Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 βασικά είναι κάπως μλκια το video
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 βασικά είναι κάπως μλκια το video +1 (χωρίς το "κάπως") No offense lef50 αλλά είναι τελειώς άθλιο και δε δείχνει/λέει κάτι. Α κι επίσης lynx rules
lef50 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 βασικά είναι κάπως μλκια το video +1 (χωρίς το "κάπως") No offense lef50 αλλά είναι τελειώς άθλιο και δε δείχνει/λέει κάτι. Α κι επίσης lynx rules Ε και εχετε δει καμμια κατσικα να κουτσαινει απο το κερατο? (Μεταξυ μας η μουσικουλα ελεγε)
Spyros7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Και εγώ firefox χρησιμοποιώ αλλά τρώει παρα πολύ μνήμη.ΔΗλαδή ο ie 6 τρώει πολύ λιγότερο. Εγω πάντως έχω αυτή τη στιγμή ανοιχτούς ταυτόχρονα ie7 και firefox 3.0.1 με 5 tabs ανοιγμένα στον καθένα στις ίδιες σελίδες και ο task manager δείχνει ie 125 K mem usage ενώ ο firefox 101 K
slipknot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 IE χρησιμοποίησα τελευταία φορά,όταν είχα πρωτοπάρει pc και είχα δώρο σύνδεση internet,dial up και δεν ήξερα ότι χρεώνει με την ώρα.Όξω!
korineto Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 παιδια.. κακα τα ψεματα mozilla firefox για παντα.. Ξερω ολοι χρησιμοποιουν ΙΕ επειδη ειναι δημοφιλες. αλλα οσοι ξερουν οντως απο καλο ιντερνετ χρησιμοποιουν mozilla!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα