Προς το περιεχόμενο

ΒΓΑΛΤΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ FREE!!!

duffy27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξυπνος τρόπος για να βγάλεις λεφτά μέσω Internet

Σερφαροντας στο διαδικτυο ειμαι σιγουρος πως εχετε συναντησει site που μιλουσαν για ευκολα κ γρηγορα λεφτα με το να κανεις 1 clik...

Οπως και εγω αρχικα σιγουρα θα λετε πως ειναι ανοησια η καποια απατη.

Ομως μια μερα ενας φιλος μου προτεινε ενα site λεγοντας μου πως βγαζει απο αυτο γυρω στα 80 ευρω καθε μηνα. Το εψαξα λιγακι και αφου πειστικα αποφασισα να γινω και εγω μελος...

Σημερα βγαζω 60 ¬ το μηνα και το μονο που χρειαζεται ειναι 5 λεπτα την ημερα και συνηθως το κανω ταυτοχρονα με αλλα πραγματα ( σερφαροντας , chat, games)

Η διαδικασια για να αποκτησεις τα χρηματα : γινεται μεσο διαφημισεων. Το site σου παρεχει περιπου 20 διαφημισεις, καθε μερα, που σε καθε clik που κανεις κερδιζεις +1 λεπτο (1 cent).

Το σημαντικο στην υποθεση ειναι να εχεις φιλους, η αλλιως referrals τα οποια ειναι ατομα που γραφτηκαν στο site με δικια σου προτροπη .

Σε καθε clik κανουν οι referrals για προσωπικο τους κερδος κερδιζεις και εσυ +1 λεπτο.

ΑΡΑ...

» Κανοντας click 10 ads καθε μερα = ¬0.10

» 20 referrals click 10 ads καθε μερα = ¬2.00

» Τα καθημερινα σου κερδη = ¬2.10

» Εβδομαδιαια κερδη = ¬14.70

» Τα μηνιαια κερδη = ¬63.00

» ( Το site παρεχει 20 διαφημισεις την ημερα)

Φυσικά αν έχεις περισσοτερους referrals βγαζεις πολλά περισσότερα...

Τα λεφτα που κερδιζετε τα μεταφερετε στο λογαριασμο σας στο *** link deleted *** (παρόμοιo με το Paypal)

Εαν δεν εχεται λογαριασμο στο *** link deleted *** δημιουργηστε ενα δωρεαν.

Καντε clik στο....

*** link deleted ***

Πιστευω οτι αξιζει να το δοκιμασετε...

Καντε clik στο....

*** link deleted ***

για να εγραφειτε (register) και να αρχισετε να μαζευτε λεφτα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν χρειαζεται να εχετε ουτε πιστωτικη, ουτε καν λογαριασμο σε τραπεζα. Μπορειτε να χρησιμοποιειτε τα λεφτα που κερδιζετε απ' ευθειας μεσα απο το AlertPay για online αγορες. Φυσικα για να παρετε τα λεφτα στο χερι πρεπει να εχετε λογαριασμο σε τραπεζα. Εγω προσωπικα δεν εχω και χρησιμοποιω τα λεφτα που κερδιζω για online αγορες.

Δημοσ.
Τσακισου και βγαλε το refferrer απο το link που δινεις. Το insomnia δεν φτιαχτηκε για να βγαζει λεφτα ο καθε καραγκιοζης....

all i have to say is : Do i look like i care ? :P

Δημοσ.

[...]

Να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα «referral links» προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

[...]

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά μας (αλλά μας τα ξανάπαν).

Πως να βγάλετε χρήματα στο internet

bux.to autoclicker(βγαλτε λεφτα απο το internet χωρις να κανετε τιποτα!!!

bux/to asxolite kanis me afto plirothike kanis me apodixis

Neobux, το καλύτερο PTC που υπάρχει..

Δημοσ.
Ετοιμασου για καλοκαιρινο μπανακι... Πανε πιασε καμμια δουλεια...Με 60 ευρω το μηνα δεν πας πουθενα.

και ποιος σου πε ρε φιλε οτι δεν δουλευω ? απ ολα εχω απλα μ αρεσει να βγαζω κι αλλα σιγα μην κατσω κατσω μες την μιζερια . οσο για μπανακι μην ανυσηχεις εχω κανει αρκετα. συν το οτι σου κανω την τιμη και σου απανταω απο τα νησια της καραϊβικης :P . κοιτα να ανοιξεις τα ματακια σου για να ξυπνησεις να δεις σε τι κοινωνια ζεις

Δημοσ.
και ποιος σου πε ρε φιλε οτι δεν δουλευω ? απ ολα εχω απλα μ αρεσει να βγαζω κι αλλα σιγα μην κατσω κατσω μες την μιζερια . οσο για μπανακι μην ανυσηχεις εχω κανει αρκετα. συν το οτι σου κανω την τιμη και σου απανταω απο τα νησια της καραϊβικης :P . κοιτα να ανοιξεις τα ματακια σου για να ξυπνησεις να δεις σε τι κοινωνια ζεις

Ευτυχως που εισαι εκει, ενας καραγκιοζης λιγοτερος στη χωρα μας.

Μαλλον κανεις τετοιες κινησεις με το site αυτο γιατι δεν εχεις με τι να πληρωσεις το διακοποδανειο που πηρες για να πας στη Καραϊβικη.

Δημοσ.

Don't worry, administrators will make you care :P:p.

By the way αυτός ο τρόπος που προτείνεις είναι ο 234045607ος "εύκολα και γρήγορα" να βγάλεις λεφτά

Δημοσ.
Ευτυχως που εισαι εκει, ενας καραγκιοζης λιγοτερος στη χωρα μας.

Μαλλον κανεις τετοιες κινησεις με το site αυτο γιατι δεν εχεις με τι να πληρωσεις το διακοποδανειο που πηρες για να πας στη Καραϊβικη.

δεν εχουμε ρε φιλε αναγκη διακοποδανεια ευτυχως παραδακι παιζει , δυστυχως για σενα που καθεσαι και φρικαρεις μες την μιζερια σου αντε ciao μιζερε !!!! au revoir , adios bye!!!

Δημοσ.

Φιλε μου εαν επαιζε παραδακι, δεν θα εκανες 50 κλικ σαν βλακας την ημερα σε διαφημισεις για να βγαλεις 60 ευρω...Πιστεψε με...

Κατι μου λεει οτι εχεις παει με το μπαμπα σου και τη μαμα σου στη Καραιβικη...

Δημοσ.
Don't worry, administrators will make you care :P:p.

By the way αυτός ο τρόπος που προτείνεις είναι ο 234045607ος "εύκολα και γρήγορα" να βγάλεις λεφτά

τι μου λες κατι θα μου κανουν οι admin το πολυ πολυ να με διαγραψουν και τι εγινε και για αλλη μια φορα θα σου πω do i look like i care? i dont give a damn :P

Δημοσ.
Φιλε μου εαν επαιζε παραδακι, δεν θα εκανες 50 κλικ σαν βλακας την ημερα σε διαφημισεις για να βγαλεις 60 ευρω...Πιστεψε με...

Κατι μου λεει οτι εχεις παει με το μπαμπα σου και τη μαμα σου στη Καραιβικη...

my dear friend σιγα μην καθομουν να κανω κλικ στις διαφημισεις αυτο το κανουν αλλοι για μενα καταλαβες

Δημοσ.

Να προσεχεις τους πειρατες εκει, μπορει να σου κλεψουν τα 60 ευρω και να σε κυνηγανε οι τραπεζες για το δανειο και να σου παρουν και τα δικαιωματα απο το προγραμμα για τα κομμωτηρια.

Το νου σου.

Legendary mode on

Δημοσ.

και υπαρχει μεγαλυτερη μιζερια απο το να εισαι στην καραιβικη διακοπες και να μπαινεις στο internet να ποσταρεις στο insomnia? Σιγα μην εισαι και πολυνησία, στη δουλεια σου εισαι και παρακαλας μη σε δει το αφεντικο σου να κανεις κλικ ολη μερα.

Δικαιωμα σου να ποσταρεις ο,τι θες αλλα μην εχεις και το θρασος να μας δουλευεις κιολας, κανε το post σου και αραξε...καθομαι και απανταω κι εγω σα μ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...