Προς το περιεχόμενο

Ντύσιμο που σας αρέσει

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το καλύτερο είναι όταν κοπελίτσες γυμνασίου-λυκείου φοράνε ότι να ναι και βάφονται τρελά όταν βγαίνουν...για καφέ.Σα να δουλεύουν σε πορνείο ένα πράμα.

Αυτό ειδικά.

Που βλέπεις όλα τα νιανιαρα να βουτάνε τα μούτρα τους μέσα σε κουβάδες πούδρας σαν να ήταν γριές ζαρωμένες που ψάχνουνε για περιπέτειες μακριά απ'τον βηματοδότη του άντρα τους.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ειδικά.

Που βλέπεις όλα τα νιανιαρα να βουτάνε τα μούτρα τους μέσα σε κουβάδες πούδρας σαν να ήταν γριές ζαρωμένες που ψάχνουνε για περιπέτειες μακριά απ'τον βηματοδότη του άντρα τους.

Το χειρότερο είναι ότι αρχίζουν και το κάνουν σε όλο και μικρότερη ηλικία.

Δημοσ.

βασικα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας το τι σου παει και τι σου αρεσει στον αλλο

προσωπικα (αν και δεν ξερω ουτε την Tren ουτε την QueLastima) με τραβαει περισσοτερο το στυλακι της Tren γιατι χοντρα χοντρα μου δειχνει ανθρωπο που εχει ψιλοξεπερασει ταμπου,στερεοτυπα κλπ κλπ και ειναι ο εαυτος του

αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι μου αρεσουν τα ταγαρια και το να αφηνεις τον εαυτο σου

περα βεβαια απο ολα αυτα ο ανθρωπος προσωπικα με κερδιζει με την συμπεριφορα και την σταση του,τα οσα εχει η δεν εχει να πει,το πως βλεπει την ζωη

προτιμω μια ενδιαφερουσα κουβεντα απο μια super sexy κοπελα που οταν ανοιγει το στομα της βρεχει κοτσανες βλακειες και χαζομαρα

Δημοσ.

well well well καιρό έχω να γράψω εδώ πέρα :D

Το θέμα ντύσιμο πιστεύω είναι πολύ μεγάλο και θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Θα ξεκινήσω από αλλού βέβαια. Το ντύσιμο καλώς η κακώς δίνει στους άλλους μια πρώτη εντύπωση για τον χαρακτήρα σου. Το ντύσιμο του καθενός πρέπει να ταιριάζει με τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν πρέπει να φοράμε ένα ρούχο μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Το χειρότερο είναι κάτι που κάνουν οι γυναίκες συχνότερα είναι να προσαρμόζονται στο ντύσιμο των άλλων γυναικών της παρέας. Είχα μία συζήτηση πριν λίγες μέρες με μία σε ένα γάμο και μου έλεγε πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει το δεκάποντο πέδιλο επειδή τα κορίτσια με τα οποία βγαίνει είναι πολύ χύμα. Λόγω του ότι αυτή ήταν πρώην μου της είπα "καλά εσύ δεν έχεις δική σου προσωπικότητα???" ("μαλακισμένη") anyway :D

Βρισκόμαστε στο 2008 και αυτό που δεν μου αρέσει να βλέπω είναι γυναίκες να συμπεριφέρονται και να ντύνονται σαν άντρες. Ωραία τα τζινάκια και τα παντελονακια που σας βολεύουν αλλά φτάνει. Τι θα λέγατε αν οι άντρες έβγαιναν με φούστες? Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Δεν είπα να φορέσετε τη γόβα με το μίνι πρωι πρωί το οποίο εμένα προσωπικά δεν με χαλάει γιατί οκ σε μερικές δουλειές επιβάλεται όπως και στους άντρες που πάνε με κουστούμι.

Εμένα μου αρέσει το καλό ντύσιμο για βράδυ. Δεν γουστάρω καθόλου να βλέπω σαγιονάρες με καλό ντύσιμο όσο και να επιμένουν μερικοί ότι είναι της μόδας κτλ κλτ. Επίσης μου τι σπάνε κατι emo που γίναν emo μόνο και μόνο επειδή δεν είχαν προσωπικότητα και αντιγράψανε κάποιους άλλους emo με προσωπικότητα που πραγματικά το χουνε (λίγοι μεν).

Μου αρέσουν τα πουκάμισα να φοριούνται απέξω (καλά μάλλον επειδή εμένα δεν μου πάνε από μέσα) Νιώθω πολύ φλώρος.

Και το άσχετο .Το χειμώνα λέω να αγοράσω ένα custom ζευγάρι cowboy boots :P από το caboots.com κάτι που δεν φοράει πολύς κόσμος και είναι stylish. Βαριέμαι να γράψω άλλο. Αυτά ελπίζω να πιάσατε το νόημα.

Δημοσ.
Γιατί βρε αδερφέ όχι σαγιονάρα? Μερικοί γουστάρουν πόδια.

καλή η σαγιονάρα για τη θάλασσα. Όπως δεν πας με Cesare Paciotti στη θάλασσα δεν πας με παντελονι πουκάμισο και σαγιονάρα το βράδυ. Αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη.

mods κανονίστε. Ο κόσμος ξέχασε ποιος είμαι :D xaxaxax

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...