Tuko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Η βαλίστρα και το τόξο λένε τίποτα??? Έχω σταματήσει το παιχνίδι 3 μέρες και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ανεβάσω dexterity. Πολύ φοβάμαι όμως ότι χωρίς ασπίδα η μοναδική μου άμυνα θα είναι τα γρήγορα πόδια και δεν ξέρω κατά πόσο θα με ευνοεί η συγκεκριμένη κάμερα του παιχνιδιού για αμυντικούς ελιγμούς.Θα τους ήταν πολύ δύσκολο να το κάνουν πρώτου προσώπου το παιχνίδι όπως το oblivion??? Μανία που έχουν με τα τρίτου προσώπου. Μπορώ να αναπτύξω εξίσου καλά και σπαθί και τόξο και μαγεία??? Η αλήθεια είναι ότι με τη βαλλίστρα είμαι ψιλοαποηγτευμένος, αλλά θα την ανεβάσω περισσότερο για να κρίνω. Τα σπαθιά αν τα ανεβάσεις, σπέρνουν. Ε πάρε μία ασπίδα, έχει ένα κάρο ασπίδες το παιχνίδι. Υ.Γ Για μαγεία δεν έχω ιδέα αλλά λένε ότι κάνει καλή δουλειά. Το Thief στυλάκι που ήθελα να παίξω όπως στο Oblivion δε το βλέπω να βγαίνει όμως. Θα δούμε.
antonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κακώς δεν έχεις ασπίδα, το κάνεις πιο δύσκολο απ ότι είναι. Αν μπλοκάρεις μόνο με σπαθί, πολλοί εχθροί το περνάνε αυτό το μπλοκ. Και το να κάνεις συνέχεια αποφυγές είναι εκνευριστικό, ειδικά όταν έχεις πολλούς εχθρούς μαζί. Πλέον είμαι level 13 [...] Δεν έχω ασπίδα όχι από βίτσιο αλλά μέχρι το lvl 3 δε νομίζω να μπορείς να βρεις κάπου Όπως και να χει θα δοκιμάσω τις προτάσεις στο "demo" και αν την παλέψω χωρίς να σπάσω κανα keyboard, πάω για παραγγελία
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Lvl 2 είμαι και έχω ασπίδα (ξύλινη). Αλλά δεν θυμάμαι που τη βρήκα
Tenshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πουλάνε στο χωρίο με τους Hunters σίγουρα (wooden shield) και υπάρχει αλλη μία (small wooden shield)σε έναν τάφο ακριβώς κάτω απο το volcano-order-keep-οτιναναι,όταν πάρεις την πρώτη έξοδο μετά την βασική εκπαίδευση (lol). Σιδερένια ασπίδα μπορείς να βρείς στο Harbor,την μία την έχει ο Cutter και την άλλη ο Prison guard (μου διαφεύγει το όνομα).Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πέσουν φάπες και κατόπιν loot... Πλέον lvl9 και είναι κάααπως καλύτερα τα πράγματα,όχι οτι δέν τρώω ξύλο άλλα τουλάχιστον βγάζω τα quest κουτσά στραβά. Armor δέν έχω βρεί ακόμα και προβληματίζομαι.
scorpion8283 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Εχω την εντυπωση, πως οσο ανεβαζεις το σπαθι, τοσο πιο αποτελεσματικα block κανει...(και μιλαω για πατημενο το δεξι).Anyway, και εγω ετσι και αλλιως με ασπιδα ειμαι....Σε ενας με εναν, ειναι δυσκολο να χασεις αν μαθεις λιγο τους αντιπαλους, απλα οσο πιο δυσκολος αντιπαλος, τοσο μεγαλυτερη υπομονη χρειαζεται (και ειναι και λογικο!) Προσωπικα, μου αρεσει πολυ ο τροπος που εχει επιλεξει το παιχνιδι σε σχεση με την κλιμακα δυσκολιας, καθως δεν ακολουθει την πεπατημενη (οσο περνας dangeons, δυσκολευουν ντε και καλα και οι εχθροι, και γινεται παραλληλα ο χαρακτηρας δυνατοτερος)...Αντιθετα, οι εχθροι ειναι εκει, ειτε ισχυροτεροι, ειτε πιο αδυναμοι, και σου δινει πληρη ελευθερια να πας οπου θελεις, να εξερευνησεις το νησι, και να πας και σε σημεια που μελλοντικα, οταν θα εχεις δυνατο χαρακτηρα, θα στα εμφανισει ως quests....Ομως αν το προσπαθησεις, πας ξυπολητος στα...αγγουρια Οποτε πρεπει να επιλεγεις ποια monsters θα αντιμετωπισεις, και που θα την κανεις με ελαφρα(δεν ειναι ντροπη!!!) Νομιζω δεν spoilαρα καπου, αλλα ας προσεχουμε, γιατι το παιχνιδι αξιζει πραγματικα να το εξερευνησεις και να μπεις στη λογικη του μονος σου....
john2gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μονομαχήστε στην αρένα και αρπάξτε την ασπίδα από τους ηττημένους μωρέ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ---------- http://www.bluesnews.com/cgi-bin/board.pl?action=viewstory&threadid=102977 A hotfix patch for Risen updates Piranha Byte's recently released RPG to version 1.01, addressing a bug that caused a grey veil for owners of NVIDIA GeForce 6 and 7-series graphics cards.
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο εμφανισιακα μεχρι να καταλαβεις οτι το Ninja Gaiden μπροστα του ητανε μονο ενα Tutorial Στην γιαφκα παιζετε κανα παπουτσι ? μην μπαινω Arena σαν γυφτος να 'ουμε.
Tuko Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα...απλά δε μπορείς όπως σε άλλα παιχνίδια να πηγαίνεις και να δέρνεις ό,τι εχθρό θες με όπλα της πλάκας. Θέλει και τακτική, δε μπορεί να χώνεσαι με τη σπάθα ανάμεσα σε 10 και να το παίζεις ο γαμιάς της γειτονιάς Αυτό είναι απο τα ωραία κομμάτια του ^^
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλα σε αυτον τον βαθμο δυσκολιας που ειναι μαλλον ο μαλακας της γειτονιας βγαινεις μιας και δεν μπορεις καλα καλα να ριξεις εναν αντιπαλο. Καμια πανοπλια / παπουτσια / ενδυμασια βρισκω στο Hunters Camp ? Επισης υπαρχει κανενα no_dividi σπασιμο ?
john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλα σε αυτον τον βαθμο δυσκολιας που ειναι μαλλον ο μαλακας της γειτονιας βγαινεις μιας και δεν μπορεις καλα καλα να ριξεις εναν αντιπαλο. Καμια πανοπλια / παπουτσια / ενδυμασια βρισκω στο Hunters Camp ? Επισης υπαρχει κανενα no_dividi σπασιμο ? Σκότωσε κάνα σαλιγκάρι και μην παραπονιέσαι
antonl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Στις μάχες τι κάνω τραγικά λάθος και χάνω ακόμα κι απ τις κάμπιες;[...] Σκότωσε κάνα σαλιγκάρι και μην παραπονιέσαι Ποικιλία στο ζωικό βασίλειο αυτό το παιχνίδι Ναι κάνω self-quoting
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Αυτο το παιχνιδι σε κραταει κολλημενο, ξεχνας μεχρι και τι ωρα ειναι καθως παιζεις γιατι δεν ειναι Arcade αλλα καθαρο RPG βασισμενο σε Quests, εχει πλακα να ψαχνεις μονος σου για τις λυσεις απ'το να χεις ενα Walkthrought Guide αλλα σε ρουφαει μεσα, σιγα σιγα. Τα γραφικα ειδικα στο Harbour πολυ τρελα (High - 16AF - 1280x1024) και πολυ καλο Performance, ποιος ειπε οτι ητανε βαρυ ? Η αρνητερικη του μερια ειναι οτι εχει βγει μολις πριν μια βδομαδα (επισημα) και οπως καταλαβαινει ο καθενας, εχει ατελιες... μια πανω να μπω σ'ενα σπιτι και με βγαζει στην ταρατσα, μια εχω το Chest Key του Alvaro και δεν μου ανοιγει το Chest του στο μαγαζι.. με ενα Patchaki θα'ναι κομπλε, ετσι ? Σχετικα με το Equipment, εαν δεν εχεις προβλημα να κανεις την δουλεια σου οπως πρεπει, με οτι αυτο εννοει, θα ντυθεις και καλα μαλιστα, το Gold Sword ενοειτε το κρατας δεν το συζηταω να το δωσεις σε ενα NPC. Μετα απο armor αγοραζεις κατι φθηνο (200G) στον Costa, δεν εχεις αλλη επιλογη ετσι και αλλιως, με λιγα λογια οταν δεν λυπασαι τα NPC στο ελαχιστο απλα πας μπροστα, αρκετα χρηματα παιζονται. Σχετικα με τα Quests περιμενα να τα τελειωνω και να ψαχνω για αλλα και κατεληξα να βγαζω και αλλα χωρις να προλαβαινω να τα αρχισω τα προηγουμενα, εχει πολυ ψωμι να φας. Κατι τελευταιο που ειπανε πριν, οτι κανετε μετραει στην συνεχεια, μια αδεσποτη να φαει καποιος ξεμπαρκος και θα σας χαλασει καποιο απο τα Quest γιατι δεν θα σας μιλαει, την λυση την ψαχνω και εγω αν και ξερω οτι με ενα Joke scroll ολα λυνονται, δεν λεει να σκασεις 50 Gold. Οποιος το σκεφτεται, ειναι καλη επιλογη αρκει να'χει λιγη υπομονη στην αρχη, στην συνεχεια του αποκταει το ενδιαφερον.
Psaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Βοήθεια! "help" Που βρίσκω "grave moth wings" για το κουεστ για να πάρω την πένα για να φτιάχνω scrolls magic. Τα grave moths μου ρίχνουν μόνο dust . (μήπως είναι rare drop?) Α και πότε παίρνω spells ? το fireball πχ? . ευχαριστώ. Το game τα σπάει είναι τέλειο έχω να κολλήσω σε single play rpg τόσο από εποχές morrowind . ΥΓ, dont worry gold βρίσκεις εύκολα τόσο που δεν έχεις σε τι να χαλάσεις αργότερα /TRADE wtb grave moth wings 6k g
ksaplostra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά πολυ ευκολο δεν είναι; Ολα τα βρίσκεις αμέσως(πολυ καλο σπαθι,παρα πολυ καλη ασπιδα και καλη θωράκιση),μονο οι εχθροι ειναι λιγο ανεβασμένοι αλλα δεν λεει τιποτα,επισης θα σας πρότεινα να πατε στο μοναστήρι,να ξεκινήσετε την εκπαίδευση και στο μέσο της να το σκασετε απο εκει και να κατεβείτε στην harbor city( σαν warrior of the order ο σκοπός θα σας αφήνει να μπενοβγαινετε στην πολη για να κανετε τις δουλείες σας ενω θα εχετε πολυ καλες σχεσεις και με τον ντον) να κανετε τα quest του ντον
Arcanaloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλό το παιχνιδάκι, εγώ μόλις μπήκα στο chapter 3 και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με bugs. Έχει πολλά καλά το παιχνίδι και μερικά αρνητικά. Είναι αρκετά αληθοφανές και οι μάχες είναι ωραίες με την έννοια που όπως έχει αναφερθεί ήδη δεν μπαίνεις και πλακώνεις 20 εχθρούς στο ξύλο για την πλάκα σου, αλλά παίζει να σε ξαπλώσει και μια κάμπια ή μια πεταλούδα. Από την άλλη, για άλλους καλό, για άλλους όχι, δεν έχει και τα άπειρα items που μπορείς να διαλέξεις. Ανεβαίνεις αλλά είσαι ακόμα με τα σκουπίδια όπλα και τα κουρέλια. Διάλεξα να γίνω bandit, αν και ήθελα μάγος, αλλά αυτό που είδα είναι ότι τα paths του μάγου ή του order of the flame warrior δεν είναι το ίδιο προσεγμένα. Ξενέρωμα είναι ότι βλέπεις τα ίδια και τα ίδια τέρατα έξω, 6-7 διαφορετικά όλα κι'όλα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Bugs δεν συνάντησα πουθενά, ούτε σε quest ούτε σε τίποτα. Ατμόσφαιρα δημιουργεί όντως καταπληκτική το παιχνίδι αλλά τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Η δυσκολία είναι μέτρια στο παιχνίδι, και κυρίως στις μάχες ίσως δυσκολευτούν αρκετοί, τα quests δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικά ή περίεργα και αρκετοί διάλογοι βγάζουν γέλιο. Αν και είναι τελείως ανοικτό το παιχνίδι, για περισσότερη ομαλότητα και ευκολία καλύτερα είναι να ξεκινήσετε από τον βάλτο με τους παράνομους, στη συνέχεια να πάτε στην πόλη και να καθαρίσετε εκεί τα quests και τέλος στο μοναστήρι. Αν ΔΕΝ θέλετε να βρεθείτε στο path του μάγου, προσοχή να μην περάσετε κατά λάθος έξω από το μοναστήρι αρχικά, γιατί θα σας τσακώσουν και μετά δεν αλλάζει η επιλογή. Πολύ χρήσιμο είναι να πάρετε όλα τα skills του "κλέφτη", ώστε να μπορείτε να ανοίγετε πόρτες/σεντούκια, να κλέβετε και να κινείστε χωρίς να σας παίρνουν χαμπάρι. Επίσης, αν κάτι πάει στραβά και κάποιος npc πάψει να σας μιλάει, χρησιμοποιήστε το γέλιο με το ανέκδοτο "joke spell" και θα αρχίσει να σας ξαναμιλάει. Αυτά τα scrolls υπάρχουν παντού, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε. Ευχαριστημένος γενικά από το παιχνίδι, απλά θα ήθελα περισσότερες επιλογές όσον αφορά τα items και μεγαλύτερη ποικιλία από εχθρούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.