Προς το περιεχόμενο

Ντύσιμο που σας αρέσει

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τη πρώτη, άντε τη δεύτερη φορά.

Αν αυτές οι δυό φορές είναι κάθε 6 μήνες τότε χάνεις. Αν είναι κάθε μέρα... ε, τότε τι σε πειράζει να φοράει φουστανάκι και το πρωί; Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου;

ναι το καταλαβαίνω και είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μου. έτσι κι αλλιώς μιλάμε για θέμα γούστου οπότε δεν έχει νόημα.

α, και δεν είπα πως με χαλάει ούτε πως μιλάω να "Φτιαχτεί" 3 φορές το χρόνο.

απλά προτιμώ την γυναίκα απλή και όχι σαν βαμμένο ρομπότ.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως με τα 36 μου χρονια στην πλατη, με την αρχη ζαχαρου, χοληστερινης και καταρακτη εχω να πω οτι, το προβλημα ειναι το ενα στυλ , η μονοπλευρη αποψη στο ντυσιμο.Ενα ατομο πρεπει να ξερει να ειναι ντυμενο αναλογα με την περισταση.Σιγουρα η γυναικα εχει περισσοτερα σημεια να την απασχολησουν , και για αυτο ειναι και ποιο δυσκολο.The truth is out there.Στο δομο βλεπεις τα παντα.Τα παντα ειναι το ποσο ισσοροπημενο ειναι το ατομο, και αυτο φαινεται στο ντυσιμο.Παντως εμενα μου αρεσει η γυναικα να ντυνεται θυληκα, αυτο δεν σημαινει ξεκολο, αλλα δεν σημαινει και ταγαρογκομενα....

Δημοσ.

Βαμμένο ρομπότ!!!!

Ομολογώ δεν το είχα ξανακούσει αυτό.

Από πότε το μακιγιάζ μπήκε στην επιστήμη της ηλεκτρονικής και της ρομποτικής??

Δημοσ.
Παντως εμενα μου αρεσει η γυναικα να ντυνεται θυληκα, αυτο δεν σημαινει ξεκολο, αλλα δεν σημαινει και ταγαρογκομενα....

Τα είπες όλα σε μια πρόταση!!!!

Εύγε!

Δημοσ.
Βαμμένο ρομπότ!!!!

Ομολογώ δεν το είχα ξανακούσει αυτό.

Από πότε το μακιγιάζ μπήκε στην επιστήμη της ηλεκτρονικής και της ρομποτικής??

το ρομποτ πάει στο περπάτημα που έχουν οι περισσότερες από αυτές σαν να τις έχεις κουρδίσει. εκεί πάει

Δημοσ.
Άσχετο αλλά QueLastima και Tren σίγουρα δεν είστε το ίδιο άτομο; :P

Συγνωμη;

A !Ειπαμε να παιξουμε κι οχι να κοροιδεψουμε βρε!

Σε καμμια περιπτωση.

Απλως μου αρεσει να διαφωνω χιουμοριστικα.

Δημοσ.
ναι το καταλαβαίνω και είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μου. έτσι κι αλλιώς μιλάμε για θέμα γούστου οπότε δεν έχει νόημα.

α, και δεν είπα πως με χαλάει ούτε πως μιλάω να "Φτιαχτεί" 3 φορές το χρόνο.

Ποδαρακι να ξυριζει η τσουκου;

Πες τσουκου κι εισαι ο ανθρωπος μου χαχα ;)

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον Topic....

Λοιπόν όσον αφορά τα δικά μου γούστα έχουμε και λέμε.

Κυρίως φοράω jean και βερμούδες (πάντα να είναι λίγο πιο κάτω από το γόνατο):-D

παπουτσάκι είμαι μανιακός φαν Adidas,άντε να φορέσω κανένα onitsuka tiger καμιά φορά.

Επίσης είμαι σχετικά κολλημένος με T-shirt.Σχεδόν ποτέ δεν φοράω πουκάμισο (εκτός από ειδικές περιστάσεις).Και στα T-shirt είμαι πολύ δύσκολος και ακολουθώ ένα συγκεκριμένο στυλ. Για να πάρετε μια ιδέα παραθέτω κάποια Links με brands και e-shops που πιστεύω με αντιπροσωπεύουν αρκετά και μπορεί να αρέσουν και σε κανέναν άλλον.

http://www.sixpack.fr/ (τρομερή γαλλική εταιρία η οποία συνεργάζεται και με αρκετούς street artists όπως 123Klan και τα t-shirts απλά δεν υπάρχουν!!!:lol

Ακολουθούν Link από 2 μαγαζιά που έχουν ποικίλα πράγματα όπως μπλουζάκια,παπούτσια,τσάντες κλπ

http://www.wesoldout.com/

http://www.revolholicstore.com/

2 πολύ καλές και μάλιστα ελληνικές εταιρίες με t-shirts είναι η Fingerprint και η Cosmicsoda

http://www.cosmicsoda.com/

Link για Fingerprint δεν θυμάμαι τώρα...

Επίσης άμα τύχει και φορέσω κανένα καπέλο μιας και είναι και καλοκαίρι στάνταρ είναι από την Goorin..πολύ καλή εταιρία ειδικά τα καπέλα τους.

http://www.goorin.co.uk/

Ύστερα από πάρα πολύ ψάξιμο έχω βρει μερικά μαγαζιά στην Αθήνα που πουλάνε προϊόντα από της εταιρίες που ανέφερα. Βέβαια είναι περιορισμένη η ποικιλία.

Βέβαια όσον αφορά το στυλ πιστεύω ότι θα πρέπει να φοράμε ρούχα που μας εκφράζουν και αισθανόμαστε άνετα με αυτά και ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθούμε συνέχεια της τάσεις της μόδας γιατί πολύ απλά σε κάποια φάση "ΔΕΝ το έχουμε" και δεν μας βγαίνει..

(έχω υπάρξει μάρτυρας καταστάσεων, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω ,που άτομα δεν αισθανόντουσαν άνετα με τα ρούχα που φόραγαν και δεν τους ταίριαζαν κιόλας και απλά τα φόραγαν επειδή είναι "της μόδας¨)....

Δημοσ.

[offtopic]

Συγνωμη;

A !Ειπαμε να παιξουμε κι οχι να κοροιδεψουμε βρε!

Σε καμμια περιπτωση.

Απλως μου αρεσει να διαφωνω χιουμοριστικα.

Sorry απλώς παρασύρθηκα επειδή εγγραφήκατε την ίδια μέρα, postάρετε τις ίδιες ώρες & μέρες και στα ίδια θέματα (ναι έχω ελεύθερο χρόνο) :)

[/offtopic]

Δημοσ.
αν φτάσουν να φαίνονται πιο πολύ από τις δικές μου τότε houston we have a problem :P

xaxaxa αφου δεν θα φοραω φορεματα λεμε.

Μονο πανταλονια :P

Θα το ξερουμε μονο οι δυο μας:D

Δημοσ.
xaxaxa αφου δεν θα φοραω φορεματα λεμε.

Μονο πανταλονια :P

Θα το ξερουμε μονο οι δυο μας:D

I don't want to....

I'm scared...:fear:

Δημοσ.

Χαχαχαχα ειναι μια αληθεια αυτο.

Θα παρακολουθω την συζητηση αν και κατι μου λεει πως το στεκι μου θα γινει το off topic θεμα.

Εχω μανικιουρ-πεντικιουρ 4.30

:)και την κανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...