dimitris74 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 οι χρηστες του οπερα δεν ενδιαφερονται για πλασματικα ποσοστα και προωθητικες ενεργειες. αρκουνται στον καλυτερο και ταχυτερο browser που εχουν και απλα κοιτανε και γελανε
De@th L0rd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εντάξει ρε συ, μιλάς για προϊστορική εποχή. Κάποτε ο IE και ο Navigator δεν ήταν δωρεάν (αν δε με απατά η μνήμη μου). Αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Μου θύμισε λίγο το "δεν παίρνω AMD γιατί (κάποτε) καίγονται" Το ξέρω ότι άλλαξαν πολλά αλλά όταν κάτι σου αφήσει πικράδα κάποια στιγμή,δεν ξανασχολήσαι εύκολα εκτός κι αν αξίζει πραγματικά τον κόπο.Τότε δεν υπήρχε ο firefox. http:///www.youtube.com/watch?v=ZhAYhUa6Ll0 Τι μ@λακία είναι αυτή;Κάνεις tweak στον firefox για να πάει πιο γρήγορα,κατεβάζοντας πιο καινούρια έκδοση;Και γαμώ τα tweaks.
teo64x Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 http:///www.youtube.com/watch?v=ZhAYhUa6Ll0 Κάθε thread έχει και τα κρυμμένα νοήματά του...
G_Zisis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως χρησιμοποιούσα IE γιατί δηστυχώς ήμουν από τα άτομα που βαριόνουσαν να αλλάξουν. Όμως όταν βγήκε η καινούργια έκδοση είπα να βάλω.Μόλις τον δοκίμασα,η Microsoft έπεσε ακόμα πιο χαμηλά μπροστά στα μάτια μου. Τώρα για τον Opera,είχα δει ότι στα κινητά ήταν ο καλύτερος browser.Κοίταξα να δω πώς τα πάει και στους υπολογιστές.Δηστυχώς είδα ότι πολύ λίγοι τον χρησιμοποιούν.Πιστεύω το να έχει ένα τόσο μικρό ποσοστό χρηστών,πρέπει να δείχνει κάτι.Δεν γίνεται να είναι ο πιο γρήγορος,ο πιο ασφαλής,γενικά ο πιο καλός browser και να κατέχει τόσο μικρό ποσοστό.
mandos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο ασφάλεις και όλα τα "πιο" απλά το 90% των χρηστών (βάση της έρευνας) τσιμπάει στο μαρκέτινγκ ή στο τι του πασάρουν έτοιμο και μένω εδώ για να μην ανοίξω flame... όσο για κάποιον που είπε ότι ΚΑΠΟΤΕ ο οπερα είχε banner ΚΑΠΟΤΕ ο firefox είχε το χειρότερο memory management που έχει υπάρξει στην ιστορία των υπολογιστών (v1, v1.5, v2 )
jimarass Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο ασφάλεις και όλα τα "πιο" απλά το 90% των χρηστών (βάση της έρευνας) τσιμπάει στο μαρκέτινγκ ή στο τι του πασάρουν έτοιμο και μένω εδώ για να μην ανοίξω flame... όσο για κάποιον που είπε ότι ΚΑΠΟΤΕ ο οπερα είχε banner ΚΑΠΟΤΕ ο firefox είχε το χειρότερο memory management που έχει υπάρξει στην ιστορία των υπολογιστών (v1, v1.5, v2 ) Το θέμα είναι να πέσει ο ΙΕ. Είναι πόλεμος και ο firefox είναι ο καλύτερος πολεμιστής. Μόλις γίνει αυτό, βλέπουμε και για εναλλακτικούς. Αν όμως η παγκόσμια κοινότητα παρουσιάζει 3-4 browsers όπως οι διανομές Linux, φέξε μου και γλίστρισα.... Ο κόσμος πηγαίνει εκεί όπου πάνε οι πολλοί....
gregdais Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ο Firefox είναι ο καλύτερος Browser σε γενικό επίπεδο, πουθενά δεν παίρνει άριστα, αλλά αντί για 10' παίρνει παντού 9 (ταπεινή μου γνώμη). Αυτό όμως που τον κάνει τον καλύτερο browser είναι : Φιλικότατο περιβάλλον, παραμετροποίηση στα γούστα του χρήστη και επεκτασιμότητα μέσω addons/extensions συντομα προβλέπω μεγάλη άνοδο του Firefox που όσο περνα ο καιρος τοσο και περισσότεροι χρήστες το χρησημοποιούν
xania4ever Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Και εγώ firefox χρησιμοποιώ αλλά τρώει παρα πολύ μνήμη.ΔΗλαδή ο ie 6 τρώει πολύ λιγότερο.
doomya Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 στις τελευταίες εκδοσεις ο forefox τείνει να τρωει αρκετη μνημη αλλα ταυτόχρονα ειναι πολυ καλλίτερος
mandos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 γιατί να πέσει ο ΙΕ? το θέμα δεν είναι να πέσει κάποιος, το θέμα είναι να γίνουν καλύτερες οι διαθέσιμες επιλογές ούτε είναι πόλεμος ούτε είναι ο firefox ο καλύτερος πολεμιστής και αν η ΜΣ προσέξει άνετα μπορεί να χτυπίσει το firefox απλά κάποιοι σκλιροπυρινικοί θα λένε βάλε firefox βάλτε όπερα
G_Zisis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Καλά,κάτσε να περιμένεις να χτυπήσει η Microsoft τον Firefox.Η Microsoft ούτε ένα λειτουργικό δεν μπορεί να φτιάξει σωστά,θέλει να είναι πρώτη και σ' όλα.
Snolly Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν είναι ρε παιδιά μόνο αυτό δυστυχώς. Είμαι IT σε μια εταιρία με 65+ χρήστες. Από αυτούς οι 60+ δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει browser. Για όλους είναι το icon με το μπλε "e". Άρχισα να βάζω firefox σε όλα τα μηχανήματα, με adblock plus και τους εξήγησα τα υπέρ της όλης ιστορίας και τους άρεσε. Έλα μου όμως και αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω σε IE γιατί τα μισά site από τράπεζες δεν δουλεύουν, όπου υπάρχει σελίδα με active-x εργαλεία (κυβερνητικές φόρμες προς συμπλήρωση κλπ) δεν παίζουν. Ε, άρχισα να έχω γκρίνια (και δίκαιο έχουν οι άνθρωποι) πως δε μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Όσο οι ΜΑΛΑΚΕΣ συνάδελφοι προγραμματιστές γράφουν κώδικα που παίζει μόνο σε IE προκοπή δε θα δει ο Firefox για να πάρει το μεγάλο κομμάτι της πίτας.
opts Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το θέμα είναι ότι η αηδία ο IE παίρνει πόδι σιγά σιγά έστω και αυτές οι μονάδες κάτι είναι Υπάρχει και tweak στον FF και να κάνει render με IE engine οπότε δεν βλέπεις καθόλου τον IE Αλλά να πω ότι εκτός απο τα άπειρα addons του FF η Opera είναι ο πλέον default browser για μένα Γουστάρω Opera γιατί έχει διπλό διαφορικό, τραβάει στην ανηφόρα, είναι οικονομική και αν ποτέ την άλλαζα πάλι Opera θα έβαζα http://www.greektube.org/content/view/2703/2/
lef50 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τι μ@λακία είναι αυτή;Κάνεις tweak στον firefox για να πάει πιο γρήγορα,κατεβάζοντας πιο καινούρια έκδοση;Και γαμώ τα tweaks. Εγω το βρηκα φρεσκο σχετικο με το θεμα και ανεβασα το λινκ ειδες να σχολιαζω τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα