Προς το περιεχόμενο

ASUS WL-600g FTP Server και Printer Sharing

dali13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αλλη μια ερωτηση η οποια αφορα το ρουτερακι, λοιπον το εγκατεστησα και λειτουργουν μεχρι τωρα ολα καλα (αν και σαν wireless ειναι αισθητα αρκετα πιο αργο)...λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης:

πηγα να κανω share μια εξωτερικη συσκευη αποθηκευσης, συγκεκριμενα ενα φλασακι (FAT), kai ενω εφτιαξα το ftp και μπορω να το βλεπω στις θεσεις δικτυου...μπορω ΜΟΝΟ να κανω copy - paste (ουσιαστικα μεταφορα) των αρχειων στο σκληρο μου...ΔΕΝ μπορω να ανοιξω καθολου απευθειας απο το φλασακι κανενα αρχειο...δοκιμασα και word,mp3,video και δεν ανοιγουν με τα αντιστοιχα προγραμματα....ΕΙΝΑΙ φυσιολογικο? ή εγω κανω κατι λαθος και θελει καποια ρυθμιση???

απο οσο ξερω οταν ενα αρχειο ειναι σε φτπ...ανοιγει απευθειας δεν θελει μεταφορα και μετα ανοιγμα...

:whistle::rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάλι ξέρω το αντίθετο, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω πρέπει να τρέχει Samba για να κάνει αυτό που θέλεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βασικά, επειδή χρησιμοποιώ εξωτερικό ethernet δίσκο της Lacie, δεν μπόρεσα να κάνω δουλιά με κανέναν άλλο τρόπο εκτός από Samba Sharing.

Δεν ξέρω αν το έχεις ανοίξει και το έχεις ρυθμίσει σωστά, αλλά smb sharing με ανάθεση σε user (username/password) λειτουργεί μια χαρά. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...