bugsbunnie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Πολύ καλησπέρα σας. Έκανα ένα search στα ελληνικά μαγαζιά πλαίσιο και eshop και γενικά μέσω google και δεν βρήκα πουθενά σωλήνα με εσωτερική διάμετρο 9.5ΜΜ. Προσοχή δεν θέλω να κάνω αγορά απ'εξω, να το παραγγείλω και να πάω να το αγοράσω άμμεσα, ευχαριστώ. Ps: Μόνο αυτή η διάμετρο με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807728 βάλε τέτοια με λίγο ζόρι και ζέσταμα θα μπουν άνετα αλλιώς σε χρωματοπωλεία άλφαδολάστιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μάλλον με βλέπω για το δεύτερο, γιατί τις μοντίφες δεν τις πολυεμπιστευομαι... Κάτι άλλο, τώρα είμαι με μόντα 1/4" σε ολα τα ρακόρ(αντλία, block) αλλά με το ψυγείο έιμαι με 3/8" και έχω βάλει το 1/4" μέσα στο 3/8" και έκατσε καλά και δεν έχει διαρροή αλλά έχω και τις φοβίες οπότε κοιτάω για αυτό που είπα... Επίσης όπου κάνει καμπύλη ο σωλήνας έχει σαν αφρό στο κάτω μέρος, να το φοβάμαι; Βασικά απο οτι κατάλαβα η αντλία το κάνει γιατι και μέσα στο ρεζερβουαρ που είναι και η αντλία οταν κλείσει έχει αφρό.... Έχω την αντλία Eheim Station 1000 Rev. II (12V) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 photo γιατί δεν κατάλαβα πολλά καλύτερα να τα γυρίσεις όλα σε G1/4 με 1/2 διάμετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Όπως φαίνεται στη φώτο( οσο φαίνεται δηλαδη), στο πάνω μέρος του σωλήνα έχει αφρο, στάσιμος.... και απο κάτω κινείται κανονικά το υδωρ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πανε ρωτα σε μαγαζι με υδραυλικα και σωληνες,θα εχουνε,και αν δεν εχουνε θα σου φερουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Tnx για την βοήθεια φιλτατοι, τελικά κατέληξα να αλλάξω όλη την σωλήνωση στην μισή ιντσα μήπως και δω προκοπή και να χρησιμοποιήσω σκέτο νεράκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaylos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 αμα βαλεις σκετο νερακι θα σκουριαση το ψυγειο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.