Προς το περιεχόμενο

xbox 360 2 red ligths

maurisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το xbox 360 μου με πεδευει μερες αναβει 2 κοκκινα λαμπακια μολις του βαλω το ghost recon και το call of duty 3 που εχουν καλα γραφικα παιζει λιγο και σβινει και βγαζει 2 κοκκινα λαμπακια τι να κανω δοκιμασα του εβαλα μοτερακι extra αλλα τπτ μολις του βαλω τον ανεμιστηρα απο πανω του παιζει κανονικα τι φταει αν ξερει καποιος ας βοηθισει

Δημοσ.

τα ανεμιστηρακια του δουλευουν κανονικά ?

τα 2 αριστερα κοκκινα ειναι ενδειξη υπερθερμανσης.

Δημοσ.

δουλευουν ολα αριστα και ξερω τι συμενουν τα 2 κοκκινα λαμπακια εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Δημοσ.

Να σε βοηθησω:

Eρ.:

τι φταει

Aπ.:

μολις του βαλω τον ανεμιστηρα απο πανω του παιζει κανονικα

Λεω, μηπως φταιει η ζεστη?

Δημοσ.

οχι παντως τωρα του εριξα συλικονη απο κατω απο το ψυγειο και δουλευει κανονικα το θεμα ειναι μεχρι ποσο

Δημοσ.

του εχω κανει μετατροπη του εχω βγαλει το χ απο κατω και του εχω βαλει 4 βιδες και ενα γκροβερ απο πανω και του εβαλα και σιλικονη κατω απο το ψειγιακι που εχει μεσα

Δημοσ.

Λοιπόν πάμε μια απο την αρχή...

Έχεις ένα 360 κομμάτια.. Έχεις βγάλει την ψύκτρα απο την gpu και όταν το ανάβεις βγάζει (λογικότατα) υπερθέρμανση και όταν την βάζεις είναι Οκ.. Σωστά;

Εσύ τώρα λές οτι την έβαλες την ψύκτρα και έβαλες φαντάζομαι την σιλικόνη γιατι; Πού; Στο κενό ανάμεσα στην gpu και το fan? Για να μήν διαχέεται ο κρύος αέρας απο τον "(lol)ανεμιστήρα;"

Πάνω για αισθητικούς λόγους; Και τέλος πάντων που είναι το πρόβλημα;

2 λαμπάκια = υπερθέρμανση

Μήπως έβγαλες κάνα ρεύμα απο κάνα fan όσο μαγείρευες;

Δεν ξέρω.. Πές λίγο πιο ανθρώπινα το πρόβλημα σου και όχι με ψυγεία και ανεμιστήρες (θεέ μου)

Δημοσ.

ρε λογικό είναι να έχει έρθει στα ίσια του το μηχανάκι άμα τα ανεμιστηρακια του δουλευουν κανονικά και του έβαλε και θερμοαγώγιμη πάστα (σιλικόνη) ανάμεσα στην gpu και την ψυκτρα (ψυγείο).

Δημοσ.

Πολύ καλή λύση είναι η μπύρα της heineken!!!Το βαρέλι το έχεις στην κατάψηξη και όταν θέλεις να παίξεις τι βάζω πάνω στο 360 και πίνεις και ενα ποτηράκι!!!

Το κακό είναι οτι λήγει σε 30 μέρες...

Δημοσ.
ρε λογικό είναι να έχει έρθει στα ίσια του το μηχανάκι άμα τα ανεμιστηρακια του δουλευουν κανονικά και του έβαλε και θερμοαγώγιμη πάστα (σιλικόνη) ανάμεσα στην gpu και την ψυκτρα (ψυγείο).

Αυτά είναι ελληνικά.. τα ψυγεία και οι σιλικόνες είναι καλιαρντά..

Επίσης συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το πρόβλημα που είναι και τί βοήθεια θέλει..

Είμαι τόσο bot?

Maybe... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...