Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν σε κατακρινει κανεις,απλως νομιζω οτι η γυναικα ετσι οπως λες δειχνει..πως να το πω κομψα...ευκολη! Εγω φροντιζω παντα να μην προκαλω. Μου αρεσουν τα ζιβαγκο και τα παντελονια ταυρομαχου (μαζι με τον ταυρομαχο), τα παλτα και τα γαντια. Γενικα δινω μεγαλη σημασια στα αξεσουαρ ξερεις...
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 δινω μεγαλη σημασια στα αξεσουαρ ξερεις... δεν ξερουμε για πες
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πολλά υπονοούμενα* διαβάζω πρωινιάτικα.Μια φίλη αλείφεται, τέλος, η γυναίκα να είναι Βαγγέλας, να σηκώνει τον Βασιλόπουλο (σύνθετη είναι αυτή. *: σεξουαλικά Και για να μην είμαι offtopic, φοράω ότι (καθαρό) ρούχο έχει η ντουλάπα μου. Jeans, T-shirt, πουκάμισα. Α, κι επείδη σε κάποιες φάσεις άργησα να πιάσω αν το μέλος που postαρε ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι, είμαι το πρώτο. χαχαχαχααααα ετσι!
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 [...]Εγω φροντιζω παντα να μην προκαλω. Μου αρεσουν τα ζιβαγκο και τα παντελονια ταυρομαχου (μαζι με τον ταυρομαχο), τα παλτα και τα γαντια. [...] Μιλάμε/τε για ντύσιμο αυτή την εποχή στην Ελλάδα (πιστεύω) κι όχι για την χειμερινή κολεξιόν της Σιβηρίας
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 δεν ξερουμε για πες Ε αυτα ρε παιδι μου. Τα τζετζεμπρεκια. Γαντακια.κασχολακια,μαντηλακια,κοκκαλακια,βραχιολακια,δαχτυλιδακια,σκουλαρικακια,ολα τα -ακια.
QueLastima Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μιλάμε/τε για ντύσιμο αυτή την εποχή στην Ελλάδα (πιστεύω) κι όχι για την χειμερινή κολεξιόν της Σιβηρίας Σου απάντησε ήδη ένας άντρας Tren για αυτά που προτιμάς να φοράς!! Ίσως τα δικά μου λόγια να είναι περιττά αλλά Και πάλι δεν καταλαβαίνω την επιθεσή σου προς το ατομό μου όταν με αποκαλείς "εύκολη"! Δηλάδη το καυτό μου μίνι και η ψηλοτάκουνι γόβα θα δείξουν στον άλλο ότι είμαι εύκολη?? Όχι βέβαια!
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μιλάμε/τε για ντύσιμο αυτή την εποχή στην Ελλάδα (πιστεύω) κι όχι για την χειμερινή κολεξιόν της Σιβηρίας Αυτη την εποχη φοραω βερμουδες αμαζονιου απο παλιους γκομενους που ξεμειναν στην ντουλαπα μου και τις συνδυαζω με αερινα(πολυ αερινα ομως top) που βρισκω στις εκπτωσεις.
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ψηφιζω ως καλυτερη την κοπελια με τα καυτα μινι και απο κοντα την χυμα για ποιο intellectual καταστασεις btw Legendarιζει η ειμαι πολυ straight?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δηλάδη το καυτό μου μίνι και η ψηλοτάκουνι γόβα Εχω την εντυπωση οτι καποια ΠΡΕΠΕΙ να ποσταρει φωτο Και για να μην ειμαι κι'εγω offtopic το καλοκαιρι βερμουδα ή καπρι με μπλουζακι (σαγιοναρα μονο στις διακοπες) και χαμηλο παπουτσι ειτε αθλητικο ειτε κατι πιο casual. Το βραδυ τζιν και πουκαμισο λινο κατα προτιμηση,
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Σου απάντησε ήδη ένας άντρας Tren για αυτά που προτιμάς να φοράς!!Ίσως τα δικά μου λόγια να είναι περιττά αλλά Και πάλι δεν καταλαβαίνω την επιθεσή σου προς το ατομό μου όταν με αποκαλείς "εύκολη"! Δηλάδη το καυτό μου μίνι και η ψηλοτάκουνι γόβα θα δείξουν στον άλλο ότι είμαι εύκολη?? Όχι βέβαια! Δεν ειπα κατι τετοιο.Μην τα παιρνεις ολα προσωπικα.Γενικα μιλαω. Καταρχας δεν ειναι ωραιο και για τον συνοδο σου να κυκλοφορεις σαν παρτσακλο. Χωρις παρεξηγηση παντα,ετσι; Tι ειναι το intellectual?Συγνωμη αλλα στο κατηχητικο δεν μαθαμε τετοιες λεξεις. Αυτο που μετονομαζεις την ασχημη σε βιτσιο για να μην σε πουν σαβουροτετοιον ειναι; :DDDDDDDDDDDD
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 intellectual ειναι ποιο σοφιστικε το οποιο προτιμω αν και ενα καυτο μινι ειναι παντα must περα απο την πλακα που κανω ελαφρως γραφοντας εδω η γυναικα οταν το εχει ειναι γυναικα ακομα και οταν φοραει τσουβαλι και δυστηχως για εμας, οι αντρες δεν ειναι ποια αντρες και εχετε δικιο σε αυτο, ταπεινη μου γνωμη, αντρες που προσεχουν υπερβολικα πολυ το ντυσιμο τους βαζουν κρεμουλες και τα ρεστα δεν ....
Tren Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 intellectual ειναι ποιο σοφιστικε το οποιο προτιμω αν και ενα καυτο μινι ειναι παντα must περα απο την πλακα που κανω ελαφρως γραφοντας εδω η γυναικα οταν το εχει ειναι γυναικα ακομα και οταν φοραει τσουβαλι και δυστηχως για εμας, οι αντρες δεν ειναι ποια αντρες και εχετε δικιο σε αυτο, ταπεινη μου γνωμη, αντρες που προσεχουν υπερβολικα πολυ το ντυσιμο τους βαζουν κρεμουλες και τα ρεστα δεν .... Τι δεν; Εμενα μου αρεσουν οι γραβατες πολυ.Εχω φετιχ να τις λυνω.Αλλα σπανια τις βλεπεις πια κι αυτες σωστα φορεμενες. Και τα αρωματα μου αρεσουν στον αντρα.Οτι φερνει σε αρωμα ταμπακο..(καπνο οχι τον Δημοσθενη) A! Φοραω και μαγιο το καλοκαιρι με τιρκουαζ παρεο (για το εντος θεματος thing)
million_voices Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 δεν ειναι αντρες (γνωμη μου) τωρα κοστουμια και γραβατες επισης δεν μου αρεσουν (θεμα γουστου) προτιμω να ειμαι σχετικα χυμα αλλωστε αυτο που πιστευω ειναι οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα προτιμω να ειμαι ανετος και ο εαυτος μου
QueLastima Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Συνεχίζεις την επίθεση και με αποκαλέις παρτσακλό. Ο συνοδός μου έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα και όχι για το τι θα πουν οι γύρω και οι τριγύρω. Όπως είδες και από τις απαντήσεις όλοι προτιμούν την γυναικά γυναικά και όχι την γυναίκα -Βαγγέλλα - Βαγγέλα. Απόρω πάντως για το πως σου αρέσουν οι γραβάτες, σε περίμενα για κοριτσάκι που του αρέσουν οι τύποι με τα σκισμένα τζίν ή με φόρμες για να πηγαίνεται και μαζί για joging στο πάρκο.
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ... Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πήγα μακιγιαρισμένη. Ναι και στο σουπέρ μάρκετ χωρίς έστω ένα ελαφρύ lip-gloss δεν πάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κατακρίνετε ! /Τζάνις mode on OH! MY! GOD! /mode off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.