος του αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι μου αρεσουν τα ταγαρια και το να αφηνεις τον εαυτο σου περα βεβαια απο ολα αυτα ο ανθρωπος προσωπικα με κερδιζει με την συμπεριφορα και την σταση του,τα οσα εχει η δεν εχει να πει,το πως βλεπει την ζωη προτιμω μια ενδιαφερουσα κουβεντα απο μια super sexy κοπελα που οταν ανοιγει το στομα της βρεχει κοτσανες βλακειες και χαζομαρα :lol: αυτο με τα ταγαρια ολα τα λεφτα! Ναι δεν εχω ταμπου Ουτε παππου εχω
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 και τώρα που το θυμήθηκαααααααααα!Το τραγικότερο παπούτσι για γυναίκα είναι οι μπαλαρίνες!!! ffs δηλαδή. Αυτό το παπούτσι οπτικά δεν είναι και τίποτα ενδιαφέρον και πηγαίνει μόνο σε ιδιαίτερο group γυναικών. . . . τραγικό απλά. Εσύ γυναίκα που διαβάζεις κατα 99% δεν ανήκεις σε αυτό το group. :lol::lol::lol::lol: Θελω να βγουν και μπαλαρινοι.Για αντρες. Ειμαι περιεργη να δω πως θα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.