Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε ένα νησί τέρμα ανατολικά (east coast) βρήκα ένα sword κομμάτι και μου λείπει το άλλο 1...που μπορεί να είναι ξέρει κανείς?

Τα ξίφη του παιγνιδιού ειναι 2 το souldrinker και το stormwind(νομίζω)(βέβαια υπάρχουν κι άλλα ξίφη τα οποία τα βρίσκεις ολόκληρα κατευθείαν,τα obsidian όμως είναι μακράν καλύτερα)το ένα είναι bastard το άλλο 2handed,πρέπει να είσαι smithy 3 για να τα φτιάξεις,το κομμάτι του ενός είναι εντελώς βορειοανατολικά και του άλλου εντελώς βορειοδυτικά.

Πάντως το παιγνίδι σε αφήνει λιγο ξεκρέμαστο.. βρήκα τους 5 δίσκους και μετά δε σου λέει να κάνεις κάτι και πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις σα χαζός στο badit camp,harbor town και στον ναό μπας και σου δώσουν κάνα quest,o μάγος μέχρι να πάει το fireball 9 είναι εντελώς για κλωτσιές(2 χτυπήματα κι έχεις αποδημήσει),γενικότερα πολύ προβλέψιμο σενάριο και πολύ κονσολαδικη η αίσθηση του παιγνιδιού

Δημοσ.

Καλό είναι όμως να στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια αυτού του είδους παιχνιδιών γιατι τείνει να εξαφανιστεί. Και εγώ προσωπικά μονο στρατηγικής και RPG παίζω.

Δημοσ.
Καλό είναι όμως να στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια αυτού του είδους παιχνιδιών γιατι τείνει να εξαφανιστεί. Και εγώ προσωπικά μονο στρατηγικής και RPG παίζω.

ναι ρε φίλε έχεις δίκιο, αυτό το παιχνίδι όμως δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω απο τα παλιά. Δεν προσπάθησαν να μας δείξουν τίποτα καινούριο, ούτε τεχνολογικά ούτε σεναριακά. Ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλά ναι συμφωνό οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι αλλα απο το να παίζω άλλες βλακείες καλό είναι και αυτό.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα ξίφη του παιχνιδιου βρήκα σε μια σπηλιά παρατημένο κάτω ένα Berserker's Sword με 80 Damage..Ημουν γύρω στο level 10 όταν το βρήκα στο chapter 1...Απο τότε αυτό χρησιμοποιώ κι είμαι level 18..Βεβαια μέσα στη σπηλιά είχε αρκετά Ghouls και ένα ashbeast..Με λίγη υπομονή όλα τα σκοτώνεις χωρις σχεδόν μάχη εκμεταλευώμενος καποια glitches του στυλ όταν είσαι σε υπερυψώμενη πλατφόρμα και βαράς με τόξο ή βαλίστρα τα ghouls δεν σου επιτιθενται...το ashbeast το βαράς μια απο μακρια και τρεχεις πισω απο κατι φυτά που έχει πιο κάτω και μετά ουτε αυτό σε βλέπει και το καθαριζεις με την βαλιστρα αργα αργα...Η σπηλιά βρίσκεται πηγαίνοντας προς west coast ανάμεσα στα δυο Towers με τους σκελετους μέσα σε έναν καταρρακτη..είναι ενα μικρό ποτάμι που διασχίζεις και στα δεξια έχει ενα καταρρακτη που σκαρφαλώνεις...Κατα λαθος πηγα ως εκει μαζι με όλους τους Fighters που σου δίνουν απο τον DON για να καθαρισεις ενα ruin ετσι ειχα βοήθεια να φτάσω ως εκεί...Το σπαθί παντως κόβει κ**ους χαλαρα...

Δημοσ.
Καλά ναι συμφωνό οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι αλλα απο το να παίζω άλλες βλακείες καλό είναι και αυτό.

Φοβερή απάντηση!:-D Στην ίδια σκέψη είμαι και εγώ!

Δημοσ.

Τα πρώτα 2 κεφάλαια είναι πάρα πολύ ωραία, μετά είναι που χαλάει λίγο.

Και ωραία quests έχει και φοβερά τοπία -νερά κλπ, και μάχες ωραίες, 1 χαρά interface. Γενικά είναι ένα παιχνιδάκι για μένα γύρω στο 80-85%.

Μακάρι να βγαιναν πιο συχνά τέτοια παιχνίδια. Είχα από Witcher να παίξω κάτι ανάλογο. ( αν και το Witcher το θεωρώ λίγο καλύτερο, αλλά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα, έχουν διαφορετικό στυλ )

Δημοσ.
Τα ξίφη του παιγνιδιού ειναι 2 το souldrinker και το stormwind(νομίζω)(βέβαια υπάρχουν κι άλλα ξίφη τα οποία τα βρίσκεις ολόκληρα κατευθείαν,τα obsidian όμως είναι μακράν καλύτερα)το ένα είναι bastard το άλλο 2handed,πρέπει να είσαι smithy 3 για να τα φτιάξεις,το κομμάτι του ενός είναι εντελώς βορειοανατολικά και του άλλου εντελώς βορειοδυτικά.

Πάντως το παιγνίδι σε αφήνει λιγο ξεκρέμαστο.. βρήκα τους 5 δίσκους και μετά δε σου λέει να κάνεις κάτι και πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις σα χαζός στο badit camp,harbor town και στον ναό μπας και σου δώσουν κάνα quest,o μάγος μέχρι να πάει το fireball 9 είναι εντελώς για κλωτσιές(2 χτυπήματα κι έχεις αποδημήσει),γενικότερα πολύ προβλέψιμο σενάριο και πολύ κονσολαδικη η αίσθηση του παιγνιδιού

Μολις βρεις τα discs, τα πας στον Inquisitor και ξεκινας την περιηγηση στο volcano...αργοτερα στις σπηλιες θα βρεις και το Titan sword (Dmg 80-bastard)

Εμενα αυτο που με χαλασε αρκετα, ειναι που δεν μπορεις να κανεις κανενα spell αργοτερα, αν διαλεξεις να πας με τον Don στο harbor city...

Δημοσ.

Καλο σε γενικες γραμμες to παιχνιδακι αλλα πρεπει να πω οτι μου λειπουν πολυ αυτα τα συμπαθητικα πλασματα τα orgs. Μολις ξεκινησα και ελπιζω να το ευχαριστηθω οπως τα προηγουμενα αν και δεν με εχει ενθουσιασει οπως τα Gothig, προς το παρων βεβαια.

Δημοσ.

Κάποια bugs έχουν πλάκα... Πάλευα μ έναν στην αρένα, οπισθοχωρούσε μέχρι που στριμώχτηκε στη γωνία. Οπισθοχώρησε λίγο ακόμα και μπήκε μέσα στο βουνό. Quickload.

Btw όσοι το χουν προχωρήσει λιγάκι, έχουν καμιά πρόταση για το ποια skills είναι πιο χρήσιμα; Είμαι bandit camp (για λίγο ακόμα υποθέτω), lvl 5 ή 6 και δεν έχω κάνει training σε τίποτα μιας και δε μπορώ ν αποφασίσω :P

Δημοσ.

Τα 4 κεφάλαια του παιχνιδιού είναι τα swamps, monastery, harbour city και volcano???

Γιατί αν είναι μόνο αυτά το παιχνίδι μου φαίνεται μικρό. Καλό μεν αλλά μικρό.

Δημοσ.

Μολις το τελείωσα..

Γελοίος τερματισμος...:-(Ευκολο τελευταίο boss...:-(Απιστευτα μικρό παιχνιδι και στο τέλος τα πάντα είναι τόσο πρόχειρα λες και τους κυνηγούσαν με μαστίγιο να το τελειώσουν..4 chapters ξεκινώντας απο το καλύτερο στο χειρότερο..Το 3ο και 4ο είναι λες και παίζεις action game...Απογοητευτικό...:-(:-(

Δημοσ.
Τα 4 κεφάλαια του παιχνιδιού είναι τα swamps, monastery, harbour city και volcano???

Γιατί αν είναι μόνο αυτά το παιχνίδι μου φαίνεται μικρό. Καλό μεν αλλά μικρό.

Μικρό;; Δε θα το έλεγα με τίποτα. Έχει μπόλικη εξερεύνηση και είναι αρκετά δύσκολο. Τώρα αν ασχολείσαι κυρίως με το Main quest ίσως ναι. Αν θες να κάνεις όλα τα quests + εξερεύνηση δε θα το λεγα μικρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...