sno0py Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδια απο το απογευμα μου λεει οτι εχω φραγη οταν παω να στειλω ενα μηνυμα οι κλησεις μια χαρα λειτουργουν!Εχει τυχει κατι αναλογο σε αλλον? What's up εχω εδω και 1.5 χρονο..αυριο ισως επικοινωνησω με τους βλακες να δω τι παιζει. Κατι που θυμηθηκα και μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την cosmote ηταν οταν ειχαν βγαλει την προσφορα με τισ διπλασιες κλησεις και τα 1200 μηνυματα για εναν μηνα και που εληγε στις 30 εκεινου του μηνα και να εχει φτασει 11 το βραδυ και να θελω να ξοδεψω 6.5 λεπτα δωρεαν χρονου ωστε να αγορασω ξανα το πακετο και οση ωρα και να μιλαγα ο χρονος ειχε κολησει στα 6.5 λεπτα φυσικα με το που περασε η 12 γιατρευτηκε και το συστημα αφου αρχισαν ξαφνικα να μετρανε τα λεπτα και παλι ωστε να εχεις δικαιωμα να αγορασεις μονο την απλη προσφορα η οποια ισχυε μετα της 12...η γυφτια σε ολο της το μεγαλειο....
zoo_angel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 οταν πηγαινα να στειλω και εγω μηνυματα μου εβγαζε φραγη. πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι μπορει να μην ειχα καρτα. δεν το ειχα καταλαβει γιατι το προηγουμενο βραδυ μπορουσα να στειλω ενω το πρωι οχι. μηπωσ και εσυ δεν εχεισ καρτα? για δες το.
paterofpuppets Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδια απο το απογευμα μου λεει οτι εχω φραγη οταν παω να στειλω ενα μηνυμα οι κλησεις μια χαρα λειτουργουν!Εχει τυχει κατι αναλογο σε αλλον? What's up εχω εδω και 1.5 χρονο..αυριο ισως επικοινωνησω με τους βλακες να δω τι παιζει. Κατι που θυμηθηκα και μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την cosmote ηταν οταν ειχαν βγαλει την προσφορα με τισ διπλασιες κλησεις και τα 1200 μηνυματα για εναν μηνα και που εληγε στις 30 εκεινου του μηνα και να εχει φτασει 11 το βραδυ και να θελω να ξοδεψω 6.5 λεπτα δωρεαν χρονου ωστε να αγορασω ξανα το πακετο και οση ωρα και να μιλαγα ο χρονος ειχε κολησει στα 6.5 λεπτα φυσικα με το που περασε η 12 γιατρευτηκε και το συστημα αφου αρχισαν ξαφνικα να μετρανε τα λεπτα και παλι ωστε να εχεις δικαιωμα να αγορασεις μονο την απλη προσφορα η οποια ισχυε μετα της 12...η γυφτια σε ολο της το μεγαλειο.... Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και επειδη βλεπω οτι εχεις κανει καιρο το post μπορεις να μου πεις τι να κανω αν βρηκες καμια λυση με αυτους τους μαλακες????
katsikoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 παιδια το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα παλια. λυση: καντε ανανεωση χρονου
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 αν κανεις ανανεοση χρονου και πας να στειλεις κατευθειαν δεν γινετε γιατι δεν ανανεονονται τα στατιστικα σου στην cosmote αμεσος...θελουν ισως και μισαωρο καμια φορα...ειναι ζωα..θες να στειλεις μημημα επιγοντος και δεν μπορεις...σου λεει παρε τηλ...μα δε θελω να παρω τηλ γιατι χρεωνει γ**ω το....σας. μην ψαχνεις Φυσικα αν εχεις πακετο οπως το call them all 2009 με 1000 λεπτα ομηλιας 1000 video-κλησης και 1000 sms αν εχεις μειον δεν μπορεις να στειλεις sms και ας μη χρεωνετε... μονο τηλ μπορεις...βλακεια συστηματ αεχουν κανει...ο μονος λογος που δεν την εχω σουταρει ακομα ειναι οτι ολοι οι φιλοι μου εχουν what's up και οτι καμια φορα πιανει εκει που δεν πιανουν οι αλες...αν και βελτιοθηκε και η wind..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.