Προς το περιεχόμενο

Τι mp3 player να πάρω;

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,βιαζομαι πολυ να παρω ενα mp3/mp4 επειδη το προηγουμενο μου χαλασε.Καλυτερα να εχει και επεκταση μνημης...Παρακαλω πειτε μου γνωμες και αν εχετε κατι να μου προτεινετε.Δινω το μεχρι 90-100 ευρα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

εγω έχω creative ZEN 4 gb , πολύ ευχαριστημένος. μέσα στο χρηματικο όριο σου , παίζει και ταινίες , φωτό κ.λ.π.

Δημοσ.
οχι ipod....ειναι πανακριβα....και το zen τωρα που το λες φαινεται αρκετα καλο....
Χτύπα ένα zen 4 gb,και μέσα στο χρημάτικο σου όριο και αξίζει(τό έχει και η αδερφή μου και είναι πολύ ευχαριστημένη):-)
Δημοσ.

man,turbo-x απο πλαισιο,το εχω και πιστεψε με σκιζει απο ποιοτητα-ηχο-και γενικα τα σπαει....ειναι η καλυτερη επιλογη man....

Δημοσ.

κι εγω τωρα που το ψαχνο λεω να παω για το zen το 2 GB και οχι το 4 και αργοτερα αμα γεμισει παιρνο καμια καρτα επιπλεων...

Δημοσ.
κι εγω τωρα που το ψαχνο λεω να παω για το zen το 2 GB και οχι το 4 και αργοτερα αμα γεμισει παιρνο καμια καρτα επιπλεων...

δε νομιζω οτι γινεται αυτο σε οποιοδηποτε zen

Δημοσ.

τελικα το αγορασα το zen...σκιζει,παρα πολλες λειτουργεις,τελεια και μεγαλη οθονη και παιρνει επεκταση μνημης SD....ειναι τελειο! και φορτιζει σφαιρα...το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.
τελικα το αγορασα το zen...σκιζει,παρα πολλες λειτουργεις,τελεια και μεγαλη οθονη και παιρνει επεκταση μνημης SD....ειναι τελειο! και φορτιζει σφαιρα...το συνιστω ανεπιφυλακτα.

δεν το ειχα υπ οψιν το συγκεκριμενο zen πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...