Προς το περιεχόμενο

Divinity 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως το Game είχε τέρμα crappy battle system.. ούτε οι ήχοι, ούτε το motion, ούτε ο χειρισμός σε βοηθούσαν να πιστέψεις έστω και λίγο ότι "πάλευες".

Ένας μονότονος soft-grindy τρόπος επιβίωσης, με ωραίο περιβάλλον και ευχάριστα questάκια είναι ο τίτλος. Τόσα C-RPG υπάρχουν, γιατί τόσοι συμβιβασμοί;

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περισσότερες εντυπώσεις τώρα που το έχω προχωρήσει το game. Μπορεί να θεωρηθεί το αρνητικό του σημείο o action χαρακτήρας που υπάρχει στις μάχες αν και δεν με χάλαει γιατί παίζω ένα melee με summons να με υποστηρίζουν και έχουν αρκετά ενδιαφέρων οι μάχες. Τα δυνατά του σημεία του παιχνιδιού όμως που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα quest του και το βάθος που έχουν καθώς σε καθένα από αυτά υπάρχουν πολοί τρόποι για να τα λύσεις αλλά και δεν σου δίνονται ετοιμα και θέλουν ψάξιμο ακόμα και για την τοποθεσία τους.

Εχώ βαρεθεί σε όλα τα σύγχρονα rpg να υπάρχει στο map η τοποθεσία των quest. Με αυτό τον τρόπο χάνετε η δυνατότητα να μπεις στον κόσμο του παιχνιδιού και να τον εξερευνήσεις.

Το αλλό φοβερό που έχει το game είναι φυσικά ότι μπορείς να γίνεις δράκος και να πετάς δεξιά αριστερά καίγοντας ότι βρεις μπροστά σου!! Πολύ καλό.. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να καταλάβετε το βάθος που έχει ο κόσμος του παιχνιδιούν και τα quest να σποιλάρω ότι υπάρχει ένας vendor που σου πουλάει σκάρτο πράγμα και πανάκριβα μάλιστα!! Δλδ βλέπεις κάτι φοβερά armor και σπαθιά σε λίγο εξωφρενικές τιμές. Αν δεν κάνεις στον vendor τηλεπάθεια για να διαβάσεις τις σκέψεις του και να μάθεις ότι είναι απατεωνας μπορεί να αγοράσεις κανονικά τα item και οτάν τα πάρεις να αποδειχτούν σκάρτα!! Απλά κορυφαίο.. :0

Δημοσ.

Καλημέρα... Έχω προχωρήσει αρκετά το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές με αφήνει ευχαριστημένο. Αντιμετωπίζω ωστόσο το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια κάποιου που έχει ασχοληθεί. Συγκεκριμένα βρίσκομαι στην αρχή των Orobas Fjords. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να απενεργοποιήσω τα antidragon φράγματα... Έριξα μία ματιά σε κάποιο walkthrough αλλά δεν με βοήθησε αρκετά... Γνωρίζει κανείς;

Υγ. Ρε παιδιά πώς βάζουμε κρυμμένο κείμενο;

Δημοσ.

Στο παιχνίδι συμφωνώ με τον check2fire, αλλά η μάχη μου φαίνεται πολύ ευχάριστη ακόμα και με απλό melee χαρακτήρα. Δεν είναι το παλιό καλό κλικ κλικ αλλά έχει αρκετή κίνηση και νεύρο. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι τα πάρα πολλά μυστικά και μικρά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις χωρίς να εμφανίζονται κάπου. Ο κόσμος δεν έχει πολύ βάθος αλλά είναι ζωντανός και καλλιτεχνικά πολύ όμορφος (κρίμα που τα γραφικά είναι τεχνικά άθλια).

Γενικά εγκρίνω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα δυνατά του σημεία του παιχνιδιού όμως που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα quest του και το βάθος που έχουν καθώς σε καθένα από αυτά υπάρχουν πολοί τρόποι για να τα λύσεις αλλά και δεν σου δίνονται ετοιμα και θέλουν ψάξιμο ακόμα και για την τοποθεσία τους.

Εχώ βαρεθεί σε όλα τα σύγχρονα rpg να υπάρχει στο map η τοποθεσία των quest. Με αυτό τον τρόπο χάνετε η δυνατότητα να μπεις στον κόσμο του παιχνιδιού και να τον εξερευνήσεις.

Συμφωνώ και επαυξάνω, από τότε που τα RPG βάλανε την ακριβή τοποθεσία των quest, έχει καταστραφεί το είδος. Για παράδειγμα, το Morrowind είχε μικρότερο χάρτη και λιγότερα quest από το Oblivion. Ποιό όμως είχε μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη ευχαρίστηση?

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποιο hack για μεγαλυτερα FONTS? Καθε φορα στραβωνομαι για να διαβασω τι λενε....

Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον τόσο έντονα που λές. Ποιά έκδοση έχεις? Αν έχεις την παλιά κατέβασε και το patch που έχει βγει μαζί με το expansion και διορθώνει αρκετά πράγματα καθώς αναβαθμίζει και τα γραφικά του παιχνιδιού.

Δημοσ.

τελικά αυτό το game ενώ έχει πανέμορφα quest και αρκετά πρωτότυπα ενώ έχει μια ροή μέχρι την μέση που σε κρατάει να ασχοληθείς μαζί του μετά γίνετε αρκετά κουραστικό με τον υπερβολικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει. Τα potion τα καταναλώνεις συνέχεια για να μπορέσεις να κρατηθείς στην ζωή, υπάρχουν μερικές δαιδαλώδες περιοχές με απίστευτα πολλά mob που ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ τον βαθμό δυσκολίας και βάλτε μέσα και τις antidragon zone και τα misseles και στην κυριολεξία δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Κάποτε διάβαζα ότι ένα game για να κρατήσει κάποιον να ασχοληθεί μαζί του μέχρι τις γραμμές τέλους δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ εύκολο αλλά με τίποτα αρκετά δύσκολο.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

To πήρα και εγώ τελικά, αλλά είμαι σε Heavy-modded Oblivion λιώσιμο για την ώρα.

Είμαι στις 50 ώρες και δεν βλέπω να το αφήνω πρίν τις κάνω 200.

Μετά μάλλον ακολουθεί το Divinity 2.

Τί λέει το παιχνίδι?

Δημοσ.

κοιτα να δείς εγώ που δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με κανένα RPG όπως θα έπρεπε (πατάω συνήθως γρήγορα τους διαλόγους) έχω κολλήσει... τα διαβάζω όλα, το στορυ μου αρέσει, τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά όπως και η μηχανή γραφικών του, γενικά είναι οτι πιο καλό έχω παίξει σε τέτοιο παιχνίδι. μου φαίνεται θα τελειώσει νωρίς και θα κλαίγομαι μετά !! :-(

έχει και αυτό τις βλακειούλες του (όπως το οτι δεν έχει fall damage) αλλα οκ τις αγνοείς για να απολάυσεις όλα τα άλλα...!! είμαι lvl 11 και ανεβαίνω λέμεεεε

Δημοσ.

Μάλιστα.

Το ότι δεν ασχολιέσαι συνήθως σοβαρά με τα RPG όπως λές, και τώρα τρώς κόλλημα με το Divinity 2, σημαίνει αρκετά κατ'εμέ.

Είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει και εμένα πολύ.

Δημοσ.

Πολύ καλό. Γερασμένα γραφικά βέβαια αλλά τεράστιοι χάρτες, ανοιχτό character building (κάνεις ό,τι θες), πολύ loot, set items, crafting κλπ, μεταμορφώνεσαι σε δράκο και ποζεριάζεις, πάρα πάρα πολλές quests και μεγάλες σε μέγεθος, ωραίος κόσμος...Τι άλλο? Α. Καθαρά action RPG, μην περιμένεις πολυπλοκότητες κλπ, μιλάμε για πολύ ξύλο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...