Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερό παιχνίδι αν το ξεκινήσεις δεν ξεκολλάς..Έχει μερικά bugs ένα που μου έβγαλε την παναγία είναι όταν πας να ελέγξεις ενα Temple που σου ζητάει ένας και κατεβαίνεις κάτω και έχει μια πόρτα..Πας να μπεις και σε βγάζει στον πάνω όροφο..Τελικά πήγα κοντά και πάτησα να κάνω επίθεση και πέρασα...Άκυρο τελείως...Τώρα είμαι στο σημείο που πρέπει να κατεβάσω την μεγάλη γέφυρα ώστε να περασούν οι δικοί μου..Είμαι ήδη πίσω από την γέφυρα νίκησα ενα Gatekeeper πάμε σε λίγο να δούμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε..

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στις μάχες τι κάνω τραγικά λάθος και χάνω ακόμα κι απ τις κάμπιες;

Εκτός απ το διπλό βελάκι/space+βελάκι για dodge και το σωστό timing για hit υπάρχει κάποιο άλλο trick;

Υπομονή και άμυνα. Επίσης, υπομονή μέχρι να ανέβεις level, πχ είμαι level 10 νομίζω και αυτά τα κωλο-ghouls με σακατεύουν ακόμα... όσο σκέφτομαι τη 1η φορά που πήγα να τα σκοτώσω στο level 2 :lol:

Μπορείς να κάνεις και το κάτω βελάκι πίσω-πίσω γρήγορα. Επίσης, επειδή κάποιοι εχθροί έχουν την τάση να χτυπάνε και να κάνουν πίσω-πίσω μετά, είναι καλό να τους στριμώξεις σε τοίχο ώστε να μη μπορούν να το κάνουν. Α, και πρόσεχε να μη σε περικυκλώνουν.

Δημοσ.

ρε παίδες το υπόλοιπο κομμάτι του σπαθιού πού είναι για να το πάω στον Oscar να δώ τον Don?

• Super Moderators
Δημοσ.

Να παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε τα spoiler για tips και σχόλια για την πλοκή; Είναι πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας ακόμη.

Δημοσ.

Mερικά ακόμα bugs έχω δει τα οποία δεν θα ήθελα να αναφέρω και ναι θα άρχιζα το game από την αρχή αν βγει κανά patch και λέει ότι διορθώνει αυτά τα bugs..Προσωπική άποψη είναι πως μην αφήνετε τα side-quests καθώς είναι δύσκολα τα πράματα μετά και ακομά και 1-2 Potion ή 1-2 skills παραπάνω ίσως σε σώσουν..

Δημοσ.
Υπομονή και άμυνα. Επίσης, υπομονή μέχρι να ανέβεις level, πχ είμαι level 10 νομίζω και αυτά τα κωλο-ghouls με σακατεύουν ακόμα... όσο σκέφτομαι τη 1η φορά που πήγα να τα σκοτώσω στο level 2 :lol:

Μπορείς να κάνεις και το κάτω βελάκι πίσω-πίσω γρήγορα. Επίσης, επειδή κάποιοι εχθροί έχουν την τάση να χτυπάνε και να κάνουν πίσω-πίσω μετά, είναι καλό να τους στριμώξεις σε τοίχο ώστε να μη μπορούν να το κάνουν. Α, και πρόσεχε να μη σε περικυκλώνουν.

Μάλιστα. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο κόλπο, απλά είμαι άθλιος στα action games :P

Θα προσπαθήσω να προπονηθώ λίγο γιατί κρίμα είναι να το παρατήσω λόγω των μαχών.

Δημοσ.

Κωλοαξίζει, μη το αφήσεις!! Κάθε φορά που ανεβαίνεις level, ανεβαίνει και η ζωή σου, θα φτιάξεις το χαρακτήρα και δε θα μασάς εύκολα μετά ^^

Εννοείται έχε ασπίδα, αλλιώς θα τρώς πολύ ξύλο ^^

Δημοσ.

Παιδιά έχω τις κάτωθι απορίες σχετικά με το παιχνίδι και θα ήθελα να με βοηθήσετε,

Εκτός το μοναστήρι μπορούμε να πάμε πουθενά αλλού στην αρχή για να επιλέξουμε χαρακτήρα mage ή warrior ???

Στο μοναστήρι γίνεται εκπαιδευση για μάγους αποκλειστικά ή μπορούμε να τον κάνουμε και warrior???

Υπάρχει ξεχωριστό μέρος για εκπαίδευση warrior???

Επίσης όταν κλέψεις κάτι και σε δουν μετά δεν σου μιλάνε. Για πόσο καιρό δεν σου μιλάνε??? Γιατί αν δεν σου ξαναμιλάνε και κρατάνε μούτρα θα χάνουμε quest.

Έχετε παίξει με μαγικά να μου πείτε αν βολεύουν στη μάχη??? Η μήπως είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο το σπαθάκι με την ασπιδούλα????

Το quest στο μοναστήρι το έχετε περάσει????

Κανένα καλό walkthrough γνωρίζετε????

Εύυυυυυυυυυυυυυυυυχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις walkthrough? χαχα μόνος σου πέρνα τα...το αν θα κάνεις μάγο η πολεμιστή είναι δική σου επιλογή,δέν σε υποχρεώνει κανεις...και μπορείς να κάνει και τα 2 φυσικά...δεν είναι αναγκη να πάς στο μοναστίρι η κάπου συγκεκριμένα.το παιχνίδι απλα σε αφήνει να κάνει ΌΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!! έχεις παίξει Gothic? προχοράει απο μόνο του ανάλογα τις πράξεις σου.

Δημοσ.

Προσπαθήστε να πάρετε όλα τα quests(Ηarbor City,Monastery,Bandit Camp) αλλά μου φαίνεται πως αν σε πιάσουν στο monastery σου ακυρώνει όλα τα άλλα quest οπότε προσοχή.Έγω διάλεξα Bandit αλλά έκανα και quest στο Harbor City..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...