panaathas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια,βιαζομαι πολυ να παρω ενα mp3/mp4 επειδη το προηγουμενο μου χαλασε.Καλυτερα να εχει και επεκταση μνημης...Παρακαλω πειτε μου γνωμες και αν εχετε κατι να μου προτεινετε.Δινω το μεχρι 90-100 ευρα.Ευχαριστω.
yassan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εγω έχω creative ZEN 4 gb , πολύ ευχαριστημένος. μέσα στο χρηματικο όριο σου , παίζει και ταινίες , φωτό κ.λ.π.
panaathas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 οχι ipod....ειναι πανακριβα....και το zen τωρα που το λες φαινεται αρκετα καλο....
overclockerd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 οχι ipod....ειναι πανακριβα....και το zen τωρα που το λες φαινεται αρκετα καλο....Χτύπα ένα zen 4 gb,και μέσα στο χρημάτικο σου όριο και αξίζει(τό έχει και η αδερφή μου και είναι πολύ ευχαριστημένη)
Azerothe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 man,turbo-x απο πλαισιο,το εχω και πιστεψε με σκιζει απο ποιοτητα-ηχο-και γενικα τα σπαει....ειναι η καλυτερη επιλογη man....
yassan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 δεν αξίζει , πήρα περισυ το 2gb , δεν συγκρίνεται με το ZEN
panaathas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 κι εγω τωρα που το ψαχνο λεω να παω για το zen το 2 GB και οχι το 4 και αργοτερα αμα γεμισει παιρνο καμια καρτα επιπλεων...
disqualified Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 κι εγω τωρα που το ψαχνο λεω να παω για το zen το 2 GB και οχι το 4 και αργοτερα αμα γεμισει παιρνο καμια καρτα επιπλεων... δε νομιζω οτι γινεται αυτο σε οποιοδηποτε zen
panaathas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 τελικα το αγορασα το zen...σκιζει,παρα πολλες λειτουργεις,τελεια και μεγαλη οθονη και παιρνει επεκταση μνημης SD....ειναι τελειο! και φορτιζει σφαιρα...το συνιστω ανεπιφυλακτα.
disqualified Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τελικα το αγορασα το zen...σκιζει,παρα πολλες λειτουργεις,τελεια και μεγαλη οθονη και παιρνει επεκταση μνημης SD....ειναι τελειο! και φορτιζει σφαιρα...το συνιστω ανεπιφυλακτα. δεν το ειχα υπ οψιν το συγκεκριμενο zen πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο
poscaman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 χτυπα καποιο refurbished ipod απο e-bay. μετα αντε να μου αναψεις ενα κερακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.