million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μπα μας αρεσουν οι γυναικες του στυλ της Tren, πολυ κιολας αλλα δεν λεμε και οχι για ενα quickie με καυτα μινι ελπιζω να καταλαβαινεις και να προβληματιστεις
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τι θα πρεπε να μου αρεσει δηλαδη; Το μπρελοκ με τα κλειδια της κομπρεσορ; H το πιτσιρικι που παιρνει τον μπαμπα τηλεφωνο αν μπορει να αργησει δυο -τρεις ωρες αποψε; axaxaxaaaaaaaaa Βεβαιως.Αντρα.Πως ζητανε αυτοι θυληκα;
QueLastima Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ελπιζω να καταλαβαινεις και να προβληματιστεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μπα μας αρεσουν οι γυναικες του στυλ της Tren, πολυ κιολας αλλα δεν λεμε και οχι για ενα quickie με καυτα μινι ελπιζω να καταλαβαινεις και να προβληματιστεις Με κολακευεις. Ευχαριστω.Να σαι καλα.
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 :rolleyes::rolleyes::rolleyes: κοπελα μου οταν τα βγαζεις στην φορα πως πιστευεις οτι σε βλεπουν οι αντρες? το ποσο γυναικα εισαι και ποσο αντρας ειναι ο αλλος δεν εχει να κανει ουτε με ποσο μπουστο εχεις ουτε με το ποσο μπρατσο εχει ο αλλος ποιο λιανα δεν μπορω να το κανω
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 κοπελα μου οταν τα βγαζεις στην φορα πως πιστευεις οτι σε βλεπουν οι αντρες?[...] Ότι την βλέπουν είναι αλήθεια. Το τι μπορεί να σκέφτονται είναι άλλο θέμα
QueLastima Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 κοπελα μου οταν τα βγαζεις στην φορα πως πιστευεις οτι σε βλεπουν οι αντρες? Την επόμενη φορά που θα δείς γυναίκα που τα έχει βγάλει στην φόρα όλα αυτό να της πεις!!! και όχι τα γνωστά σχόλια!!! :lol: Αλλά πρόσεξε να έχεις κρύφτει καλά, ελπιζω να καταλαβαινεις και να προβληματιστεις!
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το καλύτερο είναι όταν κοπελίτσες γυμνασίου-λυκείου φοράνε ότι να ναι και βάφονται τρελά όταν βγαίνουν...για καφέ.Σα να δουλεύουν σε πορνείο ένα πράμα.
nikosBruin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν μπορώ να σε καταλάβω ίσως να είσαι μικρή ακόμα, δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλίως τις απόψεις σου.Η γυναίκα είναι γυναίκα. Ζήτημα να έχω φορέσει παντελόνι μια φορά στην ζωή μου και αυτό αναγκαστικά γιατί θα πηγαίναμε με την οικογενειά μου να μαζέψουμε ρίγανη από τον Κόζιακα. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πήγα μακιγιαρισμένη. Ναι και στο σουπέρ μάρκετ χωρίς έστω ένα ελαφρύ lip-gloss δεν πάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κατακρίνετε ! Εγώ πάντως λέω ότι πολύ καλά κάνεις. Η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα! Το να είναι μια γυναίκα καλοντυμένη και σέξυ, δεν έχει καμιά σχέση με το αν έχει μυαλό ή όχι. Κυκλοφορούν αρκετές που φοράνε τσουβάλια επειδή είναι χαζές κι όχι επειδή είναι έξυπνες!
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μπα μας αρεσουν οι γυναικες του στυλ της Tren, πολυ κιολας... ++++111111 άσε που όταν αυτές οι γυναίκες μετά βάλουν κάτι πιο "επίσημο" και βαφτούν λίγο σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό όταν την άλλη την βλέπεις όλη μέρα έτσι τί εντύπωση να σου κάνει μετά;
QueLastima Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως λέω ότι πολύ καλά κάνεις. Η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα! Το να είναι μια γυναίκα καλοντυμένη και σέξυ, δεν έχει καμιά σχέση με το αν έχει μυαλό ή όχι. Κυκλοφορούν αρκετές που φοράνε τσουβάλια επειδή είναι χαζές κι όχι επειδή είναι έξυπνες! Επιτέλους κατανόηση!!!! Το μυαλό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, δηλαδή αν είναι και όμορφη και έξυπνη ποιο το πρόβλημα?? Είχε ο Θεός κέφια! πρέπει με το ζόρι να της βρούμε ελλάτωμα??
nikosBruin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 όταν την άλλη την βλέπεις όλη μέρα έτσι τί εντύπωση να σου κάνει μετά; Εσύ δηλαδή αν είχες τις εξής επιλογές: 1. Να είσαι κάθε μέρα με την Τζέσικα Άλμπα, 2. Να είναι κάθε μέρα με το τέρας του Λοχ Νες αλλά δύο φορές το χρόνο με τη Τζέσικα Άλμπα. ... θα διάλεγες το 2;;;
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ότι την βλέπουν είναι αλήθεια. Το τι μπορεί να σκέφτονται είναι άλλο θέμα Τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο ,οταν κοιτας λαθος,λαθος πραγματα βλεπεις.Μαλλον για την ακριβεια εστιαζεις λαθος. Ολα ειναι θεμα οπτικης. Φοραω και καπελο οταν παω για ψωμι στο φουρνο καμμια φορα.
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εσύ δηλαδή αν είχες τις εξής επιλογές: 1. Να είσαι κάθε μέρα με την Τζέσικα Άλμπα, 2. Να είναι κάθε μέρα με το τέρας του Λοχ Νες αλλά δύο φορές το χρόνο με τη Τζέσικα Άλμπα. ... θα διάλεγες το 2;;; Καλά δε θα τη βαριόσουν κάθε μέρα;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 To καλοκαιρι η γυναικα επιβαλεται να φοραει αναλαφρο φορεματακι και πεδιλακι Οπως ομως ειπαν καποιοι το θεμα δεν ειναι τι θα φορεσει καποιος αλλά ποσο καλα μπορει να το υποστηριξει. Καθενας ειναι διαφορετικος και επιλεγει ή φοραει αυτο που νομιζει οτι του παει περισσοτερο. Οντως και το στυλακι με φορμιτσες και αθλητικο παπουτσακι ειναι ωραιο όπως επισης και το μινι με τα ψιλοτακουνα αναλογα το στυλ της καθεμιας... * Επισης σχετικα με το βαψιμο οπως ειπε και ο Σλιπ πολλες γυναικες ιδιαιτερα αυτες που ειναι μικρες σε ηλικια το παρακανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.