EKPTOTWS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια, Επειδη δεν γνωριζω επι του θεματος, ειναι δυνατον κανεις να μπει σε δικο μου δικτυο? Υπαρχει τροπος να το ελεγξω ή ακομα και να το σταματησω? Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Droidlock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Φυσικα και υπαρχει τροπος αν μας πεις βεβαια για το αν ειναι ενσυρματο η ασυρματο το δικτυο. Εχεις βαλει κρυπτογραφηση και αν ναι ποια; Εχεις δωσει Mac address;
EKPTOTWS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ενσυρματο λογικα καθως εγω το περνω μεσα απο καλωδιο ethernet. εχω το forthnet 2play. Router εχω το Netgear ADSL Firewall Router DG834. Δεν εχω κανει καποια κρυπτογραφιση εγω (εκτος και εαν εχει μονο του)
yiankap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ενσυρματο λογικα καθως εγω το περνω μεσα απο καλωδιο ethernet. εχω το forthnet 2play. Router εχω το Netgear ADSL Firewall Router DG834. Δεν εχω κανει καποια κρυπτογραφιση εγω (εκτος και εαν εχει μονο του) Δεν νομίζω να κινδυνεύεις. Ενσύρματο είναι αυτό αν δεν κάνω λάθος. Μόνο στο ασύρματο (και αυτό υπό κάποιες προϋποθέσεις) να φοβάσαι.
tsakonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Mια χαρα εισαι....δεν υπαρχει λογος να μπει καποιος στο δικτυο σου...βαλε ενα αντιβιοτικο καλο για ιους και σκουληκια, firewall εχει το ρουτερ σου.
EKPTOTWS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 εχω το kaspersky 7. απλα ρωτησα ρε παιδια, γιατι τις τελευταιες μερες μου κανει κατι μανουρες το νετ εδω, να πω οτι σε σερνεται..ειναι λιγο...
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αν εισαι ενσυρματος και δεις καποιον και μπαινει σπιτι σου και σου κουμπωνει ethernet καλωδιο στο ρουτερ σου που ειναι ταυτοχρονα και switch.... εεε τοτε σε κλεβουν !!!
TNT1982 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 αν ειναι ασυρματο το ρουτερ σου απενεργοποιησε την ασυρματη εκπομπη,αν δεν μπορεις/δεν ξερεις ξεβιδωσε την κεραια του και εισαι τζετ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αν εισαι ενσυρματος και δεις καποιον και μπαινει σπιτι σου και σου κουμπωνει ethernet καλωδιο στο ρουτερ σου που ειναι ταυτοχρονα και switch.... εεε τοτε σε κλεβουν !!! zomg i got ninjaed!
engant Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Να ρωτήσω...Πως θα καταλάβουμε οτι μας κλέβουν σε ασύρματο δίκτυο??Θα μου βγάλει μήνυμα το internet security του mcafee??H θα το δω μέσα απο το δικτυο των windows vista?Μιλάω για philips router του connx
geioannou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 εφοσον εχεις ενεργοποιημενο τον DHCP στο router σου (μοιραζει ΙΡ στο δυκτιο) μπορεις να δεις σε ποσα μηχανηματα δινει... εαν υπαρχει παραπανω αριτημος απο αυτα που εχεις εσυ στο δυκτιο σου μαλλον εχεις προβλημα.
StavrosD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Στον explorer πηγαινε στις ρυθμίσεις του router πηγαίνοντας στο http://192.168.0.1 username & pass: admin καπου θα έχει την λίστα με τους συνδεμένους υπολογιστές. για να προστατέψεις το δίκτυό σου κοίτα εδώ http://kbserver.netgear.com/products/DG834Gv2.asp ,στο security
engant Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Αυτό που θέλω επίσης να ξέρω είναι πως να σταματήσω να μου κλέβουν από το δίκτυό μου...Τα vista έχουν κάπου στις ρυθμίσεις δικτύου, να ενεργοποιήσω κωδικό πρόσβασης (αν επιθυμώ) για πρόσβαση στο δίκτυο...Αυτό είναι μία λύση? Η μήπως πρέπει να κάνω μέσω των ρυθμίσεων το δίκτυο να μην είναι κοινόχρηστο αλλά ατομικό??( web, web-a κλπ, με κωδικό πρόσβασης που ζητάει βέβαια και μάλλον είναι ο εργοστασιακός του conn-x)??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.