wgibson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ειναι σωστα στημενο , οσο αφορα το κυκλο του αερα μεσα στο κουτι υποψιν θα βαλω και ενα ανεμιστηρακι μπροστα στο κουτι η φωτο για να καταλαβετε καλυτερα και μαις και πηρα φορα εχω μνημες 1066Mhz η μητρικη μου ειναι η gigabyte p35-ds3 η οποια υποστηριζει ddr2 ,λογικα γυρω στα 800 mhz πρεπει να υπερχρονισω την μνημη?απο το bios?καμια συμβουλη προχειρη? καμια επιπτωση στο χρονο ζωης της? ευχαριστω και συγγνωμη αν εγινα κουραστικος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ο μπροστά ανεμιστήρας θα βάζει αέρα και ο πίσω θα βγάζει... αν τακτοποιήσεις λίγο καλύτερα τα καλώδια θα ήταν κάπως καλύτερα για τις μνήμες ορίζεις μέσα από το bios την συχνότητα, τα timings και τα volts σύμφωνα με τον κατασκευαστή, καμία επίπτωση στο χρόνο ζωής της
AmiJIm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 με κλειστό κουτο μετά απο δύο ώρες prime,ελενξε θερμοκρασιες απο windows. Έπειτα βγάλε τονπίσω ανεμηστηρα 120mm κ επανέλαβε. Ενδέχεται to fan ths cpu να μην τραβάει αρκετό αέρα δεδομένου ότι είναι σε αντί3ετη διαύθυνση απο το 120mm fan.Μια σωστή κίνηση θα ήταν να αντικαταστησεις με χαμηλών στροφων 120mm fan .
johnny73 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 καλο θα ηταν να υπηρχε και ενας ανεμιστηρας στο πλαινο που εχεις βγαλει να βοηθαει και αυτος και επισης ελενξε τον πισω ανεμιστηρα εαν τον εχεις τοποθετησει εσυ, εαν ειναι βαλμενος σωστα.( στην μια πλευρα του ανεμιστηρα εχει βελακια που σου δειχνουν την κατευθυνση και τη φορά )
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 e-sata θα έλεγα κι εγώ. Το ρεύμα στη μέση τι ρόλο βαράει;
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Τι να βρουμε δηλαδή; Αν είναι sata επέκταση εκεί με βάση όμορφα συμμαζεμένα να μου βρείτε να πάρω μία.
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κάτι τέτοιο; Παίζει να ναι πακέτο με τη μητρική το συγκεκριμένο της φώτο. για τροφοδοσία του σκληρού Και αν είναι 2 e-sata γιατί έχει μόνο μία τροφοδοσία; Αν δεν μπει κάποτε ο OP δε θα μάθουμε μάλλον
phanispal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κάτι τέτοιο;Παίζει να ναι πακέτο με τη μητρική το συγκεκριμένο της φώτο. Και αν είναι 2 e-sata γιατί έχει μόνο μία τροφοδοσία; Αν δεν μπει κάποτε ο OP δε θα μάθουμε μάλλον Κάτι σαν κι αυτό καλύτερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752005 Ναι, είναι πακέτο με τη μητρική, έχω κι εγώ ένα στο οποίο έχω συνδέσει έναν εσωτερικό 500άρη. Κι εμένα μια τροφοδοσία έχει, ίσως με κανα μετατροπέα να παίζουν 2 σκληροί ταυτόχρονα, δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.