ekkli Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 στο καινουριο λαπτοπ εχει βιστα προεγκατεστημενα κ συνδεομαι ασυρματα απο τη τασκ μπαρ με το προγραμα των βιστα. αυτο που υπαγεται στο network and sharing center. γινεται να συνδεομαι με αλλο προγραμμα ? το σκεφτηκα αυτο γιατι κατεβασα ενα γκατζετ για τη πλευρικη μπαρα που τσεκαρει το σημα κ μου εδειξε δυο επιπλεον δικτυα στο χωρο.
random Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 που και ποιο ειναι αυτο το γκατζετ , να το δώ; ------------------------------------------- Στο λαπτοπ μου που ειχε βιστα, κατεβασα απο Intel τους αντιστοιχους drivers για να βαλω XP. Για την κάρτα wifi μπορεις να κατεβάσεις σκέτους drivers, ή μαζι με ενα coonection manager, το Intel® PROSet/Wireless Network Connection Software for Windows, και καπου ,δεν θυμαμαι που ακριβως, βρηκα μια επιλογή "Let windows manage my wirelless connections". Το εβαλα στο Off, και τωρα κανει τη διαχείριση το intel proset. απ οτι βλέπω στα downloads, το έχουν και για Vista, αρκει η wifi σου να ειναι συμβατή. Εχουν ενα "Intel Wireless LAN Identification Utility" που σου λεει ποια κάρτα έχεις. http://www.intel.com/network/connectivity/products/index.htm http://www.intel.com/support/wireless/wlan/sb/cs-010623.htm
ekkli Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 to gadget ειν τουτο , xirrus η εταιρια. δε το συνιστω, κανει ενα σπαστικο μπιπ σα ρανταρ κ καλά για να σου δειχνει το σημα του δικτυου. ...αν και τωρα που το ξανακοιταω, δειχνει απο που εκπεμπει το καθε σημα ? που βρισκεται δλδ το καθε ρουτερ ? ειναι δυνατον αυτο ή μας δουλευει χοντρα ? η καρτα μου ειναι μια broadcom, οποτε δε νομιζω οτι μπορει να μπει το εργαλειο της ιντελ.
tonyk_x Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 to gadget ειν τουτο , xirrus η εταιρια.δε το συνιστω, κανει ενα σπαστικο μπιπ σα ρανταρ κ καλά για να σου δειχνει το σημα του δικτυου. ...αν και τωρα που το ξανακοιταω, δειχνει απο που εκπεμπει το καθε σημα ? που βρισκεται δλδ το καθε ρουτερ ? ειναι δυνατον αυτο ή μας δουλευει χοντρα ? η καρτα μου ειναι μια broadcom, οποτε δε νομιζω οτι μπορει να μπει το εργαλειο της ιντελ. Και στα περισσότερα φορητά της Toshiba έχει κάτι σαν Wifi Radar αλλά απο δοκιμές μόνο σε μεγάλη απόσταση από ρούτερ σου δείχνει στο περίπου κατεύθηνση αλλά και αυτό όχι πάντα( ώρες ώρες δείχνει στο γάμο του καραγκίοζη). και καλά χρησιμοποιεί τις δύο κεραίες του ασύρματου στην οθόνη του φορητού για να βρεί κατεύθηνση και απόσταση με τριγωνισμό. Αλλα κατά τη γνώμη μου η απόσταση είναι πολύ μικρή ανάμεσα στις δύο κεραίες για να έχεις αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.