Sadman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 χαχα εσχος....τι ειναι τουτο ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 κουτί από lego... Γιατί σου φαίνεται περίεργο??? α ρε παιδιά! Τι δεν σκεφτήκατε... Υποβρύχιο (το γλυκό) θέλει ο καημένος επεξεργαστής με την ψυχτρα!!! Να γλυκαθουν κιόλας! Και που ξέρεις? Ίσως τα φτιάξουν κιόλας και έχουμε καλό αποτέλεσμα... ή και λουκουμακι! Όπως τα παλιά αυτοκίνητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadg3takias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 σε πρόλαβαν Αυτός είσαι! Ωραίος! Να φανταστώ ότι το μεσαίο από τα ανθρωπάκια που έχεις πάνω είναι για να ανοίγει ο υπολογιστής και το διπλανό του για επανεκκίνηση! Ρε παιδιά μην το παιδεύεται μόνο με ένα τρόπο πρέπει να συνδέεται η ψύκτρα με τον επεξεργαστή... http://mixanimata.gr/ΥΔΡΟΨΥΚΤΗ-ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ-p-12538.html Είναι και υδρόψυκτη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorGhino Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μια κόχλα κιτρινιάρικη το καλύτερο απ'όλα! Death@Lord κοροϊδευεις το γιαουρτι? Τι διαφορά έχει απο τριμέννο πάγο; Goubianos εγώ όταν έβαλα μαγιονέζα τα παίξε το antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 εγώ όταν έβαλα μαγιονέζα τα παίξε το antivirus Μήπως ήταν ληγμένη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 σε πρόλαβαν Πόση ώρα σου πήρε να το φτιάξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 άμα ποτέ γνωρίσω τον τύπο που το έφτιαξε θα τον ρωτήσω και θα σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorGhino Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μήπως ήταν ληγμένη??? Μπα... θα χε το μερίδιο του το σπορέλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πόση ώρα σου πήρε να το φτιάξεις? Ο Vatos δούλευε 3 χρόνια στο lego pc project Μάλιστα κάποια κομμάτια τα έκανε και ειδική παραγγελία από το http://www.diavasetiegrapseomindtrappersthnprohgoumenhselida.com ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaylos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ωραιο κοματι , ΧοΧοΧο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberSoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 να μιν μπενει και σε εξοδα το παιδι να περνει παστες και τετοια.εγω θα εβαζα λιγο λογκο και θα ειμασταν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dotboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Παιδια ο τεχνικος με την πλαστελινη ειμαι....Μα γιατι γελατε??? εχθες που μου τελειωσε η παστα ειχα κατι ταρτακια στο ψυγειο και τα χρησιμοποιησα!! λετε να εχω προβλημα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.