Προς το περιεχόμενο

Αποστολή Χρημάτων είτε απο paypal είτε απο Moneybookers ανώνυμα????

Ruler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδία, έχω μια πολύ σημαντική απορία. Ναι μεν έχω δώσει κανονικά στοιχεία σε Paypal και Moneybookers για να επιβεβαιώσουν το λογαριασμό μου αλλά στη περίπτωση που στέλνω χρήματα σε κάποιον τρίτο, φαίνονται τα στοιχεία μου κανονικά ενώ εγώ θέλω να φαινεται πχ μόνο το e-mail μου.Είναι δυνατόν να επιτευχθεί αυτό ;;;:

Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν όχι κάποια άλλη μέθοδος εκτός paypal ή moneybookers ;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:-)

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι και διάφορες υπηρεσίες

Ολες έχουν προτερήματα και μειονεκτήματα

1. Paypal :

(+)έχει την μεγαλύτερη αποδοχή και συμμετοχή παγκοσμίως

(+) δυνατότητα αμφισβήτησης της αγοράς για φυσικά προιόντα

(+) εύκολο στο γέμισμα και την πληρωμή του πωλητή απο κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό

(-) δεν γίνεται αυτό που λες, εκτός απο email παίρνει και όνομα και διεύθυνση

2. moneybookers

(+) μικρή αποδοχή και συμμετοχή απο τους χρήστες, περισσότερο γιατί δεν το ξέρουν

(+) καλύτερο, πιο εξυπηρετικό (κατα τη γνώμη μου) απο το paypal

(+) ευκολία γεμίσματος του λογαριασμού σου/πληρωμή του πωλητή

(-) μη αναστρέψιμη συναλλαγή. αν δώσεις τα χρήματα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση επιστροφής τους

αυτό είναι - για αγοραστές και βέβαια + για πωλητές

(-) δεν κάνει αυτό που ζητάς σχετικά με την ανωνυμία

3. e-gold.com

(+) απόλυτη ανωνυμία, ο άλλος δεν ξέρει ούτε το μικρό σου όνομα, ούτε το email σου μόνο το nickname σου και τον αριθμό χρήστη

(-) πάει κατά διαόλ.. τελευταία

(-) μεγάλο ποσοστά για να ανταλλάξεις e-gold σε φυσικά χρήματα και το ανάποδο (είτε να αγοράσεις , είτε να πουλήσεις)

Αυτά.

Δημοσ.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα για το e-gold.com όπου απ'ότι μου είπες μπορεις να στείλεις ανώνυμα τα χρήματα.

Υπάρχουν χρεώσεις αν στείλεις χρήματα σε επιχειρήσεις η σε τρίτους(individuals) και αν ναί εξαρτάται από το ποσό που στέλνεις;

Γενικότερα τι συμβαίνει με τις χρεώσεις; Σε ποιες συναλλαγές υπάρχουν ;

Και ακόμη αν τα στείλεις τα χρήματα σε κάποιον στο εξωτερικό που για να τα παραλάβει πρέπει να τα μετατρέψει σε άλλο νόμισμα, υπάρχει αντίστοιχη χρέωση και αν ναι πόσο είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασα να κάνω λογαριασμό στο e-glod κσι μου βγαλε μύνημα: "New account creation temporarily suspended"

Γιατί συνέβη αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...