Jaymz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Πριν λιγο καιρο χάλασε το PC και αφού είδα και απόειδα και δε μπόρεσα να το φτιάξω, ή τουλαχιστον ακόμα προσπαθώ, (βλέπε http://www.daniweb.com/forums/thread136992.html) αποφάσισα να το πάω σε κάποιο τεχνικό. Δεν μου φαινοντα και τόσο έμπιστοι όμως, οπότε θέλω τη γνώμη σας. Που πιστέυετε οτι ειναι καλυτερα να παω τό PC? (όχι τοσο απο θεμα τιμής αλλα απο θέμα τεχνογνωσιας). Μένω στον Αγ. Δημήτριο Αθήνας και εχς μεγάλη εμβέλεια, αφου εχς αυτοκινητο, αλλα προσπαθώ να αποφυγω το κεντρο. Αν πιστευετε οτι μπορειτε να βοηθησετε με το pc στειλτε ενα πμ. Ευχαριστω. Να και το προβλημα: Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 320 GB Total Video Card: MSI NX7600 GS (NVIDIA GeForce 7600 GS) Monitor: LG Flatron L1919 S Sound Card: Realtek AC97 Audio Speakers/Headphones: Altec Lansing Speakers Keyboard: Microsoft Basic Mouse: Microsoft SideWinder Mouse (IntelliPoint) Operating System: Windows XP Home Edition Power supply: 500W Motherboard k8 triton gigabyte, sli/64bit ready. To pc μια φορα και ενα καιρο αποφασισε να μην ξεκινησει και να κανει ενα beep καθε φορα που προσπαθουσε να ανοιξει. Ανοιξε μια φορα ομως τυχαια. Οποτε αυτο με οδηγει στο να πιστεψω οτι δεν υπαρχει κατι που να εχει χαλασει τελειως. Εψαξα και βρηκα οτι το beep σημαινει refresh failure. Exω δοκιμασει να βγαλω τις ραμ, τους δισκουσ, τα drivers. Tipota... Για περισοτερεσ λεπτομερεισ αν εχετε ορεξη κοιταξτε το αγγλικο thread sto daniweb (sorry αλλα ο χρονος μου ειναι περιορισμενος, ειμαι σε νετ, αλλιως τα πραγματα θα ηταν πιο ευπαρουσιαστα)
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 αφού ήρθες εδώ δεν μας λες και τι έχει μπας και βοηθήσουμε ?
johnny73 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 για τι δυνατοτητας τροφοδοτικο μιλας? τι μαρκα?
gherudos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Chain Reaction πρέπει να έχεις.Την είχα πατήσει κι εγώ,στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα για να βρεις και να διορθώσεις,είχα αλλάξει τα πάντα και μου έκανε ακριβώς τα ίδια κουλά.Πρέπει να βγάλεις τα πάντα απο το PC και να του αφήσεις μονάχα μητρική/επεξεργαστή/ρεύμα.Αν καταφέρει να ανοίξει πρόσθέτεις μια μνήμη.Έτσι σιγά σιγά προσθέτεις ξανά μια μια τις συσκευές και τα parts και θα δεις που θα δουλέψει.
Jaymz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Θα το προσπαθησω gherudε. Για το προβλημα, εκανα edit στο πρωτο post. Thanks για τα pms kantaras και no_naivie.
crc2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ριξε μια ματιά και στην κάρτα γραφικών για καλό και για κακό , μιας και ειναι ο βασικός υπεύθυνος για το αν και τι βλέπουμε στην οθόνη μας !
sarakinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δες τις μνήμες,κάρτα γραφικών,το τροφοδοτικό,και στην τελική αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε με μια άλλη mobo..
ReVoM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 +1 και εγώ στην αλλαγή mobo αν δν τα καταφέρεις με τα άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.