reinhart84 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δε ξέρω ρε παίδες το παιχνίδι από πλευράς gameplay μια χαρα είναι...Η κίνηση του ήρωα σε σχέση με το περιβάλλον είναι που με χαλάει...To Dungeon Lords μου θυμίζει στα γραφικά όταν πρωτοβγήκε και μιλάμε για χρόνια πίσω...Κάνει κάποια glitches στην κίνηση πράγμα που το κάνει κουραστικό μετά από κάποια ώρα.Λείπει η ομαλότητα πως αλλιώς να το περιγράψω...Δοκίμασα τα γραφικά στο τερμα low μηπως φταίει κάτι και πάλι ακριβώς η ίδια κίνηση και χειρότερα μη σου πω.Στο High τρέχει καλύτερα.Διαβάζω τα ίδια παράπονα και σε κάτι ξένα φορουμ στη Γερμανία...Αναμένουν τα patch όλοι..Ελπίζω να διορθώσουν την κίνηση γιατί είναι ωραίο παιχνιδάκι κι είναι κρίμα....
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Δεκεμβρη τελικα η αγγλικη εκδοση.Καλα κρασια.Σε λιγες μερες βγαινει το τεραστιο patch που υποσχεθηκε η εταιρια με νεο μενου,επιπεδα δυσκολιας,νεα textures και αλλα!
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Δεκεμβρη τελικα η αγγλικη εκδοση.Καλα κρασια.Σε λιγες μερες βγαινει το τεραστιο patch που υποσχεθηκε η εταιρια με νεο μενου,επιπεδα δυσκολιας,νεα textures και αλλα! οκ βγήκε...
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 οι πόντοι για τα skill που είναι ρε παιδιά ; έχω φτάσει Level 8 και μόνο τα κοιτάω! εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή τα χρησιμοποιεί αργότερα ;
activex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 οι πόντοι για τα skill που είναι ρε παιδιά ;έχω φτάσει Level 8 και μόνο τα κοιτάω! εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή τα χρησιμοποιεί αργότερα ; καλά είμαι κάφρος...δεν έβλεπα το βελάκι του upgrade
john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 BtW, έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες το 1.02 patch για την Γερμανική έκδοση
activex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 BtW, έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες το 1.02 patch για την Γερμανική έκδοση ναι με αυτό παίζω και βελτιώνει πολλά (καθώς και την προβληματική κίνηση) αλλά σαν να το κάνει λιιιιγο βαρύτερο (έως πολύ δηλαδί) μιλάμε για 700mb patch έτσι ...
fearwhatnow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εχει τα high textures μεσα ektelestes και ειναι πατσαρισμενη η αγγλικη εκδοση?
EKTELESTES Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πατσαρισμένο θα είναι σίγουρα, δε μπορεί. Δεν αναφέρει τίποτα για high-res textures, αλλά είναι 5.58gb, δε νομίζω να τα έχει μέσα. Θα προσπαθήσω να μάθω. Περισσότερα νέα το βραδάκι ^^
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλο game αλλα θέλει πολύ patchin λέμε!
fearwhatnow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλο game αλλα θέλει πολύ patchin λέμε! Γιατι μεγαλε?Μια χαρα πατσαρισμενη ειναι η αγγλικη και με high textures μεσα και optimized του θανατα.Δεν εχει και bugs.H γερμανικη που επαιζα pre-patch ειχε bugs, stuttering και low textures.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι okay αλλα παρόλα αυτά το animation είναι laggy, καλά το animation για walkin είναι τραγικό και γενικότερα το game μοιάζει σαν beta tbh imho. Παρόλα αυτά το προτιμώ από το Dragon age μιας και το combat system είναι πιο interactive.
john2gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλά το theme του τα σπάει http://www.divinity2.com/index_eng.html Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το αγοράσουν πλέον κι από το GamersGate σε digital μορφή http://www.gamersgate.com/DD-D2ED/divinity-ii-ego-draconis?aff=adwords&gclid=CJ3krujyoJ4CFYOOzAodqWO4lQ
manost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το παιχνίδι έχει καμία σχέση με Dragon Age ή Rise of Argonauts; Αν όχι, με ποιο θα το συγκρίνατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα