reinhart84 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Οχι και αψογο...τα χει τα Bugακια του...Τα πρώτα 2 chapters ειναι τελεια μετά μας τα χαλάνε...Σαν να τους κυνηγούσαν εκδοτες εκδοτικοι οικοι και ο Τριανταφυλλοπουλος παρέα...
chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Συνέχει εντυπώσεων. Πλέον αφου έκανα ότι μπορούσα για το lvl μου στα swap πήγα προς harbor μεριά. Εντυπωσιακή πόλη και πιο εντυπωσιακό είναι γενικά το στήσιμο του νησιού. Αν και νομίζω ότι ο κόσμος του είναι σχετικά μικρός από τι μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα gothic αλλά νομίζω ότι είναι πιο γεμάτος. Απίστευτες λεπτομέρειες ιδίως αν πάτε σε κάποιο δάσος η παραλία. Είναι το μόνο παιχνίδι που μου έχει ζορίσει τόσο πολύ το pc αλλά το παίζω με όλα τα detail στα high και χ16. Μου άρεσε και αυτή η έξυπνη κίνηση που έχουν κάνει και σου απαγορεύει να μπεις στο νερό. Αν προχωρήσεις αρκετά στην θάλασσα βγαίνει ένα τέρας και σε τρώει και σε φτήνει ξανά στην παραλία αλλά ζωντανό. Αν πέσεις τώρα στο λιμάνι μέσα στο νερό κάνεις ότι πνιγεσε και σε πετάει έξω στο λιμάνι μετά από λίγι μισολιπόθυμο. Μέχρι στιγμής πάντως προσπαθώ να μείνω όσο πιο πολύ ουδέτερος μπορώ και δεν έχω επιλέξει στρατόπεδο.
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω γιατί έφτασα σε σημείο στο λιμάνι που πρέπει να διαλέξω πλευρά. Αν πάω με τους order μετά θα μπορώ να πάω στο bantit camp στο swap που έχω αφήσει κάτι quest?
john2gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όχι λογικά. Πχ εγώ πήγα με τους bandits και όταν μίλησα με τον Carlos έγιναν abort όλα τα υπόλοιπα quests που αφορούσαν τους Order. Επίσης στο Monastery δεν με καλοδέχτηκαν και υπήρχαν ελάχιστα διαθέσιμα quests (μιας και ήδη είχα διαλέξει πλευρά). Στο Harbor αν θυμάμαι καλά πρέπει να συμπληρώσεις έναν αριθμό από quests για να πάρεις πλευρά. Εγώ είχα κάνει 2 των Orders και όλα των Bandits μέχρι να διαλέξω την πλευρά που ήθελα (πρόσεχα τα 2 quests των Order να μην έχουν επίπτωση στα αντίστοιχα των Bandits όμως).
wgibson Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 με την μαχη τι κανω ρε παιδια που με σκοτωνουν τα σκαντζοχοιρακια.... ειναι θεμα τακτικης? τι τιπς εχετε? σας ευχαριστω!
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στην αρχή νομίζω οι μάχες είναι φοβερά δύσκολες. Δεν νομίζω να υπάρχει στατηγική πέρα από το save την άμηνα και να περιμένεις ποτε θα χαλαρώσει για να του ρίξεις. Είναι τόσο δύσκολο μέχρι εκνευρισμού . Πάντως ήθελα να πάω με τους bantit αλλά γενικά σαν ύφος μου ταιριάζουν οι order. Το κακό με τους order είναι ότι το δεν βλέπω το staff που κουβαλάνε καλύτερο από το σπαθι και δεν νομίζω να είναι και τόσο αποτελεσματικό στις τελικές μάχες.
antonl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 wgibson όπως με συμβούλεψαν εμένα, χρησιμοποίησε τρελά το δεξί click (άμυνα) και κάνε υπομονή στις μάχες. Αν δεις ότι ζορίζεσαι με κάποιους συγκεκριμένους εχθρούς, ας τους μέχρι να βρεις ασπίδα στο bandit camp.
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στην αρχή νομίζω οι μάχες είναι φοβερά δύσκολες. Δεν νομίζω να υπάρχει στατηγική πέρα από το save την άμηνα και να περιμένεις ποτε θα χαλαρώσει για να του ρίξεις. Είναι τόσο δύσκολο μέχρι εκνευρισμού . Πάντως ήθελα να πάω με τους bantit αλλά γενικά σαν ύφος μου ταιριάζουν οι order. Το κακό με τους order είναι ότι το δεν βλέπω το staff που κουβαλάνε καλύτερο από το σπαθι και δεν νομίζω να είναι και τόσο αποτελεσματικό στις τελικές μάχες. Οντώς δέν υπάρχει στρατηγική στις μάχες και αυτό στην αρχή γιατί ο χαρακτήρας είναι "πετσοκομμένος" και του λείπουν βασικά skills που αποκτά στην πορεία.Σαν λύση μπορείς να δείς το διπλό dodge (άλμα+δεξιά/αριστερα) για να βρεθείς στην πλάτη του αντιπάλου όταν αυτός κάνει κίνηση για να σε χτυπήσει.Στους πιο αργούς αντιπάλους (moth-σκαντζόχοιρος) βοηθάει,άλλα όχι πάντα και πέρα απο αυτό είναι κουραστικό.Στην πορεία θα έχεις δυνατότητα για parry/break defence. Παραδόξως το σπαθί με βόλεψε περισσότερο απο το staff,ασχέτως αν έκανε λιγότερο damage.Αν μάλιστα αναπτύξεις τα skills του blacksmith και του miner θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τα gold/obsidian deposits και να φτιάξεις πολύ δυνατά ξίφη.
dimann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Για τους φίλους του παιχνιδιού βρήκα αυτόv τον οδηγό που πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ και σας τον παραθέτω, http://guides.gamepressure.com/risen.
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πλέον έχω πάει lvl 10 με το sword σε lvl4. Ελύσα και το οικονομικό πρόβλημα μόλις πήγα το thievery skill στο lvl 2 και έμαθα και το sneaking skill. Μιλάμε όλη το harbor το έγδυσα κανονικά αφού μπηκα σε κάθε σπίτι και τους ξάφρισα κανονικά Τώρα έχω αποφασίσει να πάω στο μοναστήρι και να επιλέξω να πάω με το μέρος των order. Κάτι αλλό που έχω δει στο game είναι ότι κάθε περιοχή που βλέπεις mob μαζεμένα η θα υπάρχει στο βάθος κάποιο chest η θα υπάρχει κάποια cave και αυτό δίνει ένα μεγάλο ενδιαφέρων στο να εξερευνήσεις αρκετά τον χάρτη. Συν και τα treasure chest που βρίσκεις διάσπασρτα που περιέχουν πάρα πολύ καλό loot
wgibson Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 τι κλαση να διαλεξω παιδια ? μαγος δνε θελω να γινω bandit η order? order=paladin??? bandit=warrior/rogue??? σας ευχαριστω
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ αν και αντιπαθούσα το staff που κουβαλάνε οι order τελικά είπα να πάω με το μέρος τους αλλά να συνεχισω να ανεβάζω τα skill του sword και του τόξου. Καλό είναι να κάνεις όλες τις αποστολές σε όλα τα μέρη δλδ να αρχίσεις από το swap από τους bantit μετά να πας harbor από ανατολικά για να μην σε πιάσουν οι order και μετά αποφασίζεις. Μόνο να προσέχεις να μην πάρεις το μέρος κάποιου και να κρατάς τις ισσόροπίες.
fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι στο τέταρτο μέρος, στο σημείο που πρέπει να βρω τα πέντε κομμάτια της titan armor. Κατάφερα να βρω μόνο το ένα(helmet) . Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ να βρω κάν τους priest's tombs! Κάνω κάτι λάθος (ή δεν έχω κάνει κάτι), ή απλά έχω στραβωθεί? Εχω ψάξει και στα υπόλοιπα τέσσερα σημεία του χάρτη...
dimann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μπες στο guide που εδωσα παραπανω και θα βρεις οτι χρειαζεσαι,ειναι τελειος και με χαρτες.
reinhart84 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι στο τέταρτο μέρος, στο σημείο που πρέπει να βρω τα πέντε κομμάτια της titan armor. Κατάφερα να βρω μόνο το ένα(helmet) . Στα υπόλοιπα, δεν μπορώ να βρω κάν τους priest's tombs! Κάνω κάτι λάθος (ή δεν έχω κάνει κάτι), ή απλά έχω στραβωθεί? Εχω ψάξει και στα υπόλοιπα τέσσερα σημεία του χάρτη... Ειναι τα ruins που πρεπει να ψαξεις και έχουν κλειδωμένη πόρτα...Ενας παπας σου δινει το καταλληλο scroll για να ανοιγεις τα barriers...ψαχνοντας το κάθε ruin καλά θα βρεις τα artifacts στον quest map φαινονται οι τοποθεσίες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.