Προς το περιεχόμενο

GDDR5

blackled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω πως η GDDR5 δε μεταφέρει όπως οι προηγούμενες 2 data ανά κύκλο ρολογιού, αλλά 4 data. Στην HD4870 δίνει 900MHz αλλά τρέχει στα 3600MHz. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; Επίσης ποια είναι η πραγματική ταχύτητα της μνήμης; Τα 900ΜΗz ή τα 3600MHz

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
GDDR5 is the successor to GDDR4 and unlike its predecessors has two parallel DQ links which provide doubled I/O throughput when compared to GDDR4.

όχι ακριβώς 4 data ανά κύκλο ρολογιού αλλά χοντρικά ναι...

effective είναι 3600mhz αλλά σε gpu-z θα βλέπεις 900mhz όπως ίσχυει και με τις κάρτες που έχουν GDDR3,GDDR4

• Super Moderators
Δημοσ.

το τελευταίο λέει για το DX10.1 κάτι το οποίο δεν ισχύει, η Nvidia θα πάει κατευθειαν σε DX11...

Δημοσ.

ουτε και μενα μου φενεται και πολυ εμπιστο το τελευταιο site (απο την στιγμη που λεει Nvidia may switch to DX10.1 and GDDR5 in Q1 2009, μου φαινεται λιγο περιεργο για να αληθευει) αλλα απο οτι βλεπω απο τα αλλα δυο sites (και απο αλλα που εχω δει στο Internet) πολυ πιθανοτατα να βγει το 2009 και θα ονομαζεται D12U (λιγο περιεργο ονομα :-)) (το εχω δει σε αρκετα sites, θα ειναι η πρωτη καρτα γραφικων με GDDR5 απο την Nvidia το 2009)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...