Προς το περιεχόμενο

Mini Dvi σε HDMI

wiimaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό? Τη σύνδεση εννοώ, με αντάπτορα mini Dvi-->Dvi και καλώδιο Dvi σε HDMI? Με ενδιαφέρει κ εμένα μελλοντικά. Προτιμότερη δν είναι αυτη η σύνδεση απο το απλό VGA? (νομίζω υπάρχει αντάπτορας mini Dvi-->VGA)

Δημοσ.

Υπάρχει καλώδιο DVItoHDMI οπότε θα το συνδέσει στην DVI που θα του βγάλει ο αντάπτορας της Apple. Και όντως, είναι καλύτερη η HDMI από την VGA.

Δημοσ.
Υπάρχει καλώδιο DVItoHDMI οπότε θα το συνδέσει στην DVI που θα του βγάλει ο αντάπτορας της Apple. Και όντως, είναι καλύτερη η HDMI από την VGA.

κι εγώ έτσι το έχω συνδέσει. όσο για τον ήχο αν η τηλεόραση σου υποστηρίζει ήχο για την HDMI πηγή όχι από το HDMI αλλά από RCA ας πούμε, πάρε ένα καλώδιο απο 3.5 jack σε rca και βάλτα στις αντίστοιχες εισόδους του AV καναλιού που θα συνδέσεις το HDMI.

για να το κάνω πιο λιανά μερικές τηλεοράσεις εκτός απο τις αμιγώς ψηφιακές συνδέσεις έχουν και μια στην οποία μπορείς να εισάγεις σήμα είτε VGA είτε DVI για την εικόνα και τον ήχο τον παίρνουν από αναλογικές εισόδους. η δική μου SAMSUNG M86 έχει τέτοια και δουλέυει μια χαρά με το σενάριο αυτό.

E.D

Δημοσ.

εγώ ρε παιδιά έχω μια samsung 26'' και την έχω συνδεδεμένη μόνο με hdmi με το dvd player και μου περνάει και τον ήχο... άρα από το hdmi μπορείς να περάσεις ήχο... ε?

Δημοσ.
εγώ ρε παιδιά έχω μια samsung 26'' και την έχω συνδεδεμένη μόνο με hdmi με το dvd player και μου περνάει και τον ήχο... άρα από το hdmi μπορείς να περάσεις ήχο... ε?

σωστός αλλά όχι απο macbook. δε ξέρω αν σε άλλες βερσιον τα υπαρχουν onboard HDMI και κατά πόσο βγάζουν ήχο ή όχι.

για τα επιτραπέζια συστήματα πάντως ( DVD κτλ) οι προδιαγραφές του HDMI είναι να περνά ήχο και εικόνα απο το ίδιο καλώδιο και μάλιστα πολυκαναλικό και ασυμπίεστο παρακαλώ....

E.D

Δημοσ.

Το HDMI περνάει ήχο και εικόνα από το ίδιο καλώδιο. Το DVI περνάει μόνο εικόνα. Ουσιαστικά η ποιότητα της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η μεταφορά ήχου που κάνει το HDMI.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι το HDMI περνάει και ήχο...αλλά πρέπει να έχουν και οι 2 συσκευές HDMI, όχι η μια και η άλλη πχ DVI όπως είπε ο topic starter :-)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
ναι το HDMI περνάει και ήχο...αλλά πρέπει να έχουν και οι 2 συσκευές HDMI, όχι η μια και η άλλη πχ DVI όπως είπε ο topic starter :-)

κι εγώ για το ίδιο θέμα έψαχνα ώστε να μεταφέρεται εικόνα κ ήχος από το dvi (mini dvi για την ακρίβεια) σε HDMI και μου είπαν πως υπάρχει αυτό

http://www.kanexlive.com/products/item.aspx?id=3323

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...