snowtrap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Hello, Σήμερα λέω να θέσω το εξής ενδιαφέρον πρόβλημα: Ξέρει κάποιος από IP/network κάμερες; Πρόσφατα μπήκαν μέσα στο μαγαζί μου και φεύγοντας πήραν μαζί με τα χρήματα και το σύστημα παρακολούθησης με τις κάμερες (σκληρούς δίσκους κλπ) οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αναγνώριση του δράστη. Οπότε σκέφτηκα το εξής. Ξέρει κανείς να προτείνει καμία καλή ip κάμερα να την συνδέσω πάνω στο ρουτεράκι μου στο μαγαζί και να φτιάξω ένα C# πρόγραμμα που θα παρακολουθεί από το σπίτι και θα καταγράφει στο σταθερό υπολογιστή; Για αρχή κάτι τέτοιο και στη συνέχει θα προσθέσω και motion detection για να φτιάξω κάτι καλύτερο. Όποιος έχει κάτι να προτείνει είναι αυπρόσδεκτος...
snowtrap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εντάξει όλοι το ίδιο λέτε... το search δεν εβγαλε κάτι χρήσιμο... τι να κανουμε τώρα;
tonyk_x Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δεν χρειάζεται να γράψεις κανένα πρόγραμμα για αυτά που ζητάς.... Όποια IP Camera και να πάρεις έχει έτοιμο λογισμικό για αυτά που ζητάς. Η καταγραφή βέβαια μέσω Ίντερνετ έιναι άλλο θέμα. Θέλεις γραμμά με πολύ καλό upload και φυσικά όσο ανεβαίνει ο αριθμός των καμερών αυξάνονται και οι απαιτήσεις σε upload. Εγώ δουλέυω τις Airlive WL-5420 της Ovislink (πληροφορίες εδώ : http://www.airlive.com/products/WL-5420CAM/wl_5420cam.shtml) και είμαι ικανοποιημένος ειδικά συγκριτικά με το κόστος τους σε σχέση με ένα κλασικό συστημα κλειστου κυκλώματος με αντίσροιχεσ δυνατότητες.
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δες της εταιρειας vivotek, το soft που εχει υποστηριζει pan-tilt, zoom, καταγραφη, κ.λ.π.
Predatorkill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 H WVC200 της Linksys εχει αρκετες λειτουργειες, ειναι και WiFi αλλα θελει προσοχη με τι Access Point/WiFi Router θα συνδεθει καθως δεν ειναι και τοσο σταθερη. Μεσω LAN ειναι σουπερ παντως, εχει δικη της εφαρμογη καταγραφης με schedules,motion detection καθως και TPZ (tilt-pan-zoom). Στα 200 κατι ευρω απο το πλαισιο η μια. Δυστυχως δεν εχει IR sensor για καταγραφη το βραδυ αλλα ο φακος της το υποστηριζει. Οταν κανω streaming απο το γραφειο στο σπιτι στα 640χ480 τραβαει περιπου 70KB/s οποτε παιζει πολυ μεγαλο ρολο το upload στη γραμμη που εχεις οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.