Προς το περιεχόμενο

Ξεχάστε τις πάστες. Βάλτε...πλαστελίνη

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι τεχνικος Η/Υ και σημερα εγινε κατι που πρεπει να μοιραστω μαζι σας. Μου εφεραν εναν υπολογιστη που αγορασαν μεταχειρισμενο απο ενα GNET γιατι μετα απο κανα λεπτο λειτουργειας εσβηνε. Οπως ολοι υπεθεσα μποβλημα θερμοκρασιας. Ωντος πολυ σκονη κτλ αλλα θερμοκρασια 100+ που επιανε η cpu δεν δικαιολογουταν, οποτε βγαζω την ψυκτρα να αλλαξω παστα. Αυτο που ειδα σιγουρα δεν το περιμενα και οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο , στην θεση τις παστας ειχαν βαλει... ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ.

Για ονομα... παρακαλω ... δειξτε μου την εφυια που το εκανε αυτο

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ένα που είχε πέσει στα χέρια μου είχαν βάλει μέχρι και πηλό μοντελισμού.Ότι να 'ναι δηλαδή :-D

Δημοσ.

Παιδια συνεχεια... ειχαν βγαλει και την ψυκτρα του northbrigde ... εκτος του οτι το ξεχαρβαλοσαν τελειως μισοβγαζοντας ως και τα κλιψακια που την κρατανε ακομη δεν εχω καταλαβει τι εχουν βαλει πανω ... παντως πανω απο αυτο το σαν μαστιχα υλικο που ειναι εχουν βαλει κατι αλλο ....μπορει να ειναι και πραγματικη μαστιχα

Δημοσ.

Προφανως νομιζουν οτι η παστα χρησιμοποιειται οχι για ψυξη, αλλα για κολητικη υλη, οποτε η πλαστελινη ειναι πιο αποτελεσματικη :)

Δημοσ.

Εγώ βάζω blu-tack ;) Δεν αφήνει και ίχνη όταν την αφαιρείς, αφήστε που κάνει καταπληκτική δουλειά ... Πλέον λοιπόν, δεν μου χρησιμεύει μόνο για τις αφίσες στο δωμάτιο ;)

{ο χαζός συνεχίζει :lol:} : Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο ;)

Δημοσ.

Παίδες το καλύτερο είναι η ροχάλα όταν πιείς γάλα με πολλά λιπαρά. Εκεί δεν ξαναβγαίνει η ψύχτρα όσο και να τραβάς. Πάντως πέρα από την πλάκα έχω ακούσει πως για καλό overclock το πιο κατάλληλο υλικό είναι η κόλλα για τα πλακάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...