amekep Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Φίλοι διαχηρηστες διάβασα το λόγο που έχετε κλειδώσει της αγγελίες και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα σύμφωνος με αυτό. Ίσως υπάρχουν πολύ που τους ενδιαφέρει και ψάχνουν να βρουν διάφορα πράγματα και μέσα από της αγγελίες τα βρίσκουν, γιατί λοιπόν θα πρέπει να επικρατεί αυτή η φασιστική αντίληψη ότι αν δεν έχεις κάνει 50 μηνύματα και να είσαι μέλος πάνω από 6 μήνες δεν μπορείς να δημοσιεύσεις η να απαντήσεις αγγελίες. Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι εδώ και κάποια ώρα και έτυχε να πέσω στο site και για να μπορέσω να έρθω σε επαφή με το άτομο έπρεπε να κάνω εγράφη ( την έκανα ) ( άσε που δεν ξέρω αν είναι ακόμα μέλος ) κάποιος άλλος όμως δεν έχει όρεξη η πολύ απλά δεν γουστάρει να κάνει εγγραφή σε κάποιο site γατί λοιπόν πρέπει να του στερούμε το δικαίωμα να βρει και να αγοράσει κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ένα νέο μέλος της κοινότητα σας Φιλικά Δημήτρης
amekep Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Insomnia Site - Forum Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε. Posts άσχετα, θα διαγράφονται. Ελπίζω να μην άσχετο και να διαγραφή το post?
antonl Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Άσχετο δεν νομίζω να είναι αλλά έχει απαντηθεί ξανά αυτό το ερώτημα απ' όσο θυμάμαι. Το forum για τις αγγελίες είναι για να εξυπηρετούνται τα μέλη του forum καθώς υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα sites για αποκλειστικά τον σκοπό αυτό για τα μη-μέλη. Κάποιος admin/(s)mod θα μπορούσε να απαντήσει πιο υπεύθυνα. Καλωσήρθες :>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 υπάρχουν και άλλα που είναι ακόμα πιο αυστηρά...200 posts πχ φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε περιορισμό? ο χαμός ο ίδιος, άπειρο spam, θα έμπαιναν άτομα μόνο και μόνο για να βάλουν αγγελία...(τώρα τουλάχιστον κοπιάζουν και λίγο )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Φίλοι διαχηρηστες διάβασα το λόγο που έχετε κλειδώσει της αγγελίες και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα σύμφωνος με αυτό. Ίσως υπάρχουν πολύ που τους ενδιαφέρει και ψάχνουν να βρουν διάφορα πράγματα και μέσα από της αγγελίες τα βρίσκουν, γιατί λοιπόν θα πρέπει να επικρατεί αυτή η φασιστική αντίληψη ότι αν δεν έχεις κάνει 50 μηνύματα και να είσαι μέλος πάνω από 6 μήνες δεν μπορείς να δημοσιεύσεις η να απαντήσεις αγγελίες. Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι εδώ και κάποια ώρα και έτυχε να πέσω στο site και για να μπορέσω να έρθω σε επαφή με το άτομο έπρεπε να κάνω εγράφη ( την έκανα ) ( άσε που δεν ξέρω αν είναι ακόμα μέλος ) κάποιος άλλος όμως δεν έχει όρεξη η πολύ απλά δεν γουστάρει να κάνει εγγραφή σε κάποιο site γατί λοιπόν πρέπει να του στερούμε το δικαίωμα να βρει και να αγοράσει κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ένα νέο μέλος της κοινότητα σας Φιλικά Δημήτρης Δημήτρη, καλώς ήρθες. Όπως σου απάντησε και το μέλος antonl, οι ενότητες με τις Αγγελίες έχουν δημιουργηθεί για εξυπηρέτηση των ενεργών μελών. Ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμες για δημοσίευση αγγελίας μόνο στα ενεργά μέλη του forum. Από την άλλη, κανείς δεν εμποδίζεται να διαβάσει αγγελία και να πραγματοποιήσει συναλλαγή με κάποιο μέλος που πουλάει ή ζητάει να αγοράσει. Με άλλα λόγια, είσαι ελεύθερος να διαβάσεις αλλά όχι να δημοσιεύσεις. Οπότε τα μέλη που ψάχνουν να αγοράσουν κάτι, μπορούν κάλλιστα να μπουν στις Αγγελίες του forum, να δουν ό,τι θέλουν και να επικοινωνήσουν με τον πωλητή. Τα περί φασισμού τα αντιπαρέρχομαι ως τουλάχιστον φαιδρά. Ίσως θα ήταν καλό να αποκτήσουμε στοιχειώδεις γνώσεις ευγένειας και να μάθουμε να μην βρίζουμε κάποιον που μας κάνει την τιμή να μας υποδέχεται στον χώρο του. Αν δεν μας αρέσουν οι κανόνες, δεν συμμετέχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.