Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Risen High- Res texture pack stones and walls

Jacko2's Risen High res Texture-Pack (Stones and Walls) V1.0

All stone and wall textures were edited. All stairways, walls, floors, altars, ruins, stones, rocks and mountains got new textures with more details and were put in a high-resolution format, so they won't get blurry if you approach them.

Only to use with a min of 3GB RAM and 768MB VRAM!

Download: mirror 1 / mirror 2 (415MB)

How to install:

- Unpack the downloaded archive (with WinZip, WinRar, 7-zip or something).

- Download "RisenAppData.zip":

- Unpack RisenAppData.zip, execute the unpacked "RisenAppData.cmd" -> a folder is opened, in that folder the mod has to be copied

- Copy the unpacked Mod (the whole folder) into the folder (create if it dowsn´t exist):

(Vista/Win7) C:\User\Username\AppData\Local\Risen\data\images\l evel

(Win XP) C:\documents and settings\username\local settings\application data\Risen\data\images\Level

Original

vanilla2.jpg

Mod

neu2e.jpg

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα χθες και εγω! Τελικά πρόκειται για ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αν και στο τέλος μας απογοητεύει λιγάκι. Η τελική σκηνή κάθε άλλο παρά αντάξια της γενικής εικόνας του παιχνιδιού είναι. Τεσπα, ελπιδοφόρο τουλάχιστον είναι ότι ανεβαίνει ξανά το επίπεδο στα rpg...

Δημοσ.

Εχώ φτάσει πλέον στο chapter 4 και στο sword το έχω ανεβάσει σε lvl7. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν βρίσκω trainer να το ανεβάσω παραπάνω. Ο τελευταίος που έδωσε training ήταν ο craig στο bantit camp. Στο harbor ο trainer δεν δίνει τπτ ούτε καν strength. Ξέρει κανείς τι γίνετε?

Δημοσ.

για καποιο λογο δεν με αρεσε αυτο το παιχνιδι

κατι οι μαχες που τις βρισκω βαρετες, το σεναριο κουραστικο

δεν ξερω, απο το oblivion εχω να δω rpg που να με αρεσει πραγματικα

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το game. Εξευρένησα σχεδόν κάθε γωνία του χάρτη και ολοκλήρωσα όλα τα side quest που υπήρχαν. Νομίζω ότι το chapter 1 και 2 είναι τα καλύτερα στο game με το άπειρο explore που κάνεις και με τις πανέμορφα quest που βρίσκεις.

Αν και δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο είναι ότι πρέπει για κάποιον που του αρέσουν τα gothic game. Το τελευταίο boss πάντως ήταν αρκετά εύκολο.

Δημοσ.
για καποιο λογο δεν με αρεσε αυτο το παιχνιδι

κατι οι μαχες που τις βρισκω βαρετες, το σεναριο κουραστικο

δεν ξερω, απο το oblivion εχω να δω rpg που να με αρεσει πραγματικα

Kι εγώ λόγω μαχών το παράτησα.

Πάντως δοκίμασε και το Dragon Age. Πιστεύω είναι το παιχνίδι που θα σε κάνει να γουστάρεις ξανά rpg, μετά από χρόνια όπως φαίνεται :-)

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη βρήκα τις μάχες αρκετά ενδιαφέρων. Δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση το ύφος και το σύστημα μάχης του risen με αυτό του dragon age που από τι έχω καταλάβει βασίζετε σε κανόνες.

Ητάν και αρκετά δύσκολες και κάθε mob ήθελε και μια τακτική για να βγούνε. Και αρκετά πιο βελτιωμένες από το gothic2 και 3. Ιδίως το 3 ήταν τελείως arcade οι μάχες του.

Ιδίως οι μάχες με τους lizardmen μέχρι να μαζέψεις την titan armor ήταν εκνευριστικά δύσκολες.

Δημοσ.

Δέν κατάφερα ποτέ να τερματίσω το παιχνίδι και αυτό οφείλεται σε κάποια απαίσια bugs που συνάντησα.Κύριοι,το παιχνίδι κλέβει και δέν ντρέπεται γι αυτό!

Είχα lvl5 στο sword και ήθελα να κάνω training για lvl6 έτσι ώστε να χρησιμοποιώ bastard class σπαθιά με το ένα χέρι.Τυχαία βρέθηκα στο bandit camp και βρίσκω τον χαρακτήρα που κάνει την εκπαίδευση.Η λογική λέει (και σύμφωνα με την εμπειρία που αποκόμισα απο το παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή) οτι ασχέτως της περιοχής που θα κάνεις το training,ο εκπαιδευτής θα αναβαθμίσει το ability απο χ σε χ+1 με το ανάλογο αντίτιμο...

Ε λοιπόν,ενώ ήμουν lvl5 όπως είπα υπήρχε επιλογή για training lvl4 (lvl3->lvl4).Δέν έδωσα σημασία,το πάτησα,κοιτάω τα στατιστικά,βλέπω 6 τελείες (lvl6 υποτίθεται)...άλλα απο bastard sword δέν...

Save->exit->load->lvl4(!!!) και 4 τελείες πλέον στον χαρακτήρα.Με λίγα λόγια έφαγα downgrade και πλήρωσα και απο πάνω.

Δεύτερο bug,η καταμέτρηση xp points και το lvl up system γενικότερα!Βρισκόμουν κοντά στους 53k πόντους για το lvl up,σκοτώνω 2~3 war crickets και πάω 53k+.Επειδή κάτι έτυχε και ήθελα να φύγω άμεσα,δέν έκανα save και βγήκα απο το παιχνίδι.Στο επόμενο load μου ζήταγε 58k πόντους!!!

Κάπου εκεί κάτι κλώτσησε μέσα μου,κατέβασα ένα trainer+11 και του άλλαξα τα φώτα...

Δημοσ.

Ιδίως οι μάχες με τους lizardmen μέχρι να μαζέψεις την titan armor ήταν εκνευριστικά δύσκολες.

Τι να πω εγώ ο Π@ΠΑΡΑΣ που νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες τα Titan equipments μονάχα αν τα μάζευες όλα. Και μου έσπασαν τα νεύρα οι Lizardmen στο τέταρτο μέρος και έλεγα <<Μα τι σκ@τά γίνεται ρε γμτ και ψοφάω έτσι εύκολα>>. Μόλις έβαλα στο τέλος όλα τα Titan... γελούσα με την κατάντια :P

Δημοσ.

Με τους περισσότερους εχθρούς όπως και τους Lizardmen δουλεύει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το να κάνεις γρήγορα πίσω και να κάνεις τη κίνηση που φορτίζει το σπαθί ( το πάει πίσω από το κεφάλι και το κατεβάζει με δύναμη μπροστά ). Αν θυμάμαι καλά κρατώντας το αριστερό κλικ.

Αυτή τη κίνηση και μόνο και τους τρως 2-2 και 3-3 μαζί ^^ Χτυπάς, πίσω, χτυπάς, πίσω.

Δημοσ.

επειδη μου αρεσαν πολυ τα gothic 1 και 2 αποφασισα και γω να παρω το παιχνιδι..

Δυστηχως ομως αντιμετοπιζω ενα προβλημα και ετσι προς το παρον το εχω σταματισει...με το που ξεκινησα παρατηρησα οτι πολυ ηχοι δν ακουγοντουσαν πχ το βαδισμα του παιχτη, οι κραυγες των τερατων , ο ηχος του σπαθιου οταν κανεις μια επιθεση...ειναι το πρωτο παιχνιδι που παρατηρω το συγκεκριμενο προβλημα..

Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια λυση..το μονο που σκευτομαι να κανω ειναι update στους drivers της καρτας ηχου (ειναι εσωτερικη νομιζω..μαζι με την μητρικη)ομως δν ξερω που θα τους βρω...πατωντας dxdiag στην γραμμη εντολων και επιλεγοντας την καρτελα ηχος μου παρουσιαζονται οι εξης πληροφοριες:

συσκευη: sigmaTel audio

id συσκευης :HDAUDIO\FUNC_01 .......

προγραμμα οδηγησης :sthda.sys

μπορει καποιος να με βοηθησει?

edit: επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν στις επιλογες του παιχνιδιου παταω audio μου εμφανιζει 7 ! ηχεια ενω εχω 2 και ενα γουφερ

edit2:το προβλημα λυθηκε...ο τυπος των ηχειων αλλαζε αυτοματα σε 7.1 και ετσι οι ηχοι επρεπε να ακουστουν απο ηχεια τα οποια δεν υπαρχουν...βρηκα το προγραμμα που δημιουργουσε το προβλημα και το εσβησα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια πως γινεται ενα παιχνιδι με μηχανη γραφικων παρομοια με του gothic 3 δηλαδη 3ετίας να ειναι τοσο oldschool σε γραφικα και να μου κολλαει κιολας (πεφτουν τα fps στο 30) στα 1920χ1080 με τα settings στο medium... Q6600 2.4, 4gb ram 800mhz, GTX 275 896mb. Ενω παιζω το dragon age που εχει γραφικάρες ολα full και αναλυση 1920 και δεν εχει κολλησει ποτε (60fps σταθερα και ακατεβατα).

Α επισης βρηκα ενα tweak σ'ενα site για να φορτωνει πιο γρηγορα το παιχνιδι...στο φακελο του game "...\Risen\data\extern\videos" εχει ενα αρχειο logo.ini. Καντε το ενα backup και μετα σβηστε οτι εχει μεσα το αρχικο και save.

Πλεον δεν εχετε τα videos οταν ξεκιναει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...