Προς το περιεχόμενο

Divinity 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν το μεταξύ μόλις προσπάθησα να βγάλω τον amdusias σαν lvl 12 mage, σας προτείνω να μην το δοκιμάσετε λολ, πάλι καλά σε αφήνει να πάς πίσω και να ανέβεις κανα level ;)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ειχα αγορασει τον Δεκεμβρη στο super sale του Steam και το εβαλα πριν λιγο στο PC μου. Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τα fonts. Ειναι υπερβολικα μικρα και παιζω σε 40" οθονη 2.5-3 μετρα μακρια μου. Υπαρχει καποιο mod ή τροπος να αυξησω το μεγεθος? Δεν μπορω να δω απολυτως τιποτα εκτος και αν παω στο 1.5 μετρο απο την τηλεοραση για να διαβασω κατι.

Τι σπαστικο πραγμα και αυτο ρε παιδι μου να μην μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος του text γενικα στα παιχνιδια. Ντεκαβλε εντελως και σου γαμαει και το παιχνιδι που πληρωσες. Το official forum και site λενε οτι δεν εχει τιποτα τετοιο οποτε και απευθυνομαι εδω μηπως και κανενας δικος μας hacker εχει εντοπισει τιποτα για το θεμα.

Δημοσ.

Άστο Ikaruga, μήν το ψάχνεις.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και είμαι στην ίδια ακριβώς φάση. Και εγώ τότε το αγόρασα και το δοκίμασα.

Τα Fonts είναι γελοιωδώς μικρά, δεν υπάρχει οποιοδήποτε mod/patch/edit για να διορθωθεί.

Στο Titan's Quest που είχα το ίδιο πρόβλημα, κατάφερα και έκανα δικά μου fonts στο τέλος.

Το χιλιοέψαξα το πράγμα για το Divinity 2 και δεν υπάρχει απολύτως καμία λύση.

Στην αρχή έπαιζα στη 40-άρα τηλεόραση από ένα μέτρο απόσταση για να βγάζω τα γράμματα, και στο τέλος το παράτησα για να μή στραβωθώ.

Το παιχνίδι θα το ξαναδοκιμάσω όταν αλλάξει η παγκόσμια οικονομία και μπορέσω να αγοράσω 60 ιντζών τηλεόραση.

Δεν γίνεται, από τα 2,5 μέτρα θα διαβάζεται κάτι...

Δημοσ.

αλλο τηλεοραση αλλο οθονη του pc

ναι μπορεις να use tv σαν pc οθονη αλλα εχει καποια κακα

πχ η 40 Tv εχει ιδια αναλυση με την 21 pc αν δεν κανω λαθος

δεν ειναι λαθος του παιχνιδιου :P

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα fonts του παιχνιδιού δεν έχει να κάνει με τη τηλεόραση.

Είναι ούτως ή άλλως παρα πολύ μικρά και δεν κάνουν scale αναλόγως ανάλυσης.

Παραμένουν ακριβώς το ίδιο πολύ μικρό μέγεθος. Θα περίμενες όσο μικραίνεις την ανάλυση, τα γράμματα να μεγαλώνουν. Αντίθετα τα γράμματα απλώς θολώνουν...

Από 20'' νομίζω και κάτω στα μόνιτορ υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.

Στο επίσημο φόρουμ έχει γίνει εκτενής αναφορά στο πρόβλημα αυτό (τόσο σε TVs όσο και σε μόνιτορς, ιδίως απο laptop)και η εταιρία δήλωσε αδυναμία στη διόρθωσή του.

Η ειρωνία είναι ότι στο ΧΒΟΧ360 χρησιμοποιούν σωστά fonts, τα οποία θα λειτουργούσαν μιά χαρά και στο PC.

Δημοσ.

Χαλαστηκα τωρα το μπελα μου. Τζαμπα τα 10 ευρω που εδωσα. Ποιος χεστηκε για τα 10 ευρω βεβαια, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω καν να παιξω το παιχνιδι. Κυριολεκτικα δεν βλεπω τιποτα. Το ιδιο θεμα με σχεδον ολα τα παιχνιδια που εχω καταφερνω ειτε μεσω ini file ειτε μεσω mod να φερω τα fonts εκει που πρεπει. Σχεδον κανενα παιχνιδι δεν μου παρουσιασε τετοιο προβλημα.

Κριμα, τζαμπα και τα 10 ευρω, τζαμπα και ο χρονος που χρειαστηκα για να το κανω install (13 ωρες download παρακαλω).

Δημοσ.

Εγω τωρα για αντιποινα θα εγκαταστησω το Fable 3. Εχω βεβαια και απο τον "θειο" το Risen οποτε θα τα βαλω και τα 2 και θα δω ποιο θα με κρατησει περισσοτερο. Πραγματικα κριμα γιατι το Divinity 2 δειχνει αξιολογο παιχνιδακι. Τι να το κανω ομως αμα δεν μπορω να διαβασω τιποτα?

Δημοσ.

εγώ δεν κατάλαβα, δεν έχετε οθόνες στα pc? παίζετε στην τηλεόραση μόνο?

Εννοείται ότι παίζουμε στη τηλεόραση μόνο.

Αραχτός στο καναπέ με τη 40-άρα στο σαλόνι για gaming και απο δίπλα η 32-άρα για τηλεόραση και ίντερνετ.

Ποτέ ξανά κολλημένος σε καρέκλα και γραφείο.

Τώρα για το παιχνίδι, το θέμα είναι χιλιοειπωμένο και χιλιοψαγμένο.

Δέν υπάρχει λύση να αλλάξεις τα fonts και να τα μεγαλώσεις.

Είναι εξωφρενικά μικρά και το μόνο παιχνίδι που πραγματικά δεν παίζεται λόγω των fonts του.

Δημοσ.

Εννοείται ότι παίζουμε στη τηλεόραση μόνο.

Αραχτός στο καναπέ με τη 40-άρα στο σαλόνι για gaming και απο δίπλα η 32-άρα για τηλεόραση και ίντερνετ.

Ποτέ ξανά κολλημένος σε καρέκλα και γραφείο.

Τώρα για το παιχνίδι, το θέμα είναι χιλιοειπωμένο και χιλιοψαγμένο.

Δέν υπάρχει λύση να αλλάξεις τα fonts και να τα μεγαλώσεις.

Είναι εξωφρενικά μικρά και το μόνο παιχνίδι που πραγματικά δεν παίζεται λόγω των fonts του.

Ακριβως αυτο. Δεν προκειται να με ξαναδει καρεκλα και γραφειο για gaming (και οχι μονο) στο σπιτι μου. Καναπεδαρα, απλα τα ποδια, keyboard πανω στα ποδια μου και mouse διπλα μου οπου για στηριγμα mousepad εχω εναν τομο απο εγγυκλοπαιδια που ζυγιζει 3.5 κιλα και γενικα γυρω μου εχω οτι μου χρειαζεται, απο PS3 controller μεχρι και caprice παπαδοπουλου.

Και γι αυτον ακριβως τον λογο το παιχνιδι ειναι unplayable σε οτι αναλυση και να το βαλεις γιατι τα fonts ειναι κολλημενα σε συγκεκριμενο μεγεθος. Δεν εχω συναντησει αλλο παιχνιδι με τετοιο προβλημα. Ολα τα παιχνιδια με τα οποια εχω να κανω θα υπαρξει τροπος να αλλαξω τα fonts αν υπαρχει προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...