wgibson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ξερετε αν υπαρχει κατι τετοιο? απο την μανα του ή καποιο τριτου?? ευχαριστω
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει σχετική ένδειξη στο CCC;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εκτός από το CCC που ανέφερε ο antonl υπάρχουν και τα gpu-z, rivatuner, everest
antonl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εκτός από το CCC που ανέφερε ο antonl υπάρχουν και τα gpu-z, rivatuner, everest Σε μια της Connect3D που το χα τσεκάρει πριν καν 2 βδομάδες: - Το gpu-z δεν αναγνώριζε (σωστά) την κάρτα, καθώς έβγαζε 10001MHz ή κάτι τέτοιο και τίποτα για θερμοκρασία - Στο rivatuner αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε ένδειξη - Στο everest σίγουρα δεν υπήρχε ένδειξη Δεν ξέρω αν βγήκαν κάποιες νέες εκδόσεις των προγραμμάτων που λειτουργούν σωστά με την κάρτα...
wgibson Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 σορρυ τωρα το ειδα ποια θερμοκρασια θωρειται ανεκτη γιατι μου πιανει γυρω στα 80% χωρις χρηση της σε παιχνιδια ευχαριστω ολους σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 80 βαθμούς στα windows? ναι normal θεωρείται, όλες τόσο πιάνουν με το fan στο auto...
sstav Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανείς τι είναι οι 3 ενδείξεις θερμοκρασίας που δείχνει το GPUz;;
kosmasgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Η πρώτη είναι θερμοκρασία core , η μεσαία είναι VRM (αυτά βρίσκονται λίγο πιο κάτω απο την τροφοδοσία) και η τελευταία είναι οι μνήμες
jimaniac Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Επιβεβαιώνω και εγώ αυτές τις θερμοκρασίες. Σε IDLE στα WINDOWS VISTA πιάνω 80 βαθμούς Κελσίου ενώ τρέχοντας το Crysis σε FULL ανάλυση όλα τα εφφέ ενεργοποιημένα ξαναπαίρνω μέτρηση μόλις βγαίνω απο το παιχνίδι και η κάρτα έχει ανέβει μόνο 2 βαθμούς κελσίου. Είναι λογικό αυτό? Έχω την Sapphire HD4850 512DDR3 PCI-E 2.0 Ο ανεμιστήρας έχει να ρυθμιστεί απο κάπου για να δουλεύει συνέχεια FULL ή ρυθμίζεται αυτόματα απο την κάρτα? Πάντως ρε παιδιά ειλικρινά έχει τρομερές επιδόσεις η καρτούλα. Με μόλις 160? παίρνεις κάρτα που κάνει θαύματα και παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ρε απίστευτες αναλύσεις. Και υπόψιν ότι έχω την μητρική GIGABYTE GA EP45 DS3R η οποία υποστηρίζει Crossfire οπότε σε κανα χρόνο με βλέπω να βάζω και μια δεύτερη και να είμαι αρχηγός.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν κάποια κόλπα , δεν τα έχω δοκιμάσει ,για να βάζεις το Fan σε ότι ταχύτητα θες.Αν θέλει 1 παιδί μας λέει, που να τα ξέρει καλύτερα. (είμαι ευθυνόφοβος)
tmjuju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Default συμπεριφορά είναι αυτό που περιγράφεις. Το ανεμιστιράκι ʽτα σκάειʼ όποτε χρειαστεί για να έχεις θερμοκρασία γύρω στους 80. Για να αλλάξεις τη συμπεριφορά υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Κάνεις new profile στο ccc και με text editor αλλάζεις το minimum fan speed του profile. Εναλλακτικά με bios…
sarakinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και ακόμη ποιο εναλλακτικά πέρνεις μια aftermarket ψύχτρα.. Πάντως μπορείς να ρίξεις την θερμοκρασία σε επίπεδα 50-60 βαθμών σε idle με το να ανεβάσεις τις στροφές του fan , με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο θόρυβος.. http://www.fragonsight.com/forum/video-cards/7953-ati-4850-fan-temperature-work-around.html Ρίξε μια ματιά εδώ για να μάθεις τον τρόπο που ανεβάζουμε στροφές στο fan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.