Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από έξι περίπου βδομάδες κυκλοφόρησε ο Firefox 3 με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με αρκετά προωθητικές ενέργειες του τμήματος marketing της Mozilla, ανέβασαν τα ποσοστά του δημοφιλούς browser.

Αυτό φαίνεται να έγινε φυσικά εις βάρος του Internet Explorer του οποίου το μερίδιο φαίνεται να πέφτει κάτω από το 70% σύμφωνα με έρευνα από την NetApplications. Έτσι ο IE βρίσκεται στο 69.88% ενώ ο Firefox 2 και 3 είναι οριακά πάνω από το 20% και συγκεκριμένα στο 20.68%.

Από την ημερομηνία διάθεσης του Firefox 3, ο browser της Mozilla έχει κερδίσει συνολικά 2.85 ποσοστιαίες μονάδες, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την αποδοχή των χρηστών του διαδικτύου που σταδιακά δείχνουν εμπιστοσύνη σε ένα χώρο οπού για πολλά χρόνια κυριαρχούσε άνευ αντιπάλου, ο browser της Microsoft.

Source.png Πηγή: pcw.gr

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτη η ερευνα μας δειχνει οτι το 69.88% παραμενουν ασχετοι με τους υπολογιστες:P

Καλά, με το ίδιο κριτήριο και το οριακό 20% δεν είναι και σε τόσο καλύτερη θέση...

Χωρίς να θέλω να βάλω flame :X ;)

Δημοσ.

αs μην ειχε η MS υποχρεωτικα τον ΙΕ στο λειτουργικο τηs,και θα σουλεγα ποια θα ηταν τα ποσοστα,μαλλον το αναποδο θα ηταν.

• Super Moderators
Δημοσ.

σωστό...η πλειοψηφία βαριέται να αλλάξει, αφού δουλεύει ο ΙΕ...

Δημοσ.

Το ότι δεν αλλάζουν τον ΙΕ είναι συνήθως το ίδιο με το σύνδρομο του Linux:

πιστεύουν ότι θα πρέπει να ξαναρχήσουν από την αρχή να μαθαίνουν το browser ή το λειτουργικό στην περίπτωση του Linux...

Περίεργο... δεν πετάχτηκε ακόμα κανένας fan του Opera να πει καμιά ατάκα...

Δημοσ.

πιστεύουν ότι θα πρέπει να ξαναρχήσουν από την αρχή να μαθαίνουν το browser ή το λειτουργικό στην περίπτωση του Linux...

Ε εντάξει δεν είναι και τόσο τραγική η μετάβαση όπως από windows->linux. Ούτε καν WMP->winamp δεν είναι. Φαντάζομαι απλά βαριούνται ή δεν ξέρουν.

Το post #3 έχω την εντύπωση πως αναφερόταν στον Opera.

Δημοσ.

Εγώ δεν βάζω Opera για ένα και μόνο λόγο.Παλιότερα που τον είχα βάλει κ δεν ήταν δωρεάν είχε ένα σπαστικό banner με στην μέση ακριβώς.Με τσάντιζε τόσο πολύ που δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου κι ας είναι ο καλύτερος browser,δωρεάν κ χωρίς banner.Οι μαλακίες με banner και ads πληρώνονται...

Δημοσ.
Εγώ δεν βάζω Opera για ένα και μόνο λόγο.Παλιότερα που τον είχα βάλει κ δεν ήταν δωρεάν είχε ένα σπαστικό banner με στην μέση ακριβώς.Με τσάντιζε τόσο πολύ που δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου κι ας είναι ο καλύτερος browser,δωρεάν κ χωρίς banner.Οι μαλακίες με banner και ads πληρώνονται...

Εντάξει ρε συ, μιλάς για προϊστορική εποχή. Κάποτε ο IE και ο Navigator δεν ήταν δωρεάν (αν δε με απατά η μνήμη μου). Αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Μου θύμισε λίγο το "δεν παίρνω AMD γιατί (κάποτε) καίγονται" :P

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι πλέον δεν καταναλώνει διαθεσιμους πόρους του συστήματος και μερικά κρασαρίσματα που υπήρχαν στο παρελθόν ευθύνονταν τα πρόσθετα, οπότε με φειδώ η εγκατάστασή τους..

Δημοσ.

Οκ....

Λοιπόν ο οπερα τα σπάει:-D

Χρησιμοποιώ κυρίως όπερα και λιγότερο μοζίλα, κυρίως για τα mouse gestures που ειναι τρομερά βολικά, αλλά και το progress bar του. Τον IE τον έχω μόνο και μόνο για να κατεβάσω απο εκεί τον οπερα μετά την πρώτη εγκατάσταση των παραθυριών

Δημοσ.

ας τα παρουμε με τη σειρα.

αν καθε εγκατασταση win = κι ενα νουμερο στο πιο πανω ποσοστο ,τοτε @@ ερευνα ειναι.

απ'την αλλη την τελευταια φορα που δοκιμασα να βγαλω ΤΕΛΕΙΩΣ τον IE τα νευρα μου γιναν κροσσια και στην τελικη δεν τα καταφερα.

οποτε,δεν θεωρω και τοσο αξιοπιστη μια τετοια ερευνα

τελος,πουθενα δεν αναφερεται στο κειμενο ΠΩΣ εγινε η ερευνα;

μετρησαν τους επισκεπτες του pcw???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...