Προς το περιεχόμενο

Κλοπη Δικτυου???

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Επειδη δεν γνωριζω επι του θεματος, ειναι δυνατον κανεις να μπει σε δικο μου δικτυο? Υπαρχει τροπος να το ελεγξω ή ακομα και να το σταματησω?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχει τροπος αν μας πεις βεβαια για το αν ειναι ενσυρματο η ασυρματο το δικτυο. Εχεις βαλει κρυπτογραφηση και αν ναι ποια; Εχεις δωσει Mac address;

Δημοσ.

ενσυρματο λογικα καθως εγω το περνω μεσα απο καλωδιο ethernet. εχω το forthnet 2play.

Router εχω το Netgear ADSL Firewall Router DG834.

Δεν εχω κανει καποια κρυπτογραφιση εγω (εκτος και εαν εχει μονο του)

Δημοσ.
ενσυρματο λογικα καθως εγω το περνω μεσα απο καλωδιο ethernet. εχω το forthnet 2play.

Router εχω το Netgear ADSL Firewall Router DG834.

Δεν εχω κανει καποια κρυπτογραφιση εγω (εκτος και εαν εχει μονο του)

Δεν νομίζω να κινδυνεύεις. Ενσύρματο είναι αυτό αν δεν κάνω λάθος. Μόνο στο ασύρματο (και αυτό υπό κάποιες προϋποθέσεις) να φοβάσαι.

Δημοσ.

Mια χαρα εισαι....δεν υπαρχει λογος να μπει καποιος στο δικτυο σου...βαλε ενα αντιβιοτικο καλο για ιους και σκουληκια, firewall εχει το ρουτερ σου.

Δημοσ.

εχω το kaspersky 7.

απλα ρωτησα ρε παιδια, γιατι τις τελευταιες μερες μου κανει κατι μανουρες το νετ εδω, να πω οτι σε σερνεται..ειναι λιγο...:fear:

Δημοσ.

Αν εισαι ενσυρματος και δεις καποιον και μπαινει σπιτι σου και σου κουμπωνει ethernet καλωδιο στο ρουτερ σου που ειναι ταυτοχρονα και switch.... εεε τοτε σε κλεβουν !!!

Δημοσ.

αν ειναι ασυρματο το ρουτερ σου απενεργοποιησε την ασυρματη εκπομπη,αν δεν μπορεις/δεν ξερεις ξεβιδωσε την κεραια του και εισαι τζετ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν εισαι ενσυρματος και δεις καποιον και μπαινει σπιτι σου και σου κουμπωνει ethernet καλωδιο στο ρουτερ σου που ειναι ταυτοχρονα και switch.... εεε τοτε σε κλεβουν !!!

zomg i got ninjaed! :P

Δημοσ.

Να ρωτήσω...Πως θα καταλάβουμε οτι μας κλέβουν σε ασύρματο δίκτυο??Θα μου βγάλει μήνυμα το internet security του mcafee??H θα το δω μέσα απο το δικτυο των windows vista?Μιλάω για philips router του connx

Δημοσ.

εφοσον εχεις ενεργοποιημενο τον DHCP στο router σου (μοιραζει ΙΡ στο δυκτιο) μπορεις να δεις σε ποσα μηχανηματα δινει...

εαν υπαρχει παραπανω αριτημος απο αυτα που εχεις εσυ στο δυκτιο σου μαλλον εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Στον explorer πηγαινε στις ρυθμίσεις του router πηγαίνοντας στο http://192.168.0.1

username & pass: admin

καπου θα έχει την λίστα με τους συνδεμένους υπολογιστές.

για να προστατέψεις το δίκτυό σου κοίτα εδώ http://kbserver.netgear.com/products/DG834Gv2.asp ,στο security

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Αυτό που θέλω επίσης να ξέρω είναι πως να σταματήσω να μου κλέβουν από το δίκτυό μου...Τα vista έχουν κάπου στις ρυθμίσεις δικτύου, να ενεργοποιήσω κωδικό πρόσβασης (αν επιθυμώ) για πρόσβαση στο δίκτυο...Αυτό είναι μία λύση?

Η μήπως πρέπει να κάνω μέσω των ρυθμίσεων το δίκτυο να μην είναι κοινόχρηστο αλλά ατομικό??( web, web-a κλπ, με κωδικό πρόσβασης που ζητάει βέβαια και μάλλον είναι ο εργοστασιακός του conn-x)??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...