Προς το περιεχόμενο

Ντύσιμο που σας αρέσει

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το τόπικ, για να μιλήσουμε για τα ρούχα που μας αρέσουν, από που ψωνίζουμε, να αναδείξουμε τις νέες τάσεις και να ανταλλάξουμε και πληροφορίες για ευκαιρίες ή για μαγαζιά που ανακαλύπτουμε.

Αρχίζω λοιπόν. Για καλοκαίρι προσωπικά προτιμώ πουκαμίσα λινή με μαο γιακά, τζιν στενό ξεφτισμένο και σνίκερς ή εναλλακτικά παντελόνα λινή με σανδάλια ή αθλητικά.

Για βράδι μια πουκαμίσα μαο λινή λευκή και τζιν με αθλητικό παπούτσι.

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

D&G, Prada, Armani, Versace, Calvin Klein κλπ :P

Χα οχι δεν ειμαι τοσο ψωνιο και ποζερας ακομα. Για τωρα το καλοκαιρακι καπρι βερμουδα ή παντελονι με λεπτο υφασμα και τσεπες (στυλ στρατιωτικο) και polo μπλουζες ή αυτες που βγαζουν γιακα, μανικια κλπ σαν να φορας πουκαμισο απο μεσα.

Δημοσ.
Εγώ προτιμώ ελαφρύ πέδιλο, καφέ βερμούδα και μπλουζάκι πόλο που αναδεικνύει την μπυροκοιλιά μου.

χαχα :lol:

Δημοσ.

Trentyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy όπως λεν και οι locomondo

"Τρρρρέντυ...

Όλοι τρέντυ, όλοι τρέντυ

όλοι τρέντυ, μια πόλη τρέντυ

Τρέντυ Λίτσα, μια σταλίτσα

μ' ένα τρέντυ χαλκαδάκι στην κοιλίτσα

Τρέντυ Ρούλα, γεματούλα

μ' ένα τρέντυ χαλκαδάκι στην μυτούλα

Τρέντυ Γιάννης, τρέντυ Γιάννης

στο βένιου που τον βρίσκεις που τον χάνεις

Αχ, τρέντυ Στράτος πάντα μοδάτος

με γιαλάκι τρέντυ, πάντα ντιζαϊνάτος

Και σκέφτομαι και λέω

Ωωωωωωωωωωωωω

Όλοι τρέντυ, όλοι τρέντυ

όλοι τρέντυ, μια πόλη τρέντυ

Μμμμ, τρέντυ Μαίρη, τρέντυ Κλαίρη

τατουάζ τραϊμπαλιάρικο στο χέρι

Μμμμ, τρέντυ Σάρα, ωωωχ, τι κορμάρα

και το βράδυ μία τρέντυ ανωμαλιάρα

Τρέντυ Μάκη και τρέντυ Λάκη

και το κάμπριο διθέσιο στο χαντάκι

Τρέντυ Μήτσος και τρέντυ Ζήσης

και χάντσφρη για να μπορείς και να τα ξύσεις

Και σκέφτομαι και λέω

Ωωωωωωωωωωωωω

Όλοι τρέντυ, όλοι τρέντυ, όλοι τρέντυ

Ωωωωω, τρέντυ Λίτσα

και τρέντυ Κίτσα

Τρέντυ Σάρα

Τρέντυ Βαρβάρα

Τρέντυ μαλλάκια, γυαλάκια

πεδιλάκια, παπουτσάκια, γκατζετάκια

Οι σέξι λέξεις, σόπινγκ, στάιλινγκ

Ρίνγκτοουν, σέλφοουν

Για σένα που 'σαι τρέντυ

που 'σαι τρέντυ, που 'σαι τρέντυ

Τρέντυ, τρέντυ, τρέντυ..."

Δημοσ.

Εγω ντυνομαι πολυ απλα και προχειρα.

Γενικα μου αρεσουν τα σπορ ρουχα ,γιατι αθλουμαι κιολας παρα πολυ!

Τρεχω και κανω ποδηλατο οποτε θελω φαρδια παντελονια(οχι πολυ φαρδια,για να μην πιανομαι σε τριανταφυλλιες ,αλλα ουτε και πολυ στενα,γιατι κοβομαι)

Σιχαινομαι αυτο το σικ του κωλου you know...που φορανε κατι καμηλες χαζογκομενες και τα ψηλοτακουνα.

Ειμαι Tren-ti;

Δημοσ.
Εγω ντυνομαι πολυ απλα και προχειρα.

Γενικα μου αρεσουν τα σπορ ρουχα ,γιατι αθλουμαι κιολας παρα πολυ!

Ενοείς αυτά τα κακόγουστα μακό που κολάν επάνω σου και αυτά τα παπούτσια ο θεος να τα κάνει παπούτσια που έχουν αυτά που είναι σαν μακαρόνια κάτσε να δεις πως τα λέν :whistle: α ναι κορντόνια κάπως έτσι.

Τρεχω και κανω ποδηλατο οποτε θελω φαρδια παντελονια(οχι πολυ φαρδια,για να μην πιανομαι σε τριανταφυλλιες ,αλλα ουτε και πολυ στενα,γιατι κοβομαι)

Να το προσέξεις αυτό!

Σιχαινομαι αυτο το σικ του κωλου you know...που φορανε κατι καμηλες χαζογκομενες και τα ψηλοτακουνα.

'Αχουυυυυυυυυυυυυυυυ άνθρωπο των σπηλαίων μου θυμίζεις :X

αν δεν μπει το πρωί το τακούνι στη σχάρα του υπονόμου, και αν δεν πάω την μισή διαδρομή με σπασμένο τακούνι δεν πάει καλά η μέρα....:shifty:

Δημοσ.

Moυ θυμιζεις μια καλη μου φιλη που αλειφεται χαραματα με υδατικες που εχουν χρυσοσκονη και τρεχει με δεκαποντα τσοκαρα τις Αθηνες.

Ειναι γελοιο.Τελος.

Η γυναικα σημερα πρεπει να ειναι και λιγο Βαγγελας κοπελια.

Να τον σηκωνει τον Βασιλοπουλο.

Με πιανεις;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω ίσως να είσαι μικρή ακόμα, δεν μπορώ να ερμηνεύσω αλλίως τις απόψεις σου.

Η γυναίκα είναι γυναίκα.

Ζήτημα να έχω φορέσει παντελόνι μια φορά στην ζωή μου και αυτό αναγκαστικά γιατί θα πηγαίναμε με την οικογενειά μου να μαζέψουμε ρίγανη από τον Κόζιακα. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι πήγα μακιγιαρισμένη.

Ναι και στο σουπέρ μάρκετ χωρίς έστω ένα ελαφρύ lip-gloss δεν πάω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το κατακρίνετε !

Δημοσ.
...που αλειφεται χαραματα με υδατικες που εχουν χρυσοσκονη και τρεχει με δεκαποντα τσοκαρα τις Αθηνες.

Η γυναικα σημερα πρεπει να ειναι και λιγο Βαγγελας

Το προβλημα θα ηταν να την λενε οντως, Βαγγέλα... :lol:

Δημοσ.
Moυ θυμιζεις μια καλη μου φιλη που αλειφεται χαραματα με υδατικες που εχουν χρυσοσκονη και τρεχει με δεκαποντα τσοκαρα τις Αθηνες.

Ειναι γελοιο.Τελος.

Η γυναικα σημερα πρεπει να ειναι και λιγο Βαγγελας κοπελια.

Να τον σηκωνει τον Βασιλοπουλο.

Με πιανεις;

Πολλά υπονοούμενα* διαβάζω πρωινιάτικα.

Μια φίλη αλείφεται, τέλος, η γυναίκα να είναι Βαγγέλας, να σηκώνει τον Βασιλόπουλο (σύνθετη είναι αυτή;).

*: σεξουαλικά

Και για να μην είμαι offtopic, φοράω ότι (καθαρό) ρούχο έχει η ντουλάπα μου. Jeans, T-shirt, πουκάμισα.

Α, κι επείδη σε κάποιες φάσεις άργησα να πιάσω αν το μέλος που postαρε ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι διαβάζοντας τις μάρκες των ρούχων που προτιμά, είμαι το πρώτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...