Elnino Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παιδια καλησπέρα. Την Παρασκευή 25/7 στις 05:45 τα ξημερώματα στη διαστάυρωση των οδών ΕΛ. Βενιζέλου+Αλέκου Παναγούλη στην Ηλιούπολη μία φίλη τράραρε. Οδηγούσε ένα Seat Ibiza κόκκινο. Το τρακάρισμα έγινε με μία μηχανή street η οποία πέρασε με κόκκινο την Ελ. Βενιζέλου. Ναι μεν δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός, αλλά ο οδηγός της μηχανής αρνείται τη διέλευση του με κόκκινο. Υπήρχαν μάρτυρες στο συμβάν καθώς και κόσμος που μαζεύτηκε (κλασσικά) γύρω από τον τόπο του ατυχήματος. Αν τυχαίνει κάποιος από εσάς να ήταν εκεί ή κάποιος γνωστός σας παρακαλώ μία επικοινωνία στο [email protected] Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδια καλησπέρα. Την Παρασκευή 25/7 στις 05:45 τα ξημερώματα στη διαστάυρωση των οδών ΕΛ. Βενιζέλου+Αλέκου Παναγούλη στην Ηλιούπολη μία φίλη τράραρε. Οδηγούσε ένα Seat Ibiza κόκκινο. Το τρακάρισμα έγινε με μία μηχανή street η οποία πέρασε με κόκκινο την Ελ. Βενιζέλου. Ναι μεν δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός, αλλά ο οδηγός της μηχανής αρνείται τη διέλευση του με κόκκινο. Υπήρχαν μάρτυρες στο συμβάν καθώς και κόσμος που μαζεύτηκε (κλασσικά) γύρω από τον τόπο του ατυχήματος. Αν τυχαίνει κάποιος από εσάς να ήταν εκεί ή κάποιος γνωστός σας παρακαλώ μία επικοινωνία στο [email protected] Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Αρχικα δεν καναν φιλικο διακανονισμο εκεινη τη στιγμη? Αν και αυτο δε δειχνει ποιος φταιει, η λογικη λεει οτι αν κανανε θα φωναξανε και αστυνομια στην οποια δηλωνουν ποιος εκανε τι. Επιπλεον μεγα λαθος που δεν κρατησε στοιχεια μαρτυρων. Εκανε πολλα λαθη αν δεν τηρησε τα παραπανω και επιπλεον επεσε και σε περιπτωση κλασικου Ελληναρα που κανει τον Κινεζο μετα.
Berolinezos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Kαμιά φωτογραφία? η αστυνομία ήρθε? Η θέση και μόνο που έγινε το τρακάρισμα δείχνει ποιός φταίει γι'αυτό.
Praetorianos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κάτι? Αν γίνει τρακάρισμα σε διασταύρωση με φανάρια, πως αποδεικνύεται ποιος πέρασε με κόκκινο αργότερα?
Skia11 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μόνο με μάρτυρες, αλλιώς πάει με συνυπευθυνότητα.
Elnino Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αρχικα δεν καναν φιλικο διακανονισμο εκεινη τη στιγμη? Αν και αυτο δε δειχνει ποιος φταιει, η λογικη λεει οτι αν κανανε θα φωναξανε και αστυνομια στην οποια δηλωνουν ποιος εκανε τι. Επιπλεον μεγα λαθος που δεν κρατησε στοιχεια μαρτυρων. Εκανε πολλα λαθη αν δεν τηρησε τα παραπανω και επιπλεον επεσε και σε περιπτωση κλασικου Ελληναρα που κανει τον Κινεζο μετα. δεν εκαναν φιλικο γιατι ο αλλος χτυπησε(εσπασε χερια ποδια λεκανη)και τους πηγαν νοσοκομειο αμεσως.ηρθε η αστυνομια κατεγραψε το γεγονος αλλα δε σου λενε ποιος φατει και ποιος οχι.οσο για μαρτυρες δεν πηρε στοιχεια γιατι κανεις δεν τα εδινε,μαλλον φοβοντουσαν.το μονο θεμα δλδ ειναι να βρεθει καποιος αυτοπτης μαρτυρας και να δωσει τα στοιχεια του.ελεος.
Elnino Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 για φωτογραφειες δεν ξερω.νομιζω μονοι οι ασφαλιστικες βγαζουν,και εκεινη τη στιγμη δεν νομιζω οτι καλεσε κανεις.εντωμεταξυ το αυτοκινητο εφερε 2-3 σβουρες και δεν ξερω αν απο τη θεση που κατεληξε φαινεται ποιος φατει και ποιος οχι.ηρθε ο τροχαια κανονικα βεβαια.απο την ασφαλιστικη της ειπαν οτι μονο με αυτοπτες μαρτυρες θα βρει ακρη.
ata1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πολύ λογικό από τη θέση των αυτοκινήτων πως να καταλάβεις ποιος πέρασε με κόκκινο. Μου φαίνεται απίστευτο πάντως ότι είχε μαζευτεί το κλασσικό πηγαδάκι και η αστυνομία δεν ανάγκασε μερικούς να δώσουν αναφορά. Νομίζω ότι αν βρεθείς μπροστά σε ατύχημα υποχρεωτικά σε παίρνουν για κατάθεση
foufoutios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Η μηχανη χτυπησε το Ibiza και το εφερε 2-3 σβουρες? Μηπως εκανε καμια περιεργη μανουβρα η φιλη σου? Αν δε παραδεχτει ο τυπας οτι περασε με κοκκινο (που πιθανον να μη το ειδε ουτε ο ιδιος οποτε δε θα το παραδεχτει) τοτε μονο με καποιο μαρτυρα μπορεις να βρεις ακρη. Αλλιως μεσω δικαστικης οδου με τις ασφαλιστικες αλλα και παλι μπερδεμα ειναι.. Η κοπελα να ειναι καλα και τα αλλα φτιαχνονται
nikos_e34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 φιλε σεβομαι την ταραχη σου με το συμβαν αλλα για να περασε ο μηχανοβιος με κοκκινο η πιωμενος ηταν η μαστουρομενος..αν τον εκαναν τεστ και για τα διο (που σιγουρα βγαινει σε μια απλη εξεταση αιματος η ουρων) μηπως λεω μηπως παιζει να περασε με πρασινο και η φιλη σου να μην σταματησε στο κοκινο? μιλαμε για γυναικα οδηγο και συμφωνα με τη φαση που παιχτηκε το κοβω για ετσι να εγινε... η το αλλο να επαιξε ανοιξε καμια 200αρα κατω απο τους ηχους των 80ς χιτ "εγω δεν θελω μεροκαματο θελω 1000αρα μηχανη και θανατο" να ειδε φαναρι πρασινο και να εδωσε και αλλο γκαζι και πριν περασει να ειχε γινει κοκκινο...οταν οδηγας με 200+++ σε στενους δρομους εισαι εσυ και ο θεος
ata1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το έχεις χοντρύνει λίγο το θέμα. Ο φίλος έκανε μια περιγραφή και ζήτησε βοήθεια για συγκεκριμένο θέμα, φόρουμ είμαστε δεν είμαστε δικαστήριο να εξετάσουμε αν λέει αλήθεια ή όχι. Από την άλλη εσύ έβγαλες ήδη ότι πήγαινε με 200 μεθυσμένη με τέρμα μουσική. Και όλα αυτά τα συμπέρανες επειδή είναι γυναίκα!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια
Elnino Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 απο οσο ξερω δεν αναγκαζουν τους αυτοπτες..παρολο που μεχρι να ερθει η τροχαια της ελεγαν ολοι "ναι το ειδαμε..παραβιασε κοκκινο ο αλλος" και τετοια.. ...η μηχανη ηταν μεγαλου κυβισμου και μαλλον ετρεχε πολυ....αν δεις σε ποιο σημειο επεσε στο ιμπιζα θα καταλαβεις πως εφερε 2-3 σβουρες..δεν εννοουσα αναποδες τουμπες.ηταν και 6 το πρωι και πιο πιθανο το βρισκω να μην εδωσε σημασια στο φαναρι ο μηχανοβιος πιστευοντας οτι δεν θα περασει κανεις παρα να περασε με κοκκινο η φιλη μου...αν ηταν ετσι δεν θα το εκανα ολοκληρο θεμα..απλα θα το παραδεχοταν η φιλη μου....οσο για το γυναικα οδηγος δεν το σχολιαζω....-) και επισης δεν μου φαινεται λογικο απο τη θεση να καταλαβεις ποιοσ παραβιασε κοκκινο,που ξερει η τροχαια ποτε ηταν κοκκινο για τον καθενα τη στιγμη του ατυχηματος...απλα καταγραφουν το γεγονος αυτοι,,τπτ αλλο,και απο προσωπικη πειρα σας το λεω..τεσπα.το αλλο το παιδι εχει σπασει τα παντα απο οτι εμαθα ευτυχως η φιλη μ οχι..αλλα αφου δεν κινδυνευσε κανενος η ζωη....απλα ειναι αδικο να σου σκαει ο αλλος απο το πουθενα και μετα να μην βρισκεις δικιο....
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 βασικα το θεμα ειναι οι μαρτυρες να ειναι καταγεγραμενοι την στιγμη του τροχαιου απο την αστυνομια,δεν εχει λογο να ψαχνεις..και αυτος μπορει να φερει κανα δυο φιλους του και να ισχυριστει οτι ηταν παροντες την στιγμη του ατυχηματος...
nikos_e34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Το έχεις χοντρύνει λίγο το θέμα. Ο φίλος έκανε μια περιγραφή και ζήτησε βοήθεια για συγκεκριμένο θέμα, φόρουμ είμαστε δεν είμαστε δικαστήριο να εξετάσουμε αν λέει αλήθεια ή όχι. Από την άλλη εσύ έβγαλες ήδη ότι πήγαινε με 200 μεθυσμένη με τέρμα μουσική. Και όλα αυτά τα συμπέρανες επειδή είναι γυναίκα!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια ρε φιλε! οταν κανεις αναλυση κανε μη τα αφηνεις μισα..η νεανιδα οδηγος μολις καρφωσε 5τη , τσιγαρακι στο αριστερο και τασο μπουγα στο κασ'τοφωνο κυνηγησε το δυστυχο μηχανοβιο απο μακρια αλλα πως να γλυτωσει απο το σικριτ σερβισ ιμπιζα με τα 'φτακοσα αλογα και νατη η ζημια ξερω δεν ειναι ωρα για πλακα αλλα απ'εξω απ'το χορο σου φαινεται αστειο...γμστε τα μακαρι να τη βγαλει καθαρη γιατι δεν την βλεπω απο οσο ξερω δεν αναγκαζουν τους αυτοπτες..παρολο που μεχρι να ερθει η τροχαια της ελεγαν ολοι "ναι το ειδαμε..παραβιασε κοκκινο ο αλλος" και τετοια.. ...η μηχανη ηταν μεγαλου κυβισμου και μαλλον ετρεχε πολυ....αν δεις σε ποιο σημειο επεσε στο ιμπιζα θα καταλαβεις πως εφερε 2-3 σβουρες..δεν εννοουσα αναποδες τουμπες.ηταν και 6 το πρωι και πιο πιθανο το βρισκω να μην εδωσε σημασια στο φαναρι ο μηχανοβιος πιστευοντας οτι δεν θα περασει κανεις παρα να περασε με κοκκινο η φιλη μου...αν ηταν ετσι δεν θα το εκανα ολοκληρο θεμα..απλα θα το παραδεχοταν η φιλη μου....οσο για το γυναικα οδηγος δεν το σχολιαζω....-) και επισης δεν μου φαινεται λογικο απο τη θεση να καταλαβεις ποιοσ παραβιασε κοκκινο,που ξερει η τροχαια ποτε ηταν κοκκινο για τον καθενα τη στιγμη του ατυχηματος...απλα καταγραφουν το γεγονος αυτοι,,τπτ αλλο,και απο προσωπικη πειρα σας το λεω..τεσπα.το αλλο το παιδι εχει σπασει τα παντα απο οτι εμαθα ευτυχως η φιλη μ οχι..αλλα αφου δεν κινδυνευσε κανενος η ζωη....απλα ειναι αδικο να σου σκαει ο αλλος απο το πουθενα και μετα να μην βρισκεις δικιο.... μαζευτηκαν δλδ ενα πηγαδακι πουσ@#$@#$ και ενας τενεκες ξεγανωτος δε βρεθηκε για μαρτυρας? ελεος! εκει θα ετρωγαν πολλες παναγιες
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 η μηχανη ηταν μεγαλου κυβισμου και μαλλον ετρεχε πολυ....αν δεις σε ποιο σημειο επεσε στο ιμπιζα θα καταλαβεις πως εφερε 2-3 σβουρες..δεν εννοουσα αναποδες τουμπες Γι αυτο σε ρωταω, μου φαινεται εξωπραγματικο μια μηχανη να χτυπησει αυτοκινητο και να το φερει σβουρες.. Ο τυπας πρεπει να πεταξε κυριολεκτικα μετα απο κατι τετοιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.