Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol: Ευτυχώς άκουσα τα σχόλια κάποιων και δε το κατέβασα καν για το XBOX. Μέρα με τη νύχτα !! ( και να ταν μόνο στα γραφικά η διαφορά...πολλά προβλήματα και με χειρισμό λένε στο xbox )
Δημοσ.

Αυτό δείχνει και πόσο πίσω έχει μείνει η τεχνολογία στις κονσόλες στην απόδοση των γραφικών. Πάντως το eurogamer το έθαψε κανονικά βάζοντας του ένα περιποιημένο 4/10

http://www.eurogamer.net/articles/risen-review

αλλά τι να ξέρουν τα φλώρια από rpg.

Δημοσ.

Primary platform ήταν το PC οπότε λογικό να θάψουν την X360 έκδοση. Επίσης, τα γραφικά δεν δικαιολογούνται για το X360. Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό).

Σαν παιχνίδι πάντως, είναι κλασικό για τα δεδομένα της Piranha Bytes. Σε όποιον άρεσε δηλαδή η σειρά Gothic θα γουστάρει, σε όποιον δεν του έκανε κου-κου, θα πει ότι είναι μούφα.

Δημοσ.
Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό).

Και που να δεις το τραγικό bug στο rendering με τους shaders σε geforce 7xxx series. Το έβαλα για πλάκα στο 2ο pc και νόμιζα ότι έπαθα καταρράχτη! Anyway μάλλον ετοιμάζονται drivers της nvidia για το συγκεκριμένο θέμα (καθώς οι κακές γλώσσες λένε ότι το bug προϋπήρχε σε όλους τους drivers απλώς κανένας δεν το έκανε exploit), ίσως και κάποιο patch από την PB.

Δημοσ.
Primary platform ήταν το PC οπότε λογικό να θάψουν την X360 έκδοση. Επίσης, τα γραφικά δεν δικαιολογούνται για το X360. Παράπονα έχω κι από την PC έκδοση (τι σκ@τά, όλα περίπου τα φύλλα είναι sprites που περιστρέφονται ενώ κινείσαι... ακόμα κι η ομίχλη. Δηλαδή από ένα σημείο και μετά καταντάει τραγικό).

Σαν παιχνίδι πάντως, είναι κλασικό για τα δεδομένα της Piranha Bytes. Σε όποιον άρεσε δηλαδή η σειρά Gothic θα γουστάρει, σε όποιον δεν του έκανε κου-κου, θα πει ότι είναι μούφα.

Μπα, εμένα δε μου άρεσε κανένα Gothic, αυτό εδώ όμως είναι ΤΡΕΛΑ :)

Τα 1-2 απλά δε κάθισα καν να τα δω και πλέον δε μπορώ να κάτσε να τα παίξω με τίποτα. Το 3 το έπαιξα 5-6 ώρες και βαρέθηκα.

Αυτό εδώ όμως, δε ξέρω..θες το τοπίο, θες το σενάριο, τη κίνηση και τη μάχη που είναι βελτιωμένες..το θεωρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!

Δημοσ.

Τωρα αν πω οτι δεν με χαλαει καθολου που η εκδοση για κονσολες δεν ειναι καλη, θα με παραξηγησει κανεις??

Το παιχνιδι φτιαχτηκε για Pc:-D, και εγινε port-"ας το βγαλουμε και...." σε κονσολα...

Και οχι το αντιστροφο :eek:

Δημοσ.

Στις μάχες τι κάνω τραγικά λάθος και χάνω ακόμα κι απ τις κάμπιες;

Εκτός απ το διπλό βελάκι/space+βελάκι για dodge και το σωστό timing για hit υπάρχει κάποιο άλλο trick;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ είναι μεγάλοι χασισολάτρες στην PB.

Αχαχαχα ναι. Θυμάμαι μάλιστα μια φάση στο gothic 2 που το χόρτο που σου έδινε το bulletime effect μου φάνηκε χρήσιμο για να ξεφύγω από ένα glitch σε μια σπηλιά (είχα κολλήσει πίσω από κάτι crates ενώ έπρεπε να είχα ενεργοποιήσει ένα hidden switch πρώτα). Αθάνατα bugs.

Εν τω μεταξύ το fix για geforce 7xxx είναι θέμα ημερών. Για γενικότερο performance lift ούτε λόγος (πλην της περπατημένης αναβάθμισης σε 58xx series).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...