john2gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 PC vs X360 Comparison http://www.videogameszone.de/aid,696485/Risen-Grafik-Vergleich-zwischen-PC-und-Xbox-360-Version/Special/?menu=browser&mode=article&article_id=696485&entity_id=219665&image_id=1201013&page=1&order=
Tuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ευτυχώς άκουσα τα σχόλια κάποιων και δε το κατέβασα καν για το XBOX. Μέρα με τη νύχτα !! ( και να ταν μόνο στα γραφικά η διαφορά...πολλά προβλήματα και με χειρισμό λένε στο xbox )
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αυτό δείχνει και πόσο πίσω έχει μείνει η τεχνολογία στις κονσόλες στην απόδοση των γραφικών. Πάντως το eurogamer το έθαψε κανονικά βάζοντας του ένα περιποιημένο 4/10 http://www.eurogamer.net/articles/risen-review αλλά τι να ξέρουν τα φλώρια από rpg.
john2gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Primary platform ήταν το PC οπότε λογικό να θάψουν την X360 έκδοση. Επίσης, τα γραφικά δεν δικαιολογούνται για το X360. Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό). Σαν παιχνίδι πάντως, είναι κλασικό για τα δεδομένα της Piranha Bytes. Σε όποιον άρεσε δηλαδή η σειρά Gothic θα γουστάρει, σε όποιον δεν του έκανε κου-κου, θα πει ότι είναι μούφα.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Και έλεγα να το παίξω στο 360 ρε γαμώτο... το γραφείο με κουράζει...
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Και η γνώμη του ign που είναι αρκετά θετική. Σίγουρα αυτός που το δοκίμασε εκεί είναι οπαδός των gothic http://pc.ign.com/articles/103/1031079p1.html ακόμα περιμένω το game από το play.com
ilos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό). Και που να δεις το τραγικό bug στο rendering με τους shaders σε geforce 7xxx series. Το έβαλα για πλάκα στο 2ο pc και νόμιζα ότι έπαθα καταρράχτη! Anyway μάλλον ετοιμάζονται drivers της nvidia για το συγκεκριμένο θέμα (καθώς οι κακές γλώσσες λένε ότι το bug προϋπήρχε σε όλους τους drivers απλώς κανένας δεν το έκανε exploit), ίσως και κάποιο patch από την PB.
Tuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Primary platform ήταν το PC οπότε λογικό να θάψουν την X360 έκδοση. Επίσης, τα γραφικά δεν δικαιολογούνται για το X360. Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό). Σαν παιχνίδι πάντως, είναι κλασικό για τα δεδομένα της Piranha Bytes. Σε όποιον άρεσε δηλαδή η σειρά Gothic θα γουστάρει, σε όποιον δεν του έκανε κου-κου, θα πει ότι είναι μούφα. Μπα, εμένα δε μου άρεσε κανένα Gothic, αυτό εδώ όμως είναι ΤΡΕΛΑ Τα 1-2 απλά δε κάθισα καν να τα δω και πλέον δε μπορώ να κάτσε να τα παίξω με τίποτα. Το 3 το έπαιξα 5-6 ώρες και βαρέθηκα. Αυτό εδώ όμως, δε ξέρω..θες το τοπίο, θες το σενάριο, τη κίνηση και τη μάχη που είναι βελτιωμένες..το θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!
godlike Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Το παρήγγειλα και γω σαν φανατικός των games της Piranha. Αναμένουμε το δεματάκι από το play λοιπόν.
scorpion8283 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τωρα αν πω οτι δεν με χαλαει καθολου που η εκδοση για κονσολες δεν ειναι καλη, θα με παραξηγησει κανεις?? Το παιχνιδι φτιαχτηκε για Pc:-D, και εγινε port-"ας το βγαλουμε και...." σε κονσολα... Και οχι το αντιστροφο
Tuko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Όοο το παίζεις, τόσο γουστάρεις Εν τω μεταξύ είναι μεγάλοι χασισολάτρες στην PB.
manost Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Έχει βρεθεί καμιά λύση για όσους δεν μπορούν να δουν τον χάρτη;
antonl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Στις μάχες τι κάνω τραγικά λάθος και χάνω ακόμα κι απ τις κάμπιες; Εκτός απ το διπλό βελάκι/space+βελάκι για dodge και το σωστό timing για hit υπάρχει κάποιο άλλο trick;
ilos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ είναι μεγάλοι χασισολάτρες στην PB. Αχαχαχα ναι. Θυμάμαι μάλιστα μια φάση στο gothic 2 που το χόρτο που σου έδινε το bulletime effect μου φάνηκε χρήσιμο για να ξεφύγω από ένα glitch σε μια σπηλιά (είχα κολλήσει πίσω από κάτι crates ενώ έπρεπε να είχα ενεργοποιήσει ένα hidden switch πρώτα). Αθάνατα bugs. Εν τω μεταξύ το fix για geforce 7xxx είναι θέμα ημερών. Για γενικότερο performance lift ούτε λόγος (πλην της περπατημένης αναβάθμισης σε 58xx series).
scorpion8283 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Aφηστε μας μωρε με το κω...παιχνιδο...Παω καθε μερα στη(ις) δουλεια(ες) με πρησμενα ματια σαν ζακι....Θα τους κανω μηνυση εκει στην PB...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.