capthookb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αυτά δεν έχουν σχέση με τον οδηγό της κάρτας γραφικών. Ελεύθερο χώρο στο σκληρό έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeKoS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αυτά δεν έχουν σχέση με τον οδηγό της κάρτας γραφικών.Ελεύθερο χώρο στο σκληρό έχεις; 65 GB!!! To περιεχόμενο του user-dirs.dirs δεν αλλάζει πλέον μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 SekoS γιατί δεν επιλέγεις τον εύκολο δρόμο που σου είπα πρίν και κάθεσε και ταλαιπωρήσε με manual εγκαταστάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeKoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 SekoS γιατί δεν επιλέγεις τον εύκολο δρόμο που σου είπα πρίν και κάθεσε και ταλαιπωρήσε με manual εγκαταστάσεις? Αμα διάβαζες θα καταλάβαινες οτι τα έκανα τα βήματά σου και έχασα το /home/stavros/ στο reinstall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Aυτό δεν γίνετε να χάσεις το home σου ξαφνικά από ενα fix του xserver... Δοκίμασε ξανά fix του xserver από recovery mode. Αν δεν γίνετε τπτ μπες ξανά σε recovery και σε κονσόλα root και δώσε nano /etc/X11/xorg.conf και στο section για τους driver της καρτας γραφικών βάλε Driver "vesa" και κάνε ξανά εκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeKoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Όλα πλέον δουλεύουν... το user-dirs.dirs δεν έπερνε τα παλια directory οπότε έβαλα καινούρια και τα έφτιαξα με mkdir. Επιπλέον και οι δύο driver έχουν αναγνωριστεί ως εγκατεστημένοι απο το Package Manager (και ας τους έκανα χειροκίνητα) οπότε δεν νομίζω οτι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ... και απλά θα κάνω όλα τα install απο εκει μέσα και απο το apt-get.... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τελικά πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Αν το έχεις καταλάβει θα ήταν χρήσιμο να το περιγράψεις εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeKoS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτό που παρατήρησα μόνο είναι οτι εμφανίστηκε όταν έκανα install το Linux Nero- ρύθμιση για το left-alt shift change language και reinstall τους drivers (δεν ξέρω ποιο απο τα τρία φταίει γιατί τα έκανα μαζί... Ξεκίνησε με απλό permission στον /home/.gdms (κάπως έτσι) προσπα8ώντας να φτιάξω τα permissions χάθηκαν οι ρυθμίσεις απο το user-dirs.dirs οπότε και το desctop μου - διότι αυτό έχασε το permission να γίνεται save στο restart (λανθασμένη χρήση του chmod απο μένα). Περιγράφονται παραπάνω οι διαδηκασίες που γίναν και όλα διορθώθηκαν. Συμπέρασμα... sudo apt-get install και υσήχασα... οστώσο εμφανίζονται κάποια προβλήματα με τον ήχο που δεν δουλεύει πάντα.. μόνο με συγκεκριμένες διαδηκασίες. Στο VMware δεν παίζει στο wine παίζει στα mp3 παίζει καμιά φορα (randomly) audacious δεν παίζει ... δεν ξέρω γιατι... δεν βγάζει κανένα error στο dmesg... θα το ψάξω λίγο ακόμα γιατι μπορεί να χρειάζετε καποια ρύθμιση στα προγράμματα ήχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Για το audacious δες στις ρυθμίσεις του να είναι ενεργοποιημένο η το alsa output pluggin η το pulseaudio αν το χρησιμοποιείς. Για το nero δεν νομίζω να είναι αυτό και να σου έχει αλλάξει τα permission το έχω εγκαταστήσει και εγώ χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.