Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εστειλε ο θειος την ρωσικη.Πηρα τα αρχεια αγγλικου ηχου απο την εκδοση χ360,τα εριξα μεσα,ενεργοποιησα και τους υποτιτλους και voila αγγλικη εκδοση.

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου εστειλε ο θειος την ρωσικη.Πηρα τα αρχεια αγγλικου ηχου απο την εκδοση χ360,τα εριξα μεσα,ενεργοποιησα και τους υποτιτλους και voila αγγλικη εκδοση.

fearwhatnow μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες σε pm για το convert russian to english ???

Δημοσ.

Έχει ήδη βγει η Αγγλική.

Μετά από 1,5 ωρίτσα......ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ !!!

Θα πω περισσότερα αύριο, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!

Δημοσ.

Λοιπόν...το παιχνιδάκι ΤΑ ΣΠΑΕΙ...

Πολύ όμορφο περιβάλλον, μια χαρά χειρισμός οι μάχες θέλουν μυαλό ( όχι κλικ-κλικ γεια σας ), πρέπει να κάνεις άμυνα και αντεπίθεση κλπ, το inventory είναι καλοσχεδιασμένο όπως και τα υπόλοιπα μενού του παιχνιδιού.

Η ιστορία ενδιαφέρουσα και φαίνεται ότι οι πράξεις σου έχουν τις ανάλογες συνέπειες. ( μέσα σε 4-5 ώρες το έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές αυτό !! )

Επίσης, ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις ;)

Δε θέλω να φανερώσω πράγματα...ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αγοράστε το, θα έλεγα εγώ, όταν με το καλό κυκλοφορήσει επίσημα.

Αν πράγματι είναι τόσο ενδιαφέρον όσο φαίνεται, είναι κρίμα να μη στηριχτεί ένα studio που τα έσπασε με μεγάλο παραγωγό για να κάνει τα πράγματα όπως νομίζει αυτό καλύτερα.

Δημοσ.
Αγοράστε το, θα έλεγα εγώ, όταν με το καλό κυκλοφορήσει επίσημα.

Αν πράγματι είναι τόσο ενδιαφέρον όσο φαίνεται, είναι κρίμα να μη στηριχτεί ένα studio που τα έσπασε με μεγάλο παραγωγό για να κάνει τα πράγματα όπως νομίζει αυτό καλύτερα.

Οι δημιουργοι των Gothic?

Ιεροσυλια να μην το αγορασω...Και δεν μιλαω μονο και μονο για..ηθικους λογους :X

Απλα, αν ειναι οσο καλο ακουγεται(και εξισου καλο με τα Gothic..), θελω να δω και αλλα παρομοια παιχνιδια...Μαζι με το Witcher, τα στανταρακια μου για φετος...

Ας πιω και κανα ποτο λιγοτερο τα Σαββατα...!!!!!!!

Piranha Bytes: RESPECT

Aπο επιδοσεις, πως τα παει?Εχει δοκιμασει κανεις 2πυρηνες?

Δημοσ.

το επαιξα μια ωρίτσα χθές. Τα γραφικά ωραία αλλά κατα τα άλλα μεγάλη έλλειψη πρωτοτυπίας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην συνέχεια αλλά μου μοιάζει ξαναζεσταμένο φαγητό.

Δημοσ.
το επαιξα μια ωρίτσα χθές. Τα γραφικά ωραία αλλά κατα τα άλλα μεγάλη έλλειψη πρωτοτυπίας. Δεν ξέρω τι γίνεται στην συνέχεια αλλά μου μοιάζει ξαναζεσταμένο φαγητό.

Ετσί μας αρέσει να είναι κάποιο rpg που βγάζει η piranha...φερτέ μας gothic και ας είναι και ξαναζεσταμένο.. :D

Δημοσ.

Επειδή έχω συμπληρώσει 10+ ώρες ήδη...το παιχνίδι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !! Δώστε του λίγο χρόνο, θα σας αποζημιώσει!

Δημοσ.

Συνήθως τρέχει με 60άρι σε 2048x1536. Υπάρχει λίγο stuttering και μερικά σκαμπανεβάσματα (νέοι drivers θα το διορθώσουν λογικά αυτό) και αρκετά από τα εφέ (όπως οι κεραυνοί ή το σκάσιμο των κυμμάτων) είναι με 30 καρέ.

Seems promising πάντως και είναι κλασικό "Piranha Bytes" game ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ----------

Κυκλοφόρησε και το demo του ;)

http://www.worldofrisen.de/?section=newsdetail&id=728

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...