ksaplostra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά είμαι στο eastern temple και σε ενα σημείο,δίχως λόγο αιτία και αφορμή με κανει συνέχεια teleport..Καμία βοήθεια παίζει;
reinhart84 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτό είναι ένα ωραιότατο Bug που έχει τις εξής λύσεις... 1.Χρησιμοποίησε το Nautillus scroll 2.Δοκίμασε να περάσεις την πόρτα με την όπισθεν ή πηδώντας πλάγια 3.Αν δεν πιάνει τίποτα γύρισε πίσω μερικά δωμάτια κάνε save κάνε quit βγες απο το παιχνίδι και ξαναφορτωσε το και δοκίμασε πάλι. 4.Κάπου διάβασα ότι λειτουργεί και το Levitation spell..
XronisR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κάτσε πριν το σημείο που σε κάνει τελεπορτ και πάτα να κάνεις επίθεση με το σπαθί.Έτσι θα περάσεις.
scorpion8283 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κάτσε πριν το σημείο που σε κάνει τελεπορτ και πάτα να κάνεις επίθεση με το σπαθί.Έτσι θα περάσεις. Εγω βγαζω σπαθι, και περναω ξυστα απο την αριστερη μερια της πορτας με πλαγια βηματα (space+κατευθυνση) Ερωτηση: Παρεπιπτοντως, αν επιλεξεις να εισαι συμμαχος του Don, δεν μαθαινεις ποτε μαγικα? Ειμαι chapter 4 και ακομα τιποτα...
ksaplostra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω... Αυτά τα περάσματα που ειναι σφραγισμένα με μαγική αύρα,πως τα περνάμε; δοκίμασα fireball που είναι του ίδιου χρώματος( ) αλλα τιποτα..
scorpion8283 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω... Αυτά τα περάσματα που ειναι σφραγισμένα με μαγική αύρα,πως τα περνάμε; δοκίμασα fireball που είναι του ίδιου χρώματος( ) αλλα τιποτα.. Χρειαζεσαι ειδικο scroll... Εγω δεν μπορω να κανω fireball κλπ...
XronisR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω... Αυτά τα περάσματα που ειναι σφραγισμένα με μαγική αύρα,πως τα περνάμε; δοκίμασα fireball που είναι του ίδιου χρώματος( ) αλλα τιποτα.. Χρειάζεσαι το disable magic portal ή door κάτι τέτοιο..Έχω καιρό να μπω και το ξέχασα ήδη,
ksaplostra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μου έδωσε ένας 3 αλλά θέλω κι άλλα,που βρίσκω; Επίσης τα magic seal τι ειναι;...Παρεμπιπτόντως,αυτές οι κωλοσαβρες γιατί ξεφυτρώνουν απο παντού; Οχι τιποτ'αλλο αλλά είμαι και 10 level και φεύγω ακλαφτο.. Υγ. πάντως πολύ david icke διαβάζουν αυτοί.
scorpion8283 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μου έδωσε ένας 3 αλλά θέλω κι άλλα,που βρίσκω; Επίσης τα magic seal τι ειναι;...Παρεμπιπτόντως,αυτές οι κωλοσαβρες γιατί ξεφυτρώνουν απο παντού; Οχι τιποτ'αλλο αλλά είμαι και 10 level και φεύγω ακλαφτο.. Υγ. πάντως πολύ david icke διαβάζουν αυτοί. Δεν χρειαζεσαι αλλα προς το παρον...θα σου δωσουν αργοτερα στο chapter 4... Τωρα σου φενονται πολλες οι σαυρες??Που να δεις αργοτερα....
Spyrus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ξενερώνω γιατί είμαι στην αρχή και δεν έχω ένα χάρτη να μου λέει που είναι το quest. Υπάρχει κόλπο;
Tenshi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αν δέν κάνω λάθος,τον χάρτη του νησιού στον δίνει ένας Hunter που βρίσκεται σε ενα εγκαταλελειμμένο σπίτι (το δεύτερο άτομο που συναντάς ουσιαστικά). Μετά πάς Jurnal>Quest map που το κάθε quest έχει γίνει pinpoint στον χάρτη.Και πάλι δέν βοηθάει ιδιαίτερα... Btw το dexterity βοηθάει σε τίποτ'άλλο πέρα απο τα τοξα;
jvgrjohn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα quest. Δεν βοηθάνε και στο harbour που ήμουν άφησα μισοτελειωμένα quest, έμαθα τα ζογκλερικά που πέφτεις από ψηλά και δεν χάνεις και την κοπάνησα από τα τείχη. Επίσης βρήκα και τρόπο να μπαίνω στο λιμάνι χωρίς να πλερώνω.
Tuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Να μιλάτε σε όλα τα άτομα που βρίσκετε, βοηθάει πολύ! Επίσης, στο λιμάνι, ένας τύπος απέναντι από το ψαράδικο, ονόματι Nelson, μπορεί να σας φτιάξει χάρτη του νησιού. Α, υπάρχει και 1 Bug σε 1 quest στο λιμάνι, στο "Fleecing the butcher".
jvgrjohn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλά ο χορός των Gnomes (φραγκοφονιάδες) πριν από την μάχη είναι όλα τα λεφτά.
Daemonos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 σε ένα νησί τέρμα ανατολικά (east coast) βρήκα ένα sword κομμάτι και μου λείπει το άλλο 1...που μπορεί να είναι ξέρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.