Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Επιχορηγουμενη εκαπιδευση σε φοιτητες σε θεματα πληροφορικης και επικοινωνιας. Πηραν τηλ για την κορη μου και ισως ενδιαφερει και αλλους !!! http://www.ekpaidefteite.gr/Browse/Default.aspx
Praetorianos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Να 'σαι καλά ρε Γιάννη, θα το ψάξω λίγο γιατί με ενδιαφέρει...
sam sam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ναι μου ειχαν τηλεφωνισει και εμενα για ενημερωση ( ή κατι τετοιο ) μια τρελη ωρα ( 11 το πρωι ! ) με αποτελεσμα να μην καταλαβενω τιποτα ... απο οσα μου ελεγε και να με ξαναπαρει ο υπνος με το ακουστικο στο αυτι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Πολυ καλο! βασικα που δηλωνουμε συμμετοχη? Μια επικοινωνια με τις συμβσβλημενες σχολες που εχει θα σε διαφωτισει. Υ.Γ Να που ποσταρησες μετα απο ενα σχεδον χρονο.
e_lena Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Οκ! Βρηκα μεσα στο site πληροφοριες!Ειχα ξαναποσταρει βρε
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ειχα ξαναποσταρει βρε Αρα υπαρχει προβλημα με το προφιλ σου που λεει ακομα μηνυματα 1. Edit Δεν μετρανε τα μηνυματα στο Μπλα Μπλα.
e_lena Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 τοτε δεν εχει μπλοκαρει..γιατι 3-4 φορες στο μπλα μπλα εχω απαντησει! κ αναρωτιομουν γιατι εμενε ακομα 1..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.