Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι στο eastern temple και σε ενα σημείο,δίχως λόγο αιτία και αφορμή με κανει συνέχεια teleport..Καμία βοήθεια παίζει;

risen2009101107164262.jpg

risen2009101107165396.jpg

risen2009101107170009.jpg

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό είναι ένα ωραιότατο Bug που έχει τις εξής λύσεις...

1.Χρησιμοποίησε το Nautillus scroll

2.Δοκίμασε να περάσεις την πόρτα με την όπισθεν ή πηδώντας πλάγια

3.Αν δεν πιάνει τίποτα γύρισε πίσω μερικά δωμάτια κάνε save κάνε quit βγες απο το παιχνίδι και ξαναφορτωσε το και δοκίμασε πάλι.

4.Κάπου διάβασα ότι λειτουργεί και το Levitation spell..

Δημοσ.

Κάτσε πριν το σημείο που σε κάνει τελεπορτ και πάτα να κάνεις επίθεση με το σπαθί.Έτσι θα περάσεις.

Δημοσ.
Κάτσε πριν το σημείο που σε κάνει τελεπορτ και πάτα να κάνεις επίθεση με το σπαθί.Έτσι θα περάσεις.

Εγω βγαζω σπαθι, και περναω ξυστα απο την αριστερη μερια της πορτας με πλαγια βηματα (space+κατευθυνση)

Ερωτηση:

Παρεπιπτοντως, αν επιλεξεις να εισαι συμμαχος του Don, δεν μαθαινεις ποτε μαγικα?

Ειμαι chapter 4 και ακομα τιποτα...:fear:

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Αυτά τα περάσματα που ειναι σφραγισμένα με μαγική αύρα,πως τα περνάμε; δοκίμασα fireball που είναι του ίδιου χρώματος(:-D ) αλλα τιποτα..

Δημοσ.
Να ρωτήσω... Αυτά τα περάσματα που ειναι σφραγισμένα με μαγική αύρα,πως τα περνάμε; δοκίμασα fireball που είναι του ίδιου χρώματος(:-D ) αλλα τιποτα..

Χρειαζεσαι ειδικο scroll...

:cry:Εγω δεν μπορω να κανω fireball κλπ...

Δημοσ.

Χρειάζεσαι το disable magic portal ή door κάτι τέτοιο..Έχω καιρό να μπω και το ξέχασα ήδη,

Δημοσ.

Μου έδωσε ένας 3 αλλά θέλω κι άλλα,που βρίσκω; Επίσης τα magic seal τι ειναι;...Παρεμπιπτόντως,αυτές οι κωλοσαβρες γιατί ξεφυτρώνουν απο παντού; Οχι τιποτ'αλλο αλλά είμαι και 10 level και φεύγω ακλαφτο..

Υγ. πάντως πολύ david icke διαβάζουν αυτοί.

Δημοσ.
Μου έδωσε ένας 3 αλλά θέλω κι άλλα,που βρίσκω; Επίσης τα magic seal τι ειναι;...Παρεμπιπτόντως,αυτές οι κωλοσαβρες γιατί ξεφυτρώνουν απο παντού; Οχι τιποτ'αλλο αλλά είμαι και 10 level και φεύγω ακλαφτο..

Υγ. πάντως πολύ david icke διαβάζουν αυτοί.

Δεν χρειαζεσαι αλλα προς το παρον...θα σου δωσουν αργοτερα στο chapter 4...

Τωρα σου φενονται πολλες οι σαυρες??Που να δεις αργοτερα....

Δημοσ.

Αν δέν κάνω λάθος,τον χάρτη του νησιού στον δίνει ένας Hunter που βρίσκεται σε ενα εγκαταλελειμμένο σπίτι (το δεύτερο άτομο που συναντάς ουσιαστικά).

Μετά πάς Jurnal>Quest map που το κάθε quest έχει γίνει pinpoint στον χάρτη.Και πάλι δέν βοηθάει ιδιαίτερα...

Btw το dexterity βοηθάει σε τίποτ'άλλο πέρα απο τα τοξα;

Δημοσ.

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα quest. Δεν βοηθάνε και στο harbour που ήμουν άφησα μισοτελειωμένα quest, έμαθα τα ζογκλερικά που πέφτεις από ψηλά και δεν χάνεις και την κοπάνησα από τα τείχη. Επίσης βρήκα και τρόπο να μπαίνω στο λιμάνι χωρίς να πλερώνω.

Δημοσ.

Να μιλάτε σε όλα τα άτομα που βρίσκετε, βοηθάει πολύ!

Επίσης, στο λιμάνι, ένας τύπος απέναντι από το ψαράδικο, ονόματι Nelson, μπορεί να σας φτιάξει χάρτη του νησιού.

Α, υπάρχει και 1 Bug σε 1 quest στο λιμάνι, στο "Fleecing the butcher".

Δημοσ.

σε ένα νησί τέρμα ανατολικά (east coast) βρήκα ένα sword κομμάτι και μου λείπει το άλλο 1...που μπορεί να είναι ξέρει κανείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...