pabou13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη παστα για τoν Ε8400; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι όποια έβαλες και σε αυτό που έχεις τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Arctic Silver Ceramique, Arctic Silver 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xHEADHUNTERx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εννοεις ειδικα για αυτον τον επεξεργαστη η ψαχνεις καλη παστα γενικοτερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 δεν καταλαβαίνω το διλημμά σου γιατί να μην πάρει καλή ανεξαρτήτως επεξεργαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xHEADHUNTERx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 και εγω αυτο λεω αλλα ετσι οπως το εθεσε....καταλαβα οτι τονιζει το μοντελο του επεξεργαστη και οχι την ποιοτητα....λεπτομερειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 τεσπα τόσες μέρες έχουν περάσει θα έχει πάρει ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 τελικως πηρα την arctic silver 5 και οπως ειπε και ο ThReSh εψαχνα για καλη ποιοτητα παστας και οχι συγκεκριμενα για τον επεξεργαστη μου (απλως ετσι το εβαλα στον τιτλο) Να ρωτησω και κατι ακομα, αυτη η παστα κανει και για vga; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ναι κάνει και για vga και για nothrbridge/southbridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xHEADHUNTERx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Αμα σου μεινει δοσε μου την γιατι εχω ελειψη και βαριεμαι να παρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 facepalm.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.