Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα να το παίξω και εγώ αλλά έχω την 7900 GTX και ξενέρωσα πολύ με το πρόβλημα που υπάρχει οπότε τελικά δε ξέρω αν θα το παίξω όταν βγει το fix.Ίσως να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Πάντως δε με θέλουν τα παιχνίδια αυτής της εταιρίας.Το Gothic 2 δε το σήκωνε το PC,το 3 με είχε νευριάσει με τα bugs οπότε το παράτησα και τώρα έγινε αυτό με τη κάρτα:-(

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έβαλα να το παίξω και εγώ αλλά έχω την 7900 GTX και ξενέρωσα πολύ με το πρόβλημα που υπάρχει οπότε τελικά δε ξέρω αν θα το παίξω όταν βγει το fix.Ίσως να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Πάντως δε με θέλουν τα παιχνίδια αυτής της εταιρίας.Το Gothic 2 δε το σήκωνε το PC,το 3 με είχε νευριάσει με τα bugs οπότε το παράτησα και τώρα έγινε αυτό με τη κάρτα:-(

You are cursed!!!:devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.

στο monastery καντε πρώτα το basic training και μετά όλα τα άλλα quest γιατί τρελένεται στα bugs. ΠΑντως και εγώ βαρέθηκα και ξεκίνησα ξανα με επιλογή Bandits.

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε :

1)Το Gothic 2 το σηκώνει πια το pc σου και μιλάμε για καταπληκτικό παιχνίδι μαζί με το expansion.

2)Το Gothic 3 με το τελευταίο community patch είναι άλλο game και εγώ το βρήκα μακράν το καλύτερο της σειράς, είναι σχεδόν σαν τα Elder Scrolls σε scale αλλά διατηρώντας την ατμόσφαιρά και τα factions των Gothic.

3)Αν δεν θες να περιμένεις το fix στο Risen μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής (μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα):

In the in-game Menu > Settings > Graphic Make following adjustments:

Brightness: 0 %

Contrast: +30 %

Red:-20 %

Green: 0 %

Dark blue: -10 %

+ turn off shadows

Than type in console:

Weather Gyrger_Sunny_Green<enter>

time 12 00<enter>

(you can use the Tab so auto change commands, like in a console; also it's case sensitive)

To enable console press C to go into character screen, then type minsky as quickly as possible.

Δημοσ.
στο monastery καντε πρώτα το basic training και μετά όλα τα άλλα quest γιατί τρελένεται στα bugs. ΠΑντως και εγώ βαρέθηκα και ξεκίνησα ξανα με επιλογή Bandits.

Μια από τα ίδια και εγώ. Load πριν το Άγιο Όρος και στροφή 180 μοιρών για Bandits. Βαριά η καλογερική.

Δημοσ.

Κρίμα άπο ότι διάβασα το game τελειώνει στο Chapter 4..Μικρό σαν διάρκεια άλλα είχαμε συνηθίσει απο τις Gothic εποχές.Ίσως όταν το τελειώσω να αρχίσω πάλι από την αρχή με άλλη παράταξη..

Δημοσ.
Στις μάχες τι κάνω τραγικά λάθος και χάνω ακόμα κι απ τις κάμπιες;

Εκτός απ το διπλό βελάκι/space+βελάκι για dodge και το σωστό timing για hit υπάρχει κάποιο άλλο trick;

Μάλιστα. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο κόλπο, απλά είμαι άθλιος στα action games :P

Θα προσπαθήσω να προπονηθώ λίγο γιατί κρίμα είναι να το παρατήσω λόγω των μαχών.

Κρατώντας πατημένο το δεξί κλικ, ακολουθείς τις κινήσεις που κάνει ο άλλος.Οπότε κινδυνεύεις λιγότερο να σου βγει από πίσω ή πλάι.

Εμένα προς το παρόν, δεν με έχει εντυπωσιάσει (εκτός από τα ηχητικά) σε κάτι το game.Θα συνεχίσω να ασχολούμαι, αν και με αγχώνουν τρομερά αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Δημοσ.
Κρατώντας πατημένο το δεξί κλικ, ακολουθείς τις κινήσεις που κάνει ο άλλος.Οπότε κινδυνεύεις λιγότερο να σου βγει από πίσω ή πλάι.

Εμένα προς το παρόν, δεν με έχει εντυπωσιάσει (εκτός από τα ηχητικά) σε κάτι το game.Θα συνεχίσω να ασχολούμαι, αν και με αγχώνουν τρομερά αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Ευχαριστώ για το tip _BASSstarlet_. Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ακόμα είναι ότι το παιχνίδι έχει εντυπωσιακό SLI scalling (με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα σημεία) ;)

Δημοσ.

Μα το δεξί κλικ ούτως η άλλως το έχεις μόνιμα πατημένο σε μάχες, αφού κάνεις άμυνα...

Κοινώς δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που είπα πιο πάνω :P

Δημοσ.
Μα το δεξί κλικ ούτως η άλλως το έχεις μόνιμα πατημένο σε μάχες, αφού κάνεις άμυνα...

Κοινώς δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που είπα πιο πάνω :P

Για μένα όμως που δεν έχω ασπίδα (και υποθέτω πως γι αυτό το block λειτουργεί μόνο σε 1-2 χαζούς εχθρούς), έχει μια μικρή διαφορά μιας και δεν το πατούσα ποτέ :P

Δημοσ.
Για μένα όμως που δεν έχω ασπίδα (και υποθέτω πως γι αυτό το block λειτουργεί μόνο σε 1-2 χαζούς εχθρούς), έχει μια μικρή διαφορά μιας και δεν το πατούσα ποτέ :P

Δέν χάνεις και τίποτα.Σε όποια μάχη και να πέσεις,πάντα μα πάντα θα είσαι "μείον" ή τουλάχιστον αυτή την εμπειρία αποκόμισα.Ο μόνος τρόπος για να πάρεις το πάνω χέρι στις μάχες είναι διπλό dodge για να βρεθείς στο πλάι ή στην πλάτη του αντιπάλου όταν αυτός χτυπάει.Και πάλι με 3-4 καλά χτυπήματα έχεις αποδημήσει.

Ξεκίνησα και εγώ απο Hunter camp,έφαγα ΤΟ ξύλο της αρκούδας,και ενώ ολοκλήρωσα κάτι το οποίο έμοιαζε σάν main quest

μάζεψε τα κομμάτια του σπαθιού,δώστα στον blacksmith,reforge golden sword μπλα μπλα μπλα

,προς στιγμήν το πήρα στα χέρια μου και το έδωσα πίσω ο κόπανος

btw αν το κράτησε κάποιος ας μου πει τi dmg κάνει

.

Κάπου εκεί ξενέρωσα με το όλο σύστημα μαχών,τον τρόπο που κάνεις lvl up και πώς γίνεται η κατανομή των xp points

:mad:τα αγοράζεις;:mad:

,το ξύλο που έτρωγα όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν...οπότε τα έκανα όσκαρ-κώλος,έκλεψα τους πάντες,με πήραν στο κυνήγι,έφαγα ξύλο (πάλι) και τα μάζεψα και έφυγα για να πέσω...ω γκαντεμιά...σε training camp της Order.

Δημοσ.

Κακώς δεν έχεις ασπίδα, το κάνεις πιο δύσκολο απ ότι είναι. Αν μπλοκάρεις μόνο με σπαθί, πολλοί εχθροί το περνάνε αυτό το μπλοκ. Και το να κάνεις συνέχεια αποφυγές είναι εκνευριστικό, ειδικά όταν έχεις πολλούς εχθρούς μαζί.

Πλέον είμαι level 13 και καθαρίζω εχθρούς αβέρτα, όσο ανεβαίνεις γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα. Ελάχιστοι εχθροί με τσακίζουν πλέον. ( Και άμα έπαιζα μόνο με σπαθί θα τους τσάκιζα πιο γρήγορα, το πάω μισό σπαθί -μισό βαλλίστρα )

Εν τω μεταξύ, ο κάθε εχθρός έχει τις δικές του κινήσεις, άμα τις μάθεις θα τους τσακίζεις ( πχ black wolf συνήθως σου κάνει 3 συνεχόμενα χτυπήματα και μετά σταματάει ) . Οπότε, κάνε άμυνα και παρακολούθησε λίγο πως επιτίθεται ο κάθε εχθρός ^^

Δημοσ.

Η βαλίστρα και το τόξο λένε τίποτα??? Έχω σταματήσει το παιχνίδι 3 μέρες :lol: και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ανεβάσω dexterity. Πολύ φοβάμαι όμως ότι χωρίς ασπίδα η μοναδική μου άμυνα θα είναι τα γρήγορα πόδια και δεν ξέρω κατά πόσο θα με ευνοεί η συγκεκριμένη κάμερα του παιχνιδιού για αμυντικούς ελιγμούς.

Θα τους ήταν πολύ δύσκολο να το κάνουν πρώτου προσώπου το παιχνίδι όπως το oblivion??? Μανία που έχουν με τα τρίτου προσώπου.

Μπορώ να αναπτύξω εξίσου καλά και σπαθί και τόξο και μαγεία???

Δημοσ.

πολύ χάσιμο το παιχνίδι. Το Gothic το απολαυσα πραγματικά. και το 2 και το 3. Το σενάριο, η ατμόσφαιρα και η πλοκή.... ονομά και πράγμα!

Αλλα απο το όνομα μόνο καταλαβαίνεις... Risen.... κατευθίαν παει το μυαλό σου στο Riven (για τους παλαιότερους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...