activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλά και γλωσσικό αγγλικό πακέτο να βγει πρώτο δε μας χαλάει!
Art20 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Είμαι ακόμα στην αρχή του αλλά φαίνεται πολύ καλό. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, το mind reading και με αυτό ανακαλύπτεις θυσαυρούς, κρυμμένα quests κλπ. Βελτιώνει πολύ το RPG κομμάτι του παιχνιδιού. Βέβαια τις φωνές τις έχω στα γερμανικά, αλλά προσθέτει ατμόσφαιρα
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Art20 με γερμανικά sub παίζεις εννοείτε έτσι ; γιατί αν ξέρεις κάτι άλλο και δεν μας το λες είσαι αδικαιολόγητος!
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Υπάρχουν και αγγλικά subs σωπάτε ρε! ε τότε γιατί δεν το παίζουμε ; άντε πάω καμιά βόλτα εγώ...
fearwhatnow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εδω και 1 μηνα περιπου εχει βγει πατσακι με αγγλικους υποτιτλους και μενου.Για οσους δεν τους χαλανε οι γερμανικες φωνες μπορουν να το δοκιμασουν.Εμενα δεν με χαλαει καθολου αυτο(προσθετει στην ατμοσφαιρα πιστευω) και τοσο καιρο παιζω ετσι.Ειναι πολυ καλο το παιχνιδι και μεγαλο σε διαρκεια αν και δεν παιζω καθημερινα.Μεχρι τα Χριστουγεννα θα το τελειωσω μου φαινεται..
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Θα περιμένω να βγει αγγλική έκδοση και να το αγοράσω κανονικά..
activex Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 fearwhatnow PM κανένα Info για το πως κατάφερες και παίζεις κανονικά... παίρνω ένα ωραιότατο error code 42 και ο χαρακτήρας ξεκάρφωτα πεθαίνει! δε βρήκα κάτι στο google και μάλλον το παθαίνει όταν βλέπω τα skills. υπόψιν ότι έχω win7 Και το daemon δεν μου παίζει ακόμα... Υ.Γ chek2fire και έμενα αν μου αρέσει θα το αγοράσω όταν βγει
fearwhatnow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 fearwhatnow PM κανένα Info για το πως κατάφερες και παίζεις κανονικά...παίρνω ένα ωραιότατο error code 42 και ο χαρακτήρας ξεκάρφωτα πεθαίνει! δε βρήκα κάτι στο google και μάλλον το παθαίνει όταν βλέπω τα skills. υπόψιν ότι έχω win7 Και το daemon δεν μου παίζει ακόμα... Υ.Γ chek2fire και έμενα αν μου αρέσει θα το αγοράσω όταν βγει Εβαλες το official patch??
reinhart84 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 fearwhatnow PM κανένα Info για το πως κατάφερες και παίζεις κανονικά...παίρνω ένα ωραιότατο error code 42 και ο χαρακτήρας ξεκάρφωτα πεθαίνει! δε βρήκα κάτι στο google και μάλλον το παθαίνει όταν βλέπω τα skills. υπόψιν ότι έχω win7 Και το daemon δεν μου παίζει ακόμα... Υ.Γ chek2fire και έμενα αν μου αρέσει θα το αγοράσω όταν βγει Πρέπει μαζί με το exe που χρησιμοποιεις να κατεβάσεις και ενα dll αρχείο και το error 42 δεν θα συμβαίνει πια...Το σφάλμα αυτό συμβαίνει όταν πας να κάνεις save...Αν ψάξεις λίγο θα βρεις τρόπο...δοκίμασε στο google...Είναι η κίνηση του χαρακτήρα λίγο σπασμωδική ή φταίει το δικό μου pc?? Τα γραφικά κάνουν κάτι περίεργα ώρες ώρες...όπως στο gothic 3 όταν πρωτοβγήκε...και έχει πολλά bugs ακόμα....
activex Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εβαλες το official patch?? ναι έβαλα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:25 ---------- Πρέπει μαζί με το exe που χρησιμοποιεις να κατεβάσεις και ενα dll αρχείο και το error 42 δεν θα συμβαίνει πια...Το σφάλμα αυτό συμβαίνει όταν πας να κάνεις save...Αν ψάξεις λίγο θα βρεις τρόπο...δοκίμασε στο google...Είναι η κίνηση του χαρακτήρα λίγο σπασμωδική ή φταίει το δικό μου pc?? Τα γραφικά κάνουν κάτι περίεργα ώρες ώρες...όπως στο gothic 3 όταν πρωτοβγήκε...και έχει πολλά bugs ακόμα.... είχε ενα dll μαζί και το πέρασα αλλά δεν βλέπω διαφορά. εκτός και αν λες άλλο...θα το ψάξω! να σε καλά Υ.Γ Α! και το πακετάκι με το exe και το dll κάτι έχει! το exe μου το χτυπάει ο Nodas σαν ιο (χμ)
Spyrus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δε μου γέμισε το μάτι γιατί παίζεις πολύ κοντά, εκτός αν έχει κάμερα να αλλάζει. Και εγώ το Γερμανικό με Αγγλικούς υπότιτλους για την ώρα.
Skia11 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μάγκες το game είναι απο τα καλύτερα CRPGs της χρονιάς. 4 μέρες έχω λιώσει (lvl 27) και με εξαίρεση κάποια μικρόπροβλήματα όσο μπαίνεις πιο βαθιά στο game τόσο πιό καλό γίνεται.
sugata Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μια ερώτηση, καθώς από το official site δεν μπόρεσα να βρω απάντηση (μάλλον έψαχνα σε λάθος μέρη το ζώον): τι απαιτήσεις έχει το παίγνιο; (sic)
chill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Please check below both the minimum and recommended system requirements for Divinity 2: Edo Draconis; Minimum Divinity 2 System Requirements: CPU: 1.8 Ghz Dual Core (XP/Vista) RAM: 1 Gb (XP)/2 Gb (Vista) HD: 9 Gb free HD space Gfx Card: 256 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 7600-Series/Ati Radeon 1600 or better) Divinity 2 System Requirements (Recommended) are: CPU: 2.6 GHz Dual Core (XP/Vista) RAM: 2 Gb HDD: 9 Gb free HD space Gfx Card: 512 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 8800-Series/Ati Radeon 3800 or better) Άντε να μας έρθει με το καλό. GIEF MOAR RPGS TO PPS PL0X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα