Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει bugs που δεν το καθιστουν unplayable αλλα είναι αρκετα σοβαρα...

1. Οποιος εχει καρτα γραφικων της nvidia σειρας 6 και 7 να το αποφύγει για την ώρα μιας και ένα major bug δημιουργεί ενα είδους dark fog στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην βλέπεις την τύφλα σου σε κάποια μέρη

2. Για άγνωστο και μη προφανή λόγο σε κάποια PCs δε φαινονται τα quests στο log book σε αλλα ούτε ο χάρτης

3, Κάποιοι άλλοι όταν πουλάνε αντικείμενα δεν κερδίζουν καθόλου gold

και καποια αλλα που αφορουν μάχες πχ πεθαίνεις με ένα χτύπημα glitches σε επιθέσεις κλπ

Κατα τ'αλλα καλό φαίνεται: Ενδιαφέρουσα πλοκή, achievements. ελάχιστο loading, save σε 1 Δευτερόλεπτο!!! Οχι μαχη του στυλ κλικ κλικ κλικ κλικ.. Πολυ καλά γραφικά εφε και ατμόσφαιρα (gothic)

Δημοσ.

Το combat system, ειναι αρκετο ψαγμενο, ειδικα οταν μονομαχεις με αλλους χαρακτηρες και εισαι σε χαμηλo level, θυμιζει action καταστασεις....Θυμιζει αρκετα Gothic 1 σε αυτον τον τομεα (προσωπικα το θεωρουσα απο τα καλυτερα στοιχεια του παιχνιδιου)

Το στυλ παιχνιδιου, τα level up και ολα τα συναφη, ειναι παρομοιας φιλοσοφιας με ολων των Gothic...:-D :-)

Σκεφτειτε το σαν ενα πααααρα πολυ καλο..."Gothic 4" , απλα σε εναν αλλο κοσμο...

Συγκριτικα με το Gothic 3, περα απο το πρωφανες, που ειναι τα γραφικα, ειναι κλασεις εξελιγμενο (ειδικα τα loading-saving times:-) )

Με 4870Χ2, ειναι παρα πολυ ομαλο (και ειμαι πολυ αυστηρος-απαιτητικος στο framerate) σπανια πεφτει κατω απο 30...(Ε8300,4GB RAM)

Για τα οποια Bugακια, παρτε το αυθεντικο, γιατι θα ακολουθησουν και patches...

Στα μαγαζια σε κανονικη εκδοση, ξερει κανεις ποτε θα το φερουν εδω?Το θελω για την Gothic συλλογη μου σε full εκδοση...

Δημοσ.

τα bug που ανέφερα είναι απο το επίσημο forum του παιχνιδιου και τα εχουν παραδεχτει επίσημα...οπως ανακοινώνουν θα διορθωθουν το συντομοτερο δυνατο...

Δημοσ.

Παίδες να ρωτήσω κάτι θέλω τον θείο μου.όποιος μπορεί ας μου στείλει προσωπικό μηνυμα.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν αντιμετωπίζω κανένα από τα bugs.

Επίσης είναι η δεύτερη φορά που ένιωσα την ανάγκη να κάνω force το Vsync (η πρώτη ήταν στο Chronicles Of Riddick: Dark Athena). Το tearing (ειδικά όταν τρέχει ο χαρακτήρας) είναι εντελώς σπαστικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ευτυχώς Rivatunner + Vsync + D3DOverrider = Heaven ;)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα ναι έτσι και στο αυθεντικό...αλλά εκείνο που με ενοχλεί αφάνταστα είναι οι υπότιτλοι στο πάνω μέρος σαν ψείρες.

Δημοσ.
Έτσι είναι κι η review code οπότε μην περιμένεις αλλαγές στο θέμα υπότιτλων. Εκτός κι αν βγει κάνα patch ή Mod

Ωχ κριμα ειναι κουραστικο ειναι και τα αγγλικα μου λιγο ξεπερασμενα anyway μαλλον κανενα mod οπως ειπες ισως..ειδομεν.

Πολυ ωραια το πρωτο γουρουνι που συναντησα μου ξαναθύμισε για τα λατρεύω την PB..με ξάπλωσε με δυο hit...

Δημοσ.

Καμία σχέση. Οι μάχες είναι ΓΑΜΑΤΕΣ.

Άμα κάνεις άμυνα, θα το ξαπλώσεις εσύ το γουρουνάκι. Κάνε μπλοκ και αντεπίθεση τη κατάλληλη στιγμή, ξανά μπλοκ κτλπ.

Επίσης, μπορείς να πας αριστερά-δεξιά την ώρα που πάει να χτυπήσει ο εχθρός και να του βγεις από το πλάι όπου θα του ρίξεις χτυπήματα που...θα πονέσουν ;)

Δημοσ.

Αδικαιολόγητα βαρύ (όπως και το gothic 3 όταν βγήκε + κάποια glitches με τα shadows) αλλά τρομερά εθιστικό. Μιλάμε για τον γνήσιο απόγονο του G2. Οι μάχες πιο polished από ποτέ είναι πάνω στις αρχές του gothic. Δηλαδή προσοχή στα mobs, 2-Hander Rulez και μάλλον τα high-level spells overpowering.

Δημοσ.
Αδικαιολόγητα βαρύ (όπως και το gothic 3 όταν βγήκε + κάποια glitches με τα shadows) αλλά τρομερά εθιστικό. Μιλάμε για τον γνήσιο απόγονο του G2. Οι μάχες πιο polished από ποτέ είναι πάνω στις αρχές του gothic. Δηλαδή προσοχή στα mobs, 2-Hander Rulez και μάλλον τα high-level spells overpowering.

...παντως γουσταρει τα clockαρισμενα μηχανακια....;)

Αισθητη η ελλειψη AA, με spritακια να τρεχουν ανεμελα εδω και κει, but who cares...

Προσοχη στους "δασκαλους-εκπαιδευτες"...δεν σε μαθαινουν παντου τα ιδια...

To plaisio το εχει για προπαραγγελια κατω απο 35Ε!!

Δημοσ.
...παντως γουσταρει τα clockαρισμενα μηχανακια....;)

Και εγώ νόμιζα ότι ίσως είμαι cpu bound μέχρι που είδα το scaling εδώ. Συμπέρασμα το game χρειάζεται και απο τα 2 και καλά κλόκια αλλά και μια πολύ δυνατή vga.

Υ.Γ. Η 5850 είναι μακράν η καλύτερη value for money. Διπλά fps = έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την γιαγιά 8800gtx.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...