Προς το περιεχόμενο

Wii vs. PS3

sakis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To wii είναι πρωτοποριακό και το ps3 κλασσικότατο...

Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση...

Είναι καθαρά θέμα γούστου.. Εγω ας πούμε γούσταρα που έπαιζα zack and wiki αυτές τις μέρες, αλλα δεν θα μπορούσα να μείνω μόνο με το wii.. με τίποτα.. Θέλω και το κλασσικό gameplay για τις δύσκολες ώρες...

Η σχετικά αντικειμενική απάντηση είναι Wii.. λόγω πρωτοπορίας

Δημοσ.

To wii είναι ηλίθιο,τόσο καιρό μας δούλευαν.Έλεγα κι εγώ τόσο καιρό γιατί δεν ανταποκρίνονται σωστά οι κινήσεις μου,ειδικά στο golf αλλά και σε πολλά άλλα παιχνίδια.Ακόμα κι εκεί που υπερτερούσε υστερεί και τώρα θέλουν να μας βάλουν να πληρώσουμε άλλα 30Ε για ένα περιφερειακό που θα προσθέτει κάτι στο gameplay που έπρεπε να υπάρχει από την αρχή.Ντροπή και αίσχος.Για να έχουμε την απόλυτη wii εμπειρία χρειαζόμαστε:

1 x wiimote

1 x nunchuck

1 x motion 1:1 addon

σύνολο 39.99Ε+19.99+29.99Ε=89.97Ε

ένα ολοκληρωμένο χειριστήριο κοστίζει 90Ε.

Εγώ περιμένω 2-3 παιχνιδάκια να παίξω κόμη και μετά στο ράφι.Δεν θα εκνευρίζομαι με τα σκατοπαίχνιδα του wii.

Δημοσ.

looooooooool

Ντάξει ούτως η άλλως τα παιχνίδια που αξίζουν είναι ΠΟΛΥ μετρημένα και πολύ λίγα απο αυτά χρειάζονται τρομερή απόκριση στο wiimote... Είναι γνωστή η κοροιδία..

Εγώ είχα φαγωθεί για ένα διάστημα όχι με υπέρυθρες με κλειστά παράθυρα για τις αντανακλάσεις.. με γυαλιστερές επιφάνειες.. Πάνω το sensor.. κάτω το sensor.. και τελικά χθές που το έβαλα πάλι, είδα οτι έχω να παίξω απο 31/01/08 ;p

Του άξιζε η σκόνη του..

Πάντως αν πώ οτι δεν ευχαριστήθηκα το zack and wiki που ασχολήθηκα αυτές τις μέρες... ψέματα θα πώ.

Δημοσ.

O καθένας με τα γούστα του.

Δεν ξέρω πού βρίσκετε το χρόνο για να τερματίσετε τα "λίγα" καλά παιχνίδια του Wii, αλλά εγώ από τότε που έβαλα 2 τηλεοράσεις στο σαλόνι, αφιερώνω κάθε μέρα στάνταρ ένα 4ωρο με το Wii.

Είμαι τώρα στις 40 ώρες με το Okami και είμαι στο τερματισμό του Death Jr (πολύ ωραίο το παιχνίδι) και ακόμα δεν έχω αγγίξει

Mario Kart

Bully

Obscure

Lego Indiana Jones

Guitar Hero

Harvest Moon

Final Fantasy Chocobo Dungeon

Super Smash Brawl

Resident Evil Ombrella Chronicles

Kαι θέλω να δώ και από τα του Gamecube τα

Skies of Arcadia

Baten Kaitos Origins

Fire Emblem

μέχρι και το DS παράτησα τελείως μιάς και το Wii μονοπωλεί το χρόνο μου και εκπλήσομαι που βλέπω κατόχους Wii να λένε ότι το μηχάνημα τρώει σκόνες λόγω έλειψης τίτλων....

Λόγω έλειψης ΧΒΟΧ360 ή PS3 τίτλων ίσως, αλλά λόγω έλειψης καλών τίτλων ακούγεται λίγο χαζό.

Δημοσ.

όχι ρε panther εγώ παίζω καθημερινά PS3 και DS.Έχω πολλές παιχνιδάρες στο PS3 όπως:

Forbidden Siren New Translation

Metal Gear Solid 4

Metal Gear Online

Singstar

Tekken

το DS είχε πιάσει κόνες αλλά πλέον ξανάρχισα,αυτή τη στιγμή παίζω το Final Fantasy IV και είναι καλό αλλά άθλια γραφικά.Πως βγάζουν τέτοια παιχνίδια στο DS ρε γαμώτο,1000 φορές καλύτερα να έβγαιναν στο PSP.

Δημοσ.

Είμαι τώρα στις 40 ώρες με το Okami (καταπληκτικό αλλα το τερμάτισα στο ps2) και είμαι στο τερματισμό του Death Jr (pfffffffff) και ακόμα δεν έχω αγγίξει

Mario Kart ---Χειρισμός; ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ;----

Bully ------Της σειράς παιχνίδι που υπάρχει στο 360 10 φορές καλύτερο--

Obscure -------Teen thriller στην κονσόλα μου; Πφφ---

Lego Indiana Jones ----Fail big time... μόνο για fan της σειράς.----

Guitar Hero ---------Σίγουρα όχι στο wii--------

Harvest Moon -------Κλάιν μάιν----

Final Fantasy Chocobo Dungeon ---Επίσης---

Super Smash Brawl ----Αν δεν παίζεις online τελειώνει σε εξευτελιστικά λίγο χρόνο---

Resident Evil Ombrella Chronicles -----3 μέρες βαριά..---

Skies of Arcadia ---Τα χοντροσπάει---

Baten Kaitos Origins ---Τα σπάει---

Fire Emblem --Τα σπάει--

Τα ΚΑΛΑ παιχνίδια στο wii είναι τραγικά μετρημένα στο ένα χέρι...

Υπάρχουν πολλά μέτρια που μπορούν να παιχτούν.. αλλα αυτό δεν σώζει την κατάσταση.. :-(

Δημοσ.

Skies of Arcadia

Baten Kaitos Origins

Fire Emblem

Αν είσαι σαν και εμένα και δεν είχες Gamecube, τσέκαρε όπως και δήποτε τα παιχνίδια του. Έχει ΠΑΡΑ πολλά καλά παιχνίδια από τα οποία δεν έχω τελειώσει ούτε τα μισά ακόμη. ;)

(και φυσικά αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δες άμεσα το Killer 7)

Δημοσ.

συμφωνω.το gamecube εχει πολλα κορυφαια παιχνιδια.το wii απο την αλλη...μου την εχει βιδωσει που η nintendo εχει ριξει ολο το βαρρος στους casual και εμας τους hardcore μας εχει παρατησει.αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι που να εριμενω για το wii.περιμενα και εγω κανα zelda στην e3 αλλα που?λιγα παιχνιδια αξιζουν για το wii οπως το super mario galaxy

Δημοσ.
συμφωνω.το gamecube εχει πολλα κορυφαια παιχνιδια.το wii απο την αλλη...μου την εχει βιδωσει που η nintendo εχει ριξει ολο το βαρρος στους casual και εμας τους hardcore μας εχει παρατησει.αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι που να εριμενω για το wii.περιμενα και εγω κανα zelda στην e3 αλλα που?λιγα παιχνιδια αξιζουν για το wii οπως το super mario galaxy

Άσε την Ε3. Και εγώ σκέφτηκα να πουλήσω το Wii μόλις τελειώσω τα παιχνίδια που θέλω. Με λίγο ψάξιμο είδα αρκετούς τίτλους όμως τους οποίους δεν έδειξαν αλλά αντίθετα παρουσίαζαν ακόμη περισσότερα ανούσια party games. Έχρονται: Fatal Frame 4, Madworld, Frigile, Tales of Symphonia 2, Dead Rising (αν και το έχω και στο 360, νομίζω πως θα είναι πολύ καλό) Sadness, Cursed Mountain και βάλε και όσα ανακοινωθούν μελλοντικά. Αυτά αρκετά πρόχειρα... :-) Οπότε αν βάλω και τα παιχνίδια από Gamecube που θέλω να τελειώσω, έχω ΠΟΛΥ ψωμί μπροστά μου ακόμα. (να μπορούσα μόνο να παίζω με το classic controller αντί για το gamecube... πολύ άβολο ρε γμτ. ξέρει κανείς αν γίνεται; ).

Όλες οι κονσόλες έχουν να προσφέρουν κάτι. Αναλόγως τα γούστα φυσικά...

Δημοσ.

Το επόμενο blockbuster του wii ...wii music είναι μια γελοιότητα. Η μουσική υπάρχει, τα όργανα υπάρχουν ήδη και απλά όσο πιο ρυθμικά κουνάς το wii-mote ή όσο πιο γρήγορα, παίζει η μουσική. Το παιχνίδι είναι για 5 χρονών παιδάκια κυριολεκτικά.

Η άλλη η απάτη που έκαναν ήταν να προσθέσουν το επιπλέον γυροσκόπιο για έναν ακόμα άξονα και ο καλύτερο τρόπος που είχαν για να το κάνουν demo ήταν το frisby ...ήμαρτον. Για γέλια η nintendo.

btw έχω wii.

Δημοσ.

Το Wii έχει πολλά παιχνίδια κακής (εως ανύπαρκτης) ποιότητας αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει κάποια λίγα, αλλά διαμάντια τα οποία δεν μπορείς να τα παίξεις στο PS3.

Για παράδειγμα τα Super Mario Galaxy, Wii Sports, Legend of Zelda, Metroid Prime 3, Super Smash Bros, Zack & Wiki, Pro Evolution Soccer κ.ά

Aυτό δεν ακυρώνει βέβαια το γεγονός οτι η κυκλοφορία του motion plus για καλύτερο χειρισμό ειναι μια κοροιδία.

Αλλα διαφήμιζαν πριν 2 χρόνια

Δημοσ.

Super Mario Galaxy/Ratchet And Clank πολύ καλύτερο,από τότε που έγινε ο Mario 3D ήταν το τέλος.1000 φορές καλύτερα να παίζω το crash bandicoot 1 στο PSX.

Wii Sports/Με τι να το συγκρίνω αυτό,είναι gtp δεν υπάρχει καθόλου καλός έλεγχος,χειρισμός gtp.

Legend of Zelda/Άθλιο ελεεινό εκνευριστικό επαναλαμβανόμενο,το λέω εγώ που είμαι fan της σειράς κι έσω όλες τις κασέτες και όλα τα cd/dvd παιχνίδια και τις συλλεκτικές εκδόσεις.

Metroid Prime 3/Ίσως το καλύτερο παράδειγμα.

Super Smash Bros/Ελεεινό,βλακώδες,παιδιάστικο,επαναλαμβανόμενο,χαζό παιχνίδι που δεν συγκρίνεται με κανένα fighting,το TEKKEN είναι καλύτερο.

Zack & Wiki/Καλό αλλά λίγο :P

Pro Evolution Soccer/Υπάρχει και στο PS3,και μη μου πείτε τίποτα για τον χειρισμό,να τον χέσω το χειρισμό αν χρειάζομαι το motion add on για το wiimote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...