karaap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Το καλωδιο που συνδέει το πιάτο πρέπει να καταλήγει στο δέκτη -αποκωδικοποιητί η μπορώ να το ρίξω στο ενισχυτή που έχω στη κεραία της TV (στη ταρατσα) και μετά απο την πρίζα του δωματίου να συνδέσω το ΄δεκτη - αποκωδοκοποιητή ? Να πάρω τον δέκτη της Nova η άλλο δέκτη και ποιό ? Ευχαριστώ
urezin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 οχι δεν μπορεις να το συνδεσεις στον ενισχυτη να παρεις dreambox προσεξε να ειναι original
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Το καλωδιο που κατεβαινει απο τη ταρατσα ειναι rf σημα. Απο τον αποκωδικοποιητη σου μετα (οποιος ναναι) θα βαλεις το audio out στον ενισχυτη σου και το video out στη tv, projector κ.λ.π.
karaap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το καλωδιο απο το πιάτο μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο της TV ( το οποίο είναι συνδεδεμένο με την κεραία της TV ). Αν μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο της TV τότε τον αποκωδοκοποιητή θα τον συνδέσω με μια πρίζα TV στο δώματιο Ετσι θα μπορώ να έχω και δορυφορική απο το πιάτο και αναλογικό σήμα απο την κεραία TV Είναι σωστός ο συλλογισμός ?
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οχι....το καλωδιο ειναι το ιδιο...τα βυσματα αλλαζουν....αλλη υποδοχη εχει ο δεκτης. Ισως αν φτιαξεις το καλωδιο με διαφορετικα βυσματα στις ακρες....δεν γνωριζω...καλυτερα ξεχωριστο καλωδιο . Παρε ενα πιατο για astra k hotbird, παρε και το tecview 2051 και θα με θυμηθεις ....
urezin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Οχι....το καλωδιο ειναι το ιδιο...τα βυσματα αλλαζουν....αλλη υποδοχη εχει ο δεκτης. Ισως αν φτιαξεις το καλωδιο με διαφορετικα βυσματα στις ακρες....δεν γνωριζω...καλυτερα ξεχωριστο καλωδιο .Παρε ενα πιατο για astra k hotbird, παρε και το tecview 2051 και θα με θυμηθεις .... τα βυσματα δεν εχουν να κανουν υπαρχουν συνδεσμολογιες rf με τα δορυφορικα οπως τα λες βυσματα. Απλα το δοευφορικο σημα ΔΕΝ παιρνει ενισχυση Ακομη και αν βαλεις μικτη δορυφορικου και επιγειου σηματος δεν μπορεις να ενισχυσεις αυτο το σημα με κανεναν τροπο. Επισης οταν το κατεβασεις η πριζα πρεπει να ειναι η πρωτη πριζα της συνδεσμολογιας Dreambox by far is the best
karaap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μην με μπερδεύετε . Ενα ερωτημα έχω Το καλώδιο απο το πιάτο μπορώ να το συνδέσω με το καλωδιο που δυνδέεταιστην κεραία και απο εκει το δορυφορικό σήμα μαζί με το αναλογικό να κατέβει στι πρίζα που θα βάλω το αποκωδικοιητή.
nicsie Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Από ότι έχω καταλάβει, δεν θέλει να ενισχύσει το σήμα, απλά να μην φέρει επιπλέον καλώδιο για την δορυφορική.
urezin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μην με μπερδεύετε . Ενα ερωτημα έχω Το καλώδιο απο το πιάτο μπορώ να το συνδέσω με το καλωδιο που δυνδέεταιστην κεραία και απο εκει το δορυφορικό σήμα μαζί με το αναλογικό να κατέβει στι πρίζα που θα βάλω το αποκωδικοιητή. ναι μπορεις αλλα σε αυτη την διαταξη δηλαδη καλωδιο επιγειο και καλωδιο δορυφορικο ΔΕΝ μπορεις να βαλεις πουθενα ενισχυτη.Μετα στο σπιτι κατω εκει που θες να δεις τηλεοραση θα βαλεις μια καινουρια πριζα που θα σου δινει το δορυφορικο και το επιγειο σε ξεχωριστα βυσματα Δεν μπορω να το πω πιο απλα
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτο εννοω...δε μπαινει στον ενισχυτη...και δε μπαινει κατευθειαν στο δεκτη... το dreambox ειναι το καλυτερο αλλα υστερει σε κατι πολυ σημαντικο....δεν εχει free prive servers ;-).... τι να τα κανω τα γαλλικα και τα ισπανικα.... nova θελω (συν premiere,xxx,klp)
g_kor06 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 οχι δεν μπορεις να το συνδεσεις στον ενισχυτηνα παρεις dreambox προσεξε να ειναι original Πάντως έχω ακούσει ότι και οι καλοί "μαμίσιοι" κάνουν δουλειά... Σκέφτομαι να προβώ και εγώ σε αγορά δορυφορικόυ πακέτου. Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει κεντρική κεραια η οποια πηγαίνει σε κεντρικό ενισχυτή και μετά στο εκάστοτε σπίτι. Η συνδεσμολογία απο το πιάτο στον αποκωδικοποιητή πως θα γίνει ?? Ευχαριστώ
tech25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπορεις να εχεις και δορυφορικο και επιγειο σημα απο το ιδιο καλωδιο. Απλα χρειαζεσαι ενα sat combiner ΜΕΤΑ τον κεντρικο ενισχυτη της πολυκατοικιας, και μια καινουργια πριζα στο σπιτι σου (που θα εχει δορυφορικη και επιγεια εξοδο) Και οι κλωνοι μια χαρα την κανουν την δουλεια τους... (για dreambox μιλαμε παντα) Αν δεν θελεις να ασχολεισαι μπορεις να παρεις μια απο τις οδοντοπαστες τυπου tecview,nanoxx κτλ, αλλα να ξερεις οτι μπορει να τους παρεις στο χερι ανα πασα στιγμη (δες τι εγινε με τους nanoxx/protek),και οπως επισης οτι δεν θα εχεις κανεναν "ελεγχο" στον δεκτη..
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σιγα, αποκωδικοποιητη θα παρει...οχι σπιτι... κουτρα νοβα δε παιζουν τα dreambox
urezin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπορεις να εχεις και δορυφορικο και επιγειο σημα απο το ιδιο καλωδιο.Απλα χρειαζεσαι ενα sat combiner ΜΕΤΑ τον κεντρικο ενισχυτη της πολυκατοικιας, και μια καινουργια πριζα στο σπιτι σου (που θα εχει δορυφορικη και επιγεια εξοδο) Και οι κλωνοι μια χαρα την κανουν την δουλεια τους... (για dreambox μιλαμε παντα) Αν δεν θελεις να ασχολεισαι μπορεις να παρεις μια απο τις οδοντοπαστες τυπου tecview,nanoxx κτλ, αλλα να ξερεις οτι μπορει να τους παρεις στο χερι ανα πασα στιγμη (δες τι εγινε με τους nanoxx/protek),και οπως επισης οτι δεν θα εχεις κανεναν "ελεγχο" στον δεκτη.. φιλε ο sat combiner δεν μπορει να μεταφερει ενισχυμενο σήμα απο οσο γνωριζω. Την ενισχυση την κάνεις αφότου αποπλέξεις τα δυο σηματα δηλαδη μετα την πρίζα. Τωρα για το ποιος παιζει την ακατανομαστη δεν εχω ιδεα για να τα λετε κατι θα φερετε
tech25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 φιλε ο sat combiner δεν μπορει να μεταφερει ενισχυμενο σήμα απο οσο γνωριζω. Την ενισχυση την κάνεις αφότου αποπλέξεις τα δυο σηματα δηλαδη μετα την πρίζα. Νομιζω οτι κανεις λαθος.. Με τετοια συνδεσμολογια παιζω εγω.. Σιγα' date=' αποκωδικοποιητη θα παρει...οχι σπιτι...κουτρα νοβα δε παιζουν τα dreambox[/quote'] Αυτο ειναι σχετικο... Αν ψαξεις λιγο παραπανω θα δεις οτι μπορεις να το εχεις κουτρα.. (εμμεσως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.