fearwhatnow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το παιχνίδι έχει καμία σχέση με Dragon Age ή Rise of Argonauts; Αν όχι, με ποιο θα το συγκρίνατε; Καμια σχεση με DAO.Πιο πολυ με το Witcher θα μπορουσες να το συγκρινεις.
manost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καμια σχεση με DAO.Πιο πολυ με το Witcher θα μπορουσες να το συγκρινεις. Thankz, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.
manost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το παιχνίδι είναι δύσκολο ή έτσι μου φαίνεται εμένα; Στην αρχή ακόμη, μέσα σε μία σπηλιά, το damage που μου κάνουν κάποιοι σκελετοί δεν λέγεται! Υπάρχει κάποιο κόλπο στις μάχες;
>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες να κάνω μια ερώτηση? Έχω την αγγλική έκδοση του παιχνιδιού αλλά είναι στην 1.01 version. Να βάλω το v1.02? αλλά είναι γερμανικής έκδοσης κ δεν ξέρω. Μήπως υπάρχει κ κανένα πιο καινούργιο patch?
kostacurtas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Divinity II: Ego Draconis - Demo Available Now (English - 1.77GB)
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Επαίξα το demo για λίγο χθές και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Κλασικό γερμανικό rpg με τα όλα του. Πολύ καλή εισαγωγική μουσική, από το λίγο που είδα μιλάμε για ένα κόσμο μαγείας που χρησιμοποιεί και τεχνολογία και οι χαρακτήρες έχουν όλοι ασπρα μάτια παράξενο...
juno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες να κάνω μια ερώτηση?Έχω την αγγλική έκδοση του παιχνιδιού αλλά είναι στην 1.01 version. Να βάλω το v1.02? αλλά είναι γερμανικής έκδοσης κ δεν ξέρω. Μήπως υπάρχει κ κανένα πιο καινούργιο patch? Γιατι να το πειραξεις? Εγω το τελειωσα στην ιδια εκδοση που εχεις και συ και δεν ειχε κανενα προβλημα(σημ:εχει μεγαλες απαιτησεις σε μνημη οποτε καλο θα ηταν να εχετε πανω απο 3GB,σιγουρα ομως δεν υπαρχει κατι τοσο σοβαρο που να χρειαζεται patch) Καλες γιορτες σε ολους!
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι να το πειραξεις? Εγω το τελειωσα στην ιδια εκδοση που εχεις και συ και δεν ειχε κανενα προβλημα(σημ:εχει μεγαλες απαιτησεις σε μνημη οποτε καλο θα ηταν να εχετε πανω απο 3GB,σιγουρα ομως δεν υπαρχει κατι τοσο σοβαρο που να χρειαζεται patch) Καλες γιορτες σε ολους! Χρόνια πολλά σε όλους!! Τελικά βρήκα ότι υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδόσεις (ρωσικη.αγγλικη,γερμανική) . Με διαφορετικά patch η κάθε μιά κ τώρα ετοιμάζεται ένα patch π θα είναι το ίδιο για όλες, κ θα τις μετατρέψει στην ίδια έκδοση όλες.Κ γω το τερμάτησα σε αυτήν την έκδοση χωρίς προβληματά κ το παιχνίδι τα σπάει! Ευχαριστώ για την απάντηση.
john2gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Steam offer στα 18 ευρώ μέχρι τις 12 Ιανουαρίου DTP Entertainment has released Divinity 2: Ego Draconis on Steam. Purchase it for 10% off until January 12th! This version of Divinity 2 includes Steam exclusive in-game items: Rivellon Guards Armor Set and Rivellon Guards Weapon Set: Warhammer as well.
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Βγήκε το expansion για το game που ανανεώνει τα γραφικά του παχνιδιού προσθέτει νέα quest και νέο περιεχόμενο. Το expansion μπορείτε να το αγοράστετε μόνο του αν έχετε το αρχικό game η αν πάρετε όλο το πακέτο μαζί με το ανανεωμένο game. Divinity II: Flames of Vengeance Φοβερό rpg που πέρασε όμως σχεδόν απαρατήρητο από τους περισσότερους. Ευκαιρία τώρα να το δείτε
chek2fire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μόλις το άρχισα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Ο κόσμος του είναι ένα μείγμα μαγείας δράκων και τεχνολογίας και εντυπωσιάσει ιδίως στην αρχή με το σχεδιασμό του. ΙΚαι η μουσική του είναι φοβερά ατμοσφαιρική και αρκετά rpg. Εχώ να ακούσω τέτοια μουσική σε rpg τίτλο από την εποχή του oblivion. Τα γραφικά του αν και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο απλά κάνουν καλά την δουλειά τους αν και το game κατά την γνώμη μου είναι λίγο βαρύ. Εχεί και ένα φοβερό σετάρισμα του χαρακτήρα με όλο το interface να έχει ένα πολυ καλό σχεδιασμό. Μου αρέσει που στα skill παίζει και ένα videaki με προεπισκόπηση του. Και το πιο φοβερό όμως χαρακτηριστικό του παχνιδιού είναι η δυνατότητα να διαβάζεις το μυαλό των npc. Αν πετύχει μπορεί να σου ανοίξει quest να μάθεις πράγματα για τους merchant και να χαμηλώσουν τις τιμές του η να ανοίξουν νέες δυνατότητες στους διαλόγους. Φοβερό.
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλός τίτλος μέχρι εκεί που το έχω προχωρήσει. Για μένα είναι μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ο τίτλος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους περισσότερους. Αυτό που με ενθουσιάζει αρκετά σε αυτό το game είναι τα quest του και οι πολλοί τρόποι που έχεις για να τα λύσεις. Σε κάθε quest όχι μόνο πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου για το πως θα το λύσεις αλλά και μπορούν να ανοίξουν κρυφές περιοχές οι ακόμα και άλλα quest. Ιδίως οι κρυφές περιοχές και quest είναι άπειρα στο game. Εχώ φάει τρείς ώρες στην αρχική πόλη μόνο για να βρίσκω όλα τα κρυφά της σημεία. Φοβερό game και σε συνοδεύει όλη την ώρα μια απίστευτη μουσική.
EKTELESTES Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αν οι μάχες είναι όπως το πρώτο game, είναι για τα πανηγύρια. Στο 1ο = κλανκ-κλανκ - τέζα, χάλια ήχος, animation...και μόλις σκότωνες τον εχθρό, έκανε ένα "πουφ" και στη θέση του εχθρού εμφανιζόταν τα όπλα κλπ και τα μάζευες σα να έπαιζες Pacman 3d !! Ενώ είχε καλές ιδεές / ιστορία / χαρακτήρες, αυτό το πράγμα και μόνο με έκανε να το σουτάρω αμέσως μόλις το είδα..
Galis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 απο το πρωτο καλυτερο ειναι? Γιατι οντως ηταν πιπ@ το πρωτο
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 To πρώτο δεν το είχα παίξει αλλά αυτό εδώ μου αρέσει αρκετά. Οι μάχες είναι λίγο action αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όσο ήταν το arcani και έχεις την αίσθηση ότι γίνετε μάχη. Συν ότι μπορείς να γίνεις και δράκος αργότερα αν και το έχω δει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα