Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για διάδρομο γυμναστικής

g_kor06

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά διαδρόμου γυμναστικής σύντομα.

Διαθέτω μέχρι 750 € περίπου , μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο

τύπο και ποια να είναι τα κριτήρια επιλογής ???

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να παρεις εναν Kettler.(Γερμανικης τεχνογνωσιας, αλλα κατασκευαστικα φτιαχνονται στην Ταιβαν.) Απο 800 ευρω νομιζω ξεκιναει ο πρωτος.

Να προσεξεις μεχρι ποσα κιλα αθλουμενο δεχεται.

Την τελικη ταχυτητα που μπορεις να τρεξεις.

Κ την κλιση κ επισης αν ειναι ηλεκτρικη η χειροκινητη.

Κοιτα κ τις διαστασεις του ιμαντα.(αν το θες για τρεξιμο,ενας μικρος ιμαντας θα σε δυσκολεψει)

Καλυτερα να επιλεξεις καποια γνωστη εταιρια γιατι σε περιπτωση βλαβης εχεις εμεσα ανταλλακτικα και service.Αν παρεις μια αγνωστη εταιρια απο super market (που συνιθιζουν πολλοι τελευταια, λογο χαμηλων τιμων) δεν θα μπορεις να βρεις ανταλλακτικα ευκολα κλπ...

.

Δημοσ.

Η ιπποδύναμη είναι ένα κριτήριο, όπως και τα κιλά ασκούμενου που σου είπε ο tolis00. Στα 750 ? χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν θα βρεις κάτι σπουδαίο ή τουλάχιστον κάτι που θα σε βγάλει για πάρα πολλά χρόνια. Ένας καλός διάδρομος με προδιαγραφές ξεκινάει από 1000 ευρώ και πάνω. Αν πας στα Intersport έχουν μεγάλη ποικιλία. Επίσης το κόστος ανεβάζουν τα προγράμματα, αξεσουάρ (αισθητήρες παλμών, waist bands) και οι διάφορες ευκολίες (ροδάκια, πτυσσόμενοι) κλπ. Για να σου δώσω μια ιδέα ο δικός μου που διαθέτει όλα αυτά που ανέφερα και έχει προδιαγραφές ήταν σε περίοδο έκπτωσης και μετρητοίς στα 1500?.

Δημοσ.
Θα σου ελεγα να παρεις εναν Kettler.(Γερμανικης τεχνογνωσιας, αλλα κατασκευαστικα φτιαχνονται στην Ταιβαν.) Απο 800 ευρω νομιζω ξεκιναει ο πρωτος.

Να προσεξεις μεχρι ποσα κιλα αθλουμενο δεχεται.

Την τελικη ταχυτητα που μπορεις να τρεξεις.

Κ την κλιση κ επισης αν ειναι ηλεκτρικη η χειροκινητη.

Κοιτα κ τις διαστασεις του ιμαντα.(αν το θες για τρεξιμο,ενας μικρος ιμαντας θα σε δυσκολεψει)

Καλυτερα να επιλεξεις καποια γνωστη εταιρια γιατι σε περιπτωση βλαβης εχεις εμεσα ανταλλακτικα και service.Αν παρεις μια αγνωστη εταιρια απο super market (που συνιθιζουν πολλοι τελευταια, λογο χαμηλων τιμων) δεν θα μπορεις να βρεις ανταλλακτικα ευκολα κλπ...

.

Για τους Kettler έχω ακούσει καλές κριτικές...

Τους έχω ήδη στα υπόψην , μου έιπαν επίσης για τους YORK & για τους Reebok.

(Δεν ξέρω αν έχετε άποψη..)

Βασικό πάντως πράγμα που κοιτάζω είναι και τα χρόνια εγγύησης που δίνουν...

Δημοσ.

+1 για Kettler. Έχω το runner 500 ένα χρόνο τώρα σκυλί και ας τον έχω ξεσκίσει (τώρα κάθετε βέβαια λόγω ζέστης από Σεπτέμβρη πάλι :P). Στα Kettler 36 μήνες διαρκεί η εγγύηση σου.

Δημοσ.

Χρειάζεται κάποια συντήρηση στους διαδρόμους ???

Κάπου διάβασα για κάποια σπρει που πρέπει να χρησιμοποιήται ώς καθαριστικό - λιπαντικό κάθε μήνα.

Δημοσ.

Όπως είπαν κι άλλοι συμφορουμίτες, αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι η ιπποδύναμη και τα κιλά που σηκώνει ο διάδρομος. Αν π.χ. είσαι 70 κιλά θα πάρεις ένα μέχρι 100 κιλά, δεν θέλεις περισσότερο, αν είσαι όμως 115 - 120 κιλά, θα πάρεις ένα για 140 κιλά και σίγουρα 5 ίππων.

Κοίταξε και μάρκα Alpine.

Αν θες όμως τη γνώμη μου, διέθεσε κάτι παραπάνω και πήγεινε και πάρε επαγγελματικό διάδρομο (από μαγαζιά που πουλάνε σε γυμανστήρια) είναι πολύ πιο αξιόπιστοι και πιο ισχυροί. Και η αποληρωμή και στον ένν και στον άλλον με δόσεις, αν δεν θέλεις να πληρώσεις ντούκου.

Δημοσ.
Λιπαντικό είναι αυτό που λες ναι. Πρέπει να ρίχνεις λίγο κάθε 30.000-40.000 km.

Εγω στο Kettler που εχω,μου ειπαν να ριχνω σπρει καθε 8-10 ωρες λειτουργιας.Βασικα καταλαβαινεις οταν ο ιμαντας γινει "βαρυς" κ αρχισει να εχει καποιο γρατσουνισμα λογω της τριβης...

Δημοσ.

Μέτά απο αρκετό ψάξιμο εχω ψιλοκαταλήξει στους εξης δυο και θα ήθελα την γνώμη σας :

http://www.bodybuildingclub.gr/details.cfm?ID=1561

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?17116

Εχω στα υπόψην πριν καταλήξω να περάσω και απο το Praktiker μιας και μου έιπαν

ότι παιζουν προσφορές σε διαδρόμους Kettler.

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...